Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Én még sosem rendeltem amazonról, ezért is fordulok hozzátok hogy ez frankón ennyibe kerül?
https://www.amazon.com/HIDevolution-Zephyrus-GA503QR-3200MHz-Eclipse/dp/B08VFDYY7S
Csak mert mas gepeknel felszoktak tuntetni a plusz kiadasokat itt nincs.
Üdv -
FőDudu
veterán
válasz
MaxxDamage #59992 üzenetére
-
2018
senior tag
válasz
MaxxDamage #59992 üzenetére
-
ricogsm
őstag
válasz
Evil Snowman #59994 üzenetére
Most 13e Ft a 8Gb ram. Intézem az updatet
...
:)
Fodudu@:
Rajta vagyok a RAM upgraden. :) -
Evil Snowman
őstag
válasz
ricogsm #59991 üzenetére
Egy jó tanács. Jelenleg egy 8GB RAM modulod van single channel-be. Vegyél bele még egy 8GB-ot és akkor a plusz RAM mellett lesz dual channel is. Sokat javít a teljesítményen. Minden téren.
Az enyémnél 0 perces upgrade volt. Amint kivettem a lapost a dobozából, már szedtem szét és ment bele 2db 8GB-os HyperX. A gyári 8GB-ot meg olyan 7-9 ezer forint között el tudod adni aprón.
Performance és Turbo módban a gép tuti, hogy a dedikált VGA-t használja nem a prociba integráltat.
-
motifator
senior tag
válasz
vakablak93 #59989 üzenetére
Izgalmas, kíváncsi vagyok mire jutsz
-
vakablak93
őstag
válasz
motifator #59987 üzenetére
Megértem hogy piszkálja a fantáziád
, nyilván ha valaki csak asztaliként használja akkor remek lehet.
De lanpartyra hátizsákba nekem nem bejövős opció.
Valahogy nekem sokkal jobban bejön a magam tervezte VC blokk ötlete, ha nem is lenne belőle végül semmi, akkor is jól szórakozom miközben agyalok/rajzolok/számolok
-
ricogsm
őstag
válasz
DonDragonka #59980 üzenetére
Nem találtam ilyesmit.
-
motifator
senior tag
válasz
vakablak93 #59986 üzenetére
Ahogy mondod, folyadék hűtés esetén ez kb. fix helyet igényel a külső elemek miatt. Elvileg léghűtésesként is lehetne használni, de a nagy hőtehetetlenség miatt nem tudom mikorra tudná visszahűteni a venti a giga blokkot. Nekem piszkálja a fantáziámat, mire lehet képes. A faragás a hátsó kivezetést érinti.
-
vakablak93
őstag
válasz
motifator #59985 üzenetére
Szia!
Köszi az ötletet, már láttam is de ahogy nézem ezzel a gép mint laptop megszűnik létezni, hisz ott azon a hátsó kivezetésen keresztül megy be a hűtőközeg, ehhez a házat is farigcsálni kell, ráadásul teljesen elveszti a gép a mobilitását is ezzel, ha jól sejtem a keringető szivattyú a házon kívül foglal helyet.
Mellesleg kicsit fura hogy 2 képen rajta van a csatlakozó a következőn már nincs, mintha nem is végig ugyanaz lenne.
Olyan ez mint régen az ASUS tumoros megoldása-az a gép is használhatatlan volt a külső cucc nélkül- a tudatos mobilitásvesztést kell hozzá "lenyelni", ez nem tetszik.
Emiatt a csak gépházon belüli megoldáson gondolkodom, a 751-ben szerencsére van hely rendesen.
Agyalok és számolok/rajzolok/méretezek, aztán majd elválik, nyilván ha csak valami irreálisan magas áron tudnám legyártatni akkor hagyom a fenébe...
-
motifator
senior tag
válasz
vakablak93 #59976 üzenetére
Ha egyedi megoldáson gondolkodsz, létezik vízhűtéses heatsink is hozzá
[link] Mondjuk ha ez egyszer felmelegszik...másnapra biztos lehűl.
-
motifator
senior tag
válasz
KillHates #59926 üzenetére
Ütősen néz ki, ez pontosan melyik CPU + GPU páros? 10850H-t említed, de az csak a 6 magos (12 szál) emelt frekis verziója a 10750H-nak. 10875H (4,3 GHz all core) vagy 10980HK-t (4,4 GHZ all core) akartál írni? Ha teljesen el van engedve a CPU (gondolok itt a max. all core frekvenciára) akkor meddig kúszik fel a hőmérséklet?
-
ricogsm
őstag
Köszi srácok! Megnézem!
-
FőDudu
veterán
válasz
ricogsm #59972 üzenetére
Az enyemnek van egy Synapse nevu progija amiben ki lehet valasztani melyik GPU-t hasznalja.
Vagy Optimus - es akkor terheles fuggoen valaszt az Intel es Nvidia kozott automatikusan - vagy dedikalt GPU. Utobbi esetben ujraindul es csak az Nvidia GPU lesz elerheto.
Lehet nalad is van hasonlo - netan Bios-ban lehet valalsztani.
-
Gawamatsu
senior tag
€1799, csak megint sold out
-
válasz
vakablak93 #59970 üzenetére
De minek? Van erre kész megoldás:
kupak le, direct die rögzítő, rá a 150W-os VC, és vissza a gyári hűtés! -
SAS107
tag
válasz
KillHates #59947 üzenetére
Wow, ez nem semmi.
Majd megkereslek ezzel kapcsolatban privátban ha meg lehet
Amúgy azért jönne jól nekem a 2 gpu mert nekem számolásra kell.
Játszani nem szoktam, néha c&c-zek meg red alertezek de arra elég 1 gpu is
Cinema 4D Redshiftben dolgozok, ami gpu renderer, az meg kihajt minden gpu-t, nem kell sli, sőt ha sli-be lennének kötve akkor nem is menne. Meg After Effects-t meg premiere pro-t használok, vannak olyan élethelyzetek amikor ki tudja használni a több gpu-t.
Ha meg nem használom akkor meg berakom a sarokba aztán had bányásszon.
És amúgy mi számít átlagos eredménynek ha a 77 fok az sok?
Mondjuk nekem gyárilag a 1070 is 72-73 fok volt. Azt hittem 84 fok alatt minden jónak számít, vagy legalább is elfogadhatónak.
És akkor esetleg te tudnál hegeszteni nekem egy ilyen mxm power kábelt?
Vagy majd inkább rád írok és akkor majd ott megbeszéljük. -
vakablak93
őstag
válasz
MaxxDamage #59965 üzenetére
Agyalok azon hogy terveznék egy saját full cover-t, amit legyártatnék, de egy kis csavarral, a cpu kontaktfelületét mélyhúzással annyival lejjebb húzatnám(ez persze csak ha kétfélből megoldható), hogy IHS nélküli direktben hűtse a procit kupak nélkül
, a csöveket meg talán KH átforraszthatná
.
-
válasz
DonDragonka #59961 üzenetére
-
MaxxDamage
félisten
válasz
vakablak93 #59964 üzenetére
Van jó videó is róla, korábban ide is betettem.
Jó cucc a Vapor Chamber. -
vakablak93
őstag
válasz
MaxxDamage #59963 üzenetére
köszi
-
MaxxDamage
félisten
válasz
vakablak93 #59962 üzenetére
Neten találsz róla mindent.
-
vakablak93
őstag
válasz
Állati cucc a gazdájának meg sok boldogságot hozz
,
amúgy ezek a VC hűtések technikailag hogy néznek ki?
Mármint, egy vagy kétrészből gyártják őket-hirtelen több technológia is eszembe jut, korábban írtad hogy ez gyakorlatilag mint egy "cső", de milyen lemezvastagságuk van ,illetve belülről kb mekkora az üreg magassága?
Akarom mondani van esetleg egy rajzod róla amin metszetben látható? -
-
FőDudu
veterán
válasz
KillHates #59959 üzenetére
Szep tortenet az is.
Itt meg csak kezdodik az uj mutans tombolasa.
Ismerosok mar tuleltek (azt hittek allergia/megfazas - antigen teszt pozitiv, pcr pozitiv, 10 nap karanten), olaszok hetfotol zarnak de durvan, nem sok jo varhato erre sem.Szerencsere a vilag vegen lakunk, 200 alatti lelekszamu falu. Csak tuleljuk.
Munkahelyen elkerulok mindenkit, leginkabb az egyik targyalot foglalom el, ott a kutya sem jar.Szerintem nemhogy Husvet, de talan Punkosd sem lesz ha igy megy tovabb.
-
válasz
FőDudu #59958 üzenetére
Nyárra úgyis aktuális lesz a szépségednek egy kis kozmetikázás, addig meg vígan muzsikál (az egyébként is elég jó) gyári pasztával
Itthon is cefet állapotok vannak; nálunk is haza lett küldve a gyerek, mert a sulijukban kidőlt 12 tanárMondjuk most már iskola sincs. Asszony munkahelyén mindenki Covid-os lett csak a feleségem nem, és ugyanez van velem is; az irodaház ahol dolgozom, olyan kihalt mintha folyamatosan hétvége lenne; csak én járok be és a portás néni
a többiek ledobták a láncot.... Szóval én sem tudom mi van, minden tesztem negatív, a vérteszt szerint nem is ment át rajtam a dögrovás.
-
FőDudu
veterán
válasz
KillHates #59954 üzenetére
Szivesen meglatogatnalak, de ahogy most a Covid tortenet kinez, lesz abbol nyar is mire osszejon.
Gyerek ma kerult karantenba, osztalyfonoke Covid pozitiv. Mondjuk mar 3 napja itthon van, fejfajas, laz. Remelem nem Covid!
En kedden voltam teszten, az negativ volt.
A helyi tesztek szerint erosen emelkedik a Covid szint a szennyvizben.
Pont ahogy Magyaroroszagon is gond van. Max 1-2 het lemaradassal.A heten 3x voltam kulfoldon, harmadikra mondta a vamos, hogy jovo hettol nem lesz eleg az SMS-ben kapott negativ Covid teszt igazolaskent. Kinyomtatott, lepecsetelt papirt fogadnak el.
-
FőDudu
veterán
-
FőDudu
veterán
Na sikerult megcsinalni.
Kell hozza a Hwinfo. Es futnia is kell.
Aztan a Monitoring fulon az Active HW monitoring Graphs alatt ki kell valasztani a Hwinfo.dll-t (es semmi mast). Setup, hozza kell adni a CPU Package Power es GPU Power opciokat.Ezutan a listaban kivalaszthatok es OSD-re rakhatok.
Nalam a group name-et at kellett irni, hogy ne rakja kulon sorba. -
válasz
ricogsm #59951 üzenetére
Megszagolja a 90 fokot a proci és olyat ránt a kéziféken, hogy Csepelig hallatszott a fékcsikorgás és a gumiszagot is lehetett érezni
Meg kell oldani, hogy a PL alatt maradjon a hőmérséklet, igaz, hogy így veszítünk a csúcsteljesítményből, de a konstans teljesítmény jobb lesz. Szoftveresen erre a Ryzen Master van, hardveresen meg a különféle kulimászok a fiókomban
-
RM007
addikt
válasz
KillHates #59948 üzenetére
Muszáj dolgoztatnom a vga-t nehogy befagyjon.
( a ló másik oldala)
És ami még a legszebb, lehet már mondtam itt a többieknek, nem kell laptophűtő, asztali ventilátor(3-as fokozat) sem, semmi extra, teljesen csendesen dolgozik a gép. Na jó a cpu az nem azt az 1db ventit felpörgeti, de közel sincs már az a zajos géphasználat. És a proci így egyedül nem igényel külső segítséget hátlap alatt.
-
válasz
SAS107 #59936 üzenetére
"gpu: 77c
hot spot: 87c
memory: 87c
A kérdésem az az hogy ez jónak számít e?"
Egy 870-es Clevo-ben ez nem túl rózsás eredmény, hogy baromi finoman fogalmazzak!"A 1070-es kártya még megvan. Szeretném berakni a 2080 mellé"
Minek? Meleget csinálni? Mert az SLI nem fog működni, Physx-re meg ott a 9900-esed.Matyee-nak én szoktam szerelni a gépeit, ami moddolásokat láttál ott azokat én csináltam.
Itt a tuti megoldás a 870-esben a CPU hűtésére:
i9-9900 direct die modMXM power kábelt nem egy nagy kunszt csinálni:
Asus akkumulátor csatlakozóból lehet taknyolni e séma szerint -
RM007
addikt
válasz
FőDudu #59944 üzenetére
Ez az, már nekem sem, csak a CPU esetén engedi. Legutóbb mert befrissítettem az MSI AB-t eltűnt és csak emiatt rendszer visszaállítást csináltam ami valami miatt ugyancsak nem sikerült. Hiába jelölöm be nem jön fel, sőt a kimutatást sem tudom olyan szépen egy síkba betenni a gpu1 esetén. Vajon miért?
-
RM007
addikt
válasz
SAS107 #59936 üzenetére
CTRL + F (UV) [link]
Lehet egyesével beállítgatni is és egy egyedi görbét létrehozni, én a quadro esetén csak egy szintre tudtam belőni és a számomra lehetetlen 150W-ból amennyit éppen akartam levettem. Az akkor még működő fogyasztás mérővel menet közben vizslattam, így tudtam finoman behangolni. -
válasz
DonDragonka #59895 üzenetére
Én valahogy a méhsejt szerkezetet közül vágtam volna ki teljesen a műanyagot és tettem volna belülre egy "csirkehálót"
Valahogy így, ahogy a nagyok csinálják:
Gyanítom, hogy az Asus nem merte meglépni 100%-osan ezt a dizájnt mert már így is fizet a Dellnek pár "szabadalomért" -
SAS107
tag
Sziasztok.
Olvasgatom már egy ideje a forumot de még nem szedtem össze magam hogy beirjak, annyi kérdésem lenne, nem is tudom hol kezdjem. De akkor egyenlöre csak pár legfontosabbal.
A notebookreview forumról találtam ide, egy bizonyos matyee felhasználót követve. Ott olvastam egy számomra nagyon hasznos topicját és fel szerettem volna venni vele a kapcsolatot de sehol se találtam meg az elérhetőségét. Mire itt megleltem addigra már megoldottam mert be voltam sózva, csak nem tudom hogy mindent jól csináltam e.
Szóval.
Egy Clevo P870km büszke tulajdonosa vagyok. Alapbol egy i3 6200 és eg gtx 1070 volt benne.
Egy éve upgradeltem a procit egy 9900k-ra. Maradt a gyári hűtő (olvastam hogy le lehetne cserélni a hatékonyabb 870tm hűtőre, majd talán egyszer, nem értek nagyon ezekhez a fúrás faragásokhoz)
De a lényeg hogy most cseréltem le a 1070-et egy 2080-ra.
Rendeltem hozzá egy vapor chamber hűtőt aminek a modosításait Matyee notebookreviewes részletes posztja alapján igyekeztem végrehajtani, megcsináltam a vapor chamber egyik oldalán a kis levágást hogy elférjen alatta a 2080. Viszont abban nem vagyok biztos hogy a thermal padokat jól aplikáltam e rá. A clevo küldött a hűtőhöz egy cooler mastr mastergel pro v2 pasztát. Azt raktam a gpu alá. A thermalpadokat meg ugy legoztam össze amik alapbol rajta voltak a hűtőn.
Most a következő eredményeim vannak terhelés közben:
gpu: 77c
hot spot: 87c
memory: 87c
A kérdésem az az hogy ez jónak számít e?
Az elött a 1070 nél ez 72c volt ugyanezzel a vapor hütővel. A többit nem tudom mert akkor még nem használtam gpu-z-t.
Csak azért furcsállom mert tudtommal mind a két kártya 150w-os tdp-s. Ebböl arra következtetnék hogy ugyan annak a hőfoknak kéne kb lennie.
A másik kérdésem hogy hallottam erröl a vbios modrol, hogy 190-200w-ra fel lehessen tornászni a tdp-t. Ebben tudna e segiteni valaki? Egyáltalán érdemes e vele foglalkozni?
Nem tudom hogy ilyen hömérsékletek mellett van e értelme. Illetve hogy lehet e szabályozni, hogy amikor nincs annyira szükségem a tljesitményre, és a cpu hüvösen tartása fontosabb, akkor manuálisan vissza tudjam venni a tdp-t. Mert most le van tiltva. a 1070-nél is le volt.A másik kérdésem, és erre a hétre már az utolsó ígérem
A 1070-es kártya még megvan. Szeretném berakni a 2080 mellé. Nem tudom mennyire fogja birni a hűtő, de mivel úgy is csak ritkán használnám egyszerre a kettőt ezért szerintem nem gond ha 99%-ban inaktivan ott van. Ha meg renderelek akkor meg addig rákapcsolom a klimát a laptopra vagy nem tudom
Szóval a gondom az az hogy nincsen még egy gpu power cabelem. És sehol se találok neten, ebelyen, még a clevo oldalán se ilyen kábelt. Mivel úgy látom hogy Matyee és KillHates eléggé nagy szaki a témában, gondolom megkérdezném őket hogy nincs e esetleg nekik eladó? Vagy tudnak e valami forrást ahonnan rendelhetnék.
Előre is köszönöm szépen, és köszi hogy elolvastátok.
Jó kis társaság vagytok
Ja, mellékelek egy képet a hőfokokról.
Aztán majd egyszer kitérek a proci hőfok témakörre is, de az most még egyenlöre ráér. -
RM007
addikt
válasz
FőDudu #59932 üzenetére
"Ha valaki tudja hogyan derithetem ki hany wattos a GPU, ne tartsa magaban.
GPU-z nem mutatja meg - pedig sok olyan screenshotot lattam ahol mas gepek eseten lathato."
Olyan itt a csak nekem volt a Quadro P5200 kapcsán és sajnos már csak a múlté, most nincs mivel frissítettem mindent. Pedig olyan jó volna. Próbálok lecsupaszítani egy régi HDD-t új rendszernek. Teljesen tisztán nekimenni, mindent elölről kíváncsiságból mi történik egyéb más probléma miatt is.Amúgy szerintem turbóval 90W nálad kihajtva, ha az enyémhez hasonlítom.
-
válasz
DonDragonka #59928 üzenetére
Hidd ki van ez találva!
Az alaplap így van a gépben, azaz ez a teteje, felette egy üveglap (igen, belelátni a gépbe) és a ventik felett és alattuk rácsok van, azaz tud alulról és felülről is szívni. Ez az a gép ami szép és brutál hatásfokú a hűtése is. -
FőDudu
veterán
válasz
ricogsm #59930 üzenetére
Nekem Razer Blade Advanced van, 10875H, RTX2070 Super Max Q.
Nalam a proci bir 110mV UV-t a Cache-re, 250mV UV-t a Core feszre.
Utobbi lejjebb is mehetne, de a Throttlestop keszitoje szerint kb cache-100mV a hatasos ertek - es meres szerint is valahol -210 -250mV korul van a teljesitmenycsucs.A procit rovid ideig (kb 1 perc) engedi 90W-on, majd 55W-ra limitalja.
A GPU-t meg nem tudtam nagyon probalgatni, eleg sokat szivtam az MSI Afterburner melle a Rivatuner beallitassal, sehogyan sem akart menni az OSD. Valami beta verziot raktam fel, akkor mar elindult.
Itt van par meresi eremenyem. Foleg Cpu meresek, a GPU-hoz meg nem is nyultam akkor.
Amit latok az valahol 80-90W kornyeken mozog altalaban - meres szerint 120W korul volt a maximalis package TDP a GPU-ra. Na ebbol saccolom, hogy 90W koruli a GPU es erre johet a boost.
Ha valaki tudja hogyan derithetem ki hany wattos a GPU, ne tartsa magaban.
GPU-z nem mutatja meg - pedig sok olyan screenshotot lattam ahol mas gepek eseten lathato. -
ricogsm
őstag
válasz
FőDudu #59925 üzenetére
Igen 230W a táp, jó nagy a nitro 5 hőz képest. Az egy kis cinke volt ehhez G17 hez.
Most ismerkedem vele de előtte tolok egy COD-ot.
Még a beállításokat sem vágom. Meg win nélkül vettem , ezen hiányoltam a külön lévő meghajtót ami csak a drivereket tartalmazza.... Így nem is tettem fel semmit fullra csak a vga drivert és lan drivert többit a winre biztam.
Armoury Care-t se ismerem?
Kép is nagyon rendben van , belenéztem egy filmbe hát ott van.... Alig láttam a nitron. Gabonak igaza volt.
Fekete teszt is nagyon ott van semmi bevilágítás...profi
ez a kijelző panel van benne:
Gyártó B173HAN04.0Valaki egy pár tanácsot adni beállításokat illetően?
ventije hangos az biztos....
Milíyen Razered van? mennyi a jó power limit?üdv
-
FőDudu
veterán
válasz
Akkor is durva az a gep. Nem is 'jardalap', hanem 'padkafelhajto'
Mar csak a redony miatt is.Amugy ranezesre abba a (bal oldali) venti hazba joval nagyobb atmeroju venti is beferne.
Miert sporolnak a merettel? Vagy ez is eleg es kesz? Nagyobb venti kisebb fordulaton tudna az azonos legszallitast, ergo halkabb lehetne. -
DonDragonka
őstag
válasz
Szép és hatékony.
A burkolaton szemben ezzel a réz lappal mi van? Csak elmélkedem mert ugyebár az okés, hogy a CPU-t frankón hűti, de közben meg szépen fűti közel azonos hőmérséklettel az egész házat hiszen ez a nagy réz lap kb 45-55 fokos kb mindenhol hiszen alul meg ott vannak a közösített hőcsövek csak ez a képen nem látszik. Valamiféle támogatás a burkolaton is kellene hozzá. -
-
echterion
nagyúr
válasz
DonDragonka #59912 üzenetére
Pedig itt nagyon elégedetten nyilatkozott róla a kolléga. Vajon miért adja mégis el?
-
Ubul86
őstag
válasz
fordjee #59911 üzenetére
tudom, mert tavaly még én voltam a panaszos innét a hp 15-el
megvettem otthoni előfizura 14500-al számolva 1660ti-vel (maxq-s volt), majd visszavittem, rá kb két hétre ugyanazzal az előfizetési konstrukcióval megdobták 1500al
de ugyanez volt az asus-szal is amit gagoval beszéltem, hogy érdemes lenne megvenni, 29ért majdnem lecsaptam rá, mikor már tényleg letudtam volna rá csapni, 31500 volt -
Darth_Revan
veterán
válasz
DonDragonka #59912 üzenetére
Nem mert ahhoz jár táska és laptop tartó is
-
DonDragonka
őstag
válasz
Darth_Revan #59902 üzenetére
Akkor EZ most olcsóbb lesz?
-
fordjee
aktív tag
válasz
Ubul86 #59910 üzenetére
Nem mindig, Hito is nagyon jó áron vette a g14-et, már el is fogyott, anno a TV-met is ott vettem, simán listaáron. Jellemzően a kifutó tipusok amiket néha nagyon jó áron adnak.
Megnéztem most, azért Legion 5 1650-es vga-val 450 körül, 1660ti-vel 600ezer, alapból tényleg baromi drága.
Itt ugye az előfizetéssel kaszálnak, kamatmentes részletre, úgy már nem is néz ki olyan rosszul, ha ránéz valaki, aki annyira nincs benne és nem néz utána, hogy mit mennyiért is kap meg végül.
De a kifutókat érdemes néha mazsolázni, lehet találni nagyon jó árakat. -
Ubul86
őstag
válasz
Darth_Revan #59906 üzenetére
pedig a telekom durván felfele áraz :/
-
ricogsm
őstag
válasz
Darth_Revan #59902 üzenetére
1 milla? Jó hogy lehet kapni!!
-
motifator
senior tag
válasz
MaxxDamage #59901 üzenetére
Tényleg maxx konfigra hajtasz, pedig nagyon jók a hőmérsékleteid azzal a 8 magossal is. Értem én, ha egyszer beindult a lendkerék, nehéz megállítani, de kell az plusz két mag + nagyobb hőmérséklet?
-
Darth_Revan
veterán
Végre érkezett egy eleg nagy szállítmány az rtx 3080-as Rog scar g733QS-bol !
Telekom oldalán elérhető : [link] (24 db van jelenleg készleten)
Nem olcsó, de ahhoz képest korrekt ár, hisz a korábban érkezett modell (ugyanez a vga, kijelző, ram és cpu) csak 2 boltban bolt elérhető néhány darab, a Media Markt-ban volt 1 db 1.100.000 Ft-ert és a Digiprime-ban 1.150.000 Ft-ert 2-3 db.
Ezekhez képest a Telekom 60-110.000 Ft-al olcsóbban adja a 24 darabot .Azt meg nem is említve hogy a gyengébb vga-val (2080 super) és kijelzővel (300 hz freeshnc nélkül) szerelt modellt 1.1 Misi fölött van
-
MaxxDamage
félisten
Úgy néz ki benevezek egy i9-10900k procira KH nagy javaslatára.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- World of Warships
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Cipő topic
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T2000 4GB
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD jó áron IGAZI RITKASÁG!
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1600-180hz IPS! Beszámítok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest