Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• k-adi

nagyúr

válasz misk@ #6173 üzenetére

Köszi a választ! :R

- A garis témához... No.ba kijuttatni.. ez nem macerás kicsit? Vagy ez is ilyen futár jön, viszi majd hozza kategória? :F Lehet hülye kérdés ez, de amúgy aksira miért csak 6 hónap gari van?
    - Ezt a boltot amúgy honnan ismered? Hogyan akadtál rá?
    - Ja amúgy én azt hittem, hogy elég a neten kiválasztani milyen alkatrészekkel akarod és aztán megnyomod a buy gombot :) levelezgetni kell velük, vagy volt valami probléma? (mintha azt írtad volna, hogy változtattál valamit)
    - A "palmrest" és a váz milyen érzésű? "Gumis"? Könnyen piszkolódik?
    - És a hang, hangszórók milyenek?

Ez a kérdés már mindenkihez szól:
    - P770ZM vs p771zm közötti különbség mi? 2 órája keresem a neten, de csak valami olyasmit találtam, hogy a kinézetben más egy picit...? Vagy a panel más benne?
    - Illetve most akkor mi a neve a terméknek? Clevo P771ZM / SAGER NP9772 / One K73-5N (ez TN???) / SCHENKER W705 / Schenker XMG U705 (ez IPS??) ?

Bocs a sok kérdésért, de lehet mégis inkább ilyet veszek én is... :P Az AW-s BGA megoldás kicsit megijesztett :U Szerintetek melyik éri meg? Mindkettőt kb. ugyanannyiért tudnám beszerezni, hasonló konfiggal.. (persze AW-nál nem desktop cpu lenne benne mint ahogy ebbe a clevoba/vagy mi a neve)

• Muerte

Topikgazda

válasz misk@ #6173 üzenetére

Külső monitoron csak akkor fog működni ha a monitor is G-synch verzió,bár gondolom tudod,amúgy meg elég sok játék meg tudja térdeltetni már a 980M-et is kimaxolva,értem ez alatt hogy nincs fix 60FPS,de pár dolgot ha visszább vesz az ember azért még tényleg elég ütős és erős cucc az :)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák