Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bedepi
tag
válasz
echterion #58587 üzenetére
Nekem fogalmam sem volt róla, hogy ezt így lehet állítani windows alól. Ma is tanultam valamit. Azt hittem, csak külön programmal. Hatalmas segítség volt ez, mert még nem jutottam el killhates-hez a pasztázás miatt. Viszont ezzel a beállítással 56 fok körül van a proci 1.5 óra játék után. Szinte 0 hang mellett. Nyilván a másikkal jobb, de amíg nincs átkenve, addig legalább nem gyilkolom. Nem mindegy, hogy 80 fok, vagy 56. Olyan eget verő különbséget fps-ben sem láttam. Nyilván van egy kevés, de nem vészes.
-
wanted5
őstag
válasz
FőDudu #58596 üzenetére
Én a TS-t nagyon nem szeretem. A win energiagazdálkodásában ki lehet sakkozni az órajeleket.
Pl. nekem van egy ultra battery saver profil csinálva, aminél 5%-ra van állítva a proci max (nem, valójában nem annyi lesz), így 0,8 és1,6 GHz között járatja a kis i5-öt. Ami arra, hogy böngésszek, megnézzek 1-2 yt videót, vagy pötyögjek egy dokumentumban bőven elég.
Valamint van egy strore app: PowerPlanSwitcher, ami automatikusan tudja váltani a sémákat, ha kihúzod a gépet vagy ha bedugod.
Nem mértem le pontosan, de egy ~8 óra simán kijön így a kis dell-ből. -
válasz
FőDudu #58595 üzenetére
Hagyj mindent gyári beállitáson, ahogy a mérnökök kitalálták, és csak a turbót kapcsold ki ha nem kell a teljesitmény, meg váltson a power profilon automatikusan.
A 9.2-nél már meg lehet adni, hogy X program elindulásakor milyen profilra kapcsoljon.
Szerintem ennyi bőven elég lesz nem érdemes sokat rugózni rajta. -
FőDudu
veterán
válasz
zsolti75 #58591 üzenetére
Valami hasonlo lesz majd nalam is a megoldas.
Lehet kiprobalom -110mV UV-val Cache/Core parost, plusz ugye turbo kikapcsolva.Ugy mar nem fog annyit futeni, a limitalt freki pedig megint csokkenti a holeadast.
2,3GHz 8 maggal tuti eleg lesz atlagos dolgokra - ha meg kell a power, mehet a Performance profile.El kell olvassam, hogyan fer ossze a TS es a Synapse (a Razer sajat teljesitmeny allitgato progija). No es a BIOS. Mert ugye unlockoltam, de nem latom az UV menujet.
Azaz USER eleri TS-bol, de BIOS-ban nem tud belebarmolni. -
Raymond
titán
válasz
FőDudu #58590 üzenetére
Power&Sleep -> Additional Power Settings -> Change Plan Settings -> Change Advanced Power Settings -> Processor Power Management
Itt mutatja mi a minimum es maxium state, ettol fuggenek az orajelek. Gondolom a minium fel van tolva a High Performance profilnal. Ugyanitt ha a Maxium 99% akkor nincs boost es csak az alaporajel marad.
-
RM007
addikt
válasz
FőDudu #58585 üzenetére
Lehet az alaplapod biosa vagy a proci vagy mindkettő nem támogatja az XTU-t...TS-t. Ez is egy szempont ami miatt még nem akartam feltétlen gépet cserélni, megfosztanak az utólagos korrekciótól, készen kapsz mindent......bga-s 30-as széria. Persze lehet nem vonatkozik mindegyik modellre.
-
válasz
FőDudu #58582 üzenetére
Én a TS-t javaslom, nekem bevált, nagyon kevés erőforrást eszik.
Én 2 beállitást használok, (UV-t nem eröltetem):
-Performance, power limit kikapcsolva, performance energiaséma
-Internet, turbo kikapcsolva, balance energiaséma
A gépem az idő nagy részében (90%) ez utobbi beállitással megy, akkumulátoros üzemmódban is. Netezéshez/videózáshoz, de még könnyebb munkákhoz is bőven elég a 8mag 2,4Ghz, és 40-45 fokos.
Ha meg kell a power, átkapcsolom.A tiéd szorzózáras, a xtu-val sehogy, a TS-el meg csak lefelé tudsz szorzót állitani.
-
Raymond
titán
válasz
echterion #58587 üzenetére
Attol fugg mit csinalsz, nekem eleg volt mert a browser, electron app-ek, IDE-k mentek. Amikor kellett kakao mert valamilyen VM csinalt is valami ertelmeset akkor valtottam profilt es hagytam a magasabbon amig kellett aztan vissza. Ez viszont nem volt idegesitoen gyakori.
-
echterion
nagyúr
válasz
FőDudu #58584 üzenetére
Ez a baj vele, ha egyszer beállítottad, hiába lépsz ki, betárolja a gép agyába is. Nálam anno csak bios reset után tűnt el a beállítása, de volt, hogy elemkivét kellett hozzá, mert a reset nem volt elég.
#58586 Raymond: Az már sztem túl alacsony órajel, működik persze, de sztem az már kevés néhány helyre. Én is 99%-on használom a 9900k-t, de az asztali proci 3,5-es alapórajellel. Mobil prociknál ez túl nagy érvágás.
-
FőDudu
veterán
-
FőDudu
veterán
válasz
KillHates #58558 üzenetére
Ezt at teljesitmeny visszafogast reszletezhetned.
Az vilagos, hogy max teljesitmenyt 99%-ra allitva a windows energia gazdalkodasban a turbot nem erolteti. Ez meg is van.
A turbo letiltast hol es hogyan csinalod kulso progi nelkul? Biosban? Registry hack?
Az 1,2GHz limit hol van beallitva?Amugy a TS altal megtalalt ertekeket be lehet allitani a Biosban is (sot mindenki azt javasolja - mert a Bios ugye nem szoftverbol nyul bele, hanem direktben kapcsolodik az EC-hez) - bar ott nem engedi kulon szabalyozni a Core/Cache ertekeket, szoval 1 lehet a kettonek.
Nem tudom melyik megoldas lehet a nyero - talan kisebb merteku undervolt (-100mV a Core/Cache ertekekre) plusz a te megoldasod, a kettovel tuti eleg jo akkus uzemido johet majd ki.
Egyel oregebb Razerekben gyarilag -100mV volt a biosban az undervolt a 9750H procikra.
Amugy milyen mas progi mutatja meg a beallitott undervolt erteket? Csak a TS beallitasait ellenorizendo. HwInfo64?
En sem talaltam meg masik ilyen merteku undervoltrol infot 10875H eseten - szoval ketelkedem is a -250mV ertekben.De akarhol is nezem, a -250 ott van. Vagy benezek valmit.
Viszont a TS fixalja a proci frekijet a maximum kozeleben.
Azonnal, amint elinditom. Bar lehet csak benezem az active clock erteket es az effktiv az nem annyi.Koszi!
-
Bedepi
tag
válasz
KillHates #58564 üzenetére
Ez azért combosnak tűnik egy ilyen vékony géphez képest. Kemény. Ilyen dell-es zöld gappad-et honnan lehet szerezni? Sehol nem találtam még. Ill írtál még valami szétlapuló cuccot. azt lehet kapni valahol? Tesóm g5-ében kipróbálnám. Ha jó, mehetne az enyémre is ha viszem hozzád. Gondolom a gyári úgyis s.ar. Finoman fogalmazva
-
fordjee
aktív tag
válasz
FőDudu #58576 üzenetére
Kamera nálam nem, viszont a zaj az igen és a g14 brutál hangos tud lenni. Meg valamit a hűtésnél is elcsesztek vele, gyakorlatilag direkt, volt itt róla szó többször is. Kár, pedig nagyon jó gép lehetne.
Nah, elkezdem nézegetni, mit tudnak ezekOmennel nincs semmi bajom, csak megint elkezdett vonzani az újdonság
-
pinnacle
nagyúr
válasz
gago1975 #55914 üzenetére
Ez jó tudni. Én is a TMX miatt nem akartam Legiont venni. Ez az info honnan van, biztos nem a TMX szervizeli? Lenovot-t pont ezért nem ajánlják a laptop topikban, mert a jó hírű ThinkPad szervizekkel ellentétben csak a TMX-hez lehet vinni.
-
FőDudu
veterán
válasz
fordjee #58573 üzenetére
Ha a meret szamit, akkor jo a 13, egyebkent kb. annyiba kerul mint a Blade Advanced.
Es kb ugyanazt tudja, csak gyengebb a GPU-ja.En is gondolkodtam a G14-en, de a kamera hianya az nalam kizaro ok.
Most is a masodik online meetingem van ma, szoval szuksegem van ra - foleg igy Covid tavtartas alatt. -
FőDudu
veterán
válasz
Bedepi #58574 üzenetére
A Razer bolondbiztosra csinalja a gepet. 55W tartos CPU, 90W max.
55w az power es thermal limit eseten lep eletbe.Na a 90W tegnap ki is jott - aztan undervoltolva mar csak 70 volt a max, de az is elerte meg a 95 fokot durva hajtas eseten.
Visszabb kell venni a turbo es egyeb beallitasokat, akkor (a hasznalok szerint) tartos 4,2GHz tarthato a limit alatti erteekekkel. Nem olyan rossz az. De nekem nem ez a celom, csak most kivancsisagbol ramentem a gep hataraira - tudjam merre az elore.
Ugy tunik kifogtam egy eleg takarekos CPU-t. A tobbi meg keplekeny.
Persze a limitek kiiktathatok, a hutes megtamogathato cooling paddal, stb.
En nem mennek ebbe az iranyba. -
RM007
addikt
Tegnap belenéztem a CP2077-be úgy hogy mindent felnyomtam, sugárkövetés, dlss......hát ne tudjátok hogy felment a sebesség nagyrészt 50fps, de volt ahol 60-ra ugrott. A nagy öröm mellett persze ott az üröm, mert így most jelenleg csúcsra járatva az erőforrásokat (és a vga nincs is kihajtva, ahogy mondtátok) szép lassan vagy gyorsacskán? túlmelegszik minden a proci és a vga is.......és ez még nem minden. Csak gondolom hogy attól.....bekapcsol valami vészprotokol 85+ fokok környékén, a proci még melegebb, és vagy kilép a játékból, vagy lefagy(persze van a cpu-n UV miegymás), maga a vga kikapcsolja magát.....újra kell indítanom a gépet és minden rendben. Na túlmelegedés. A jelenlegi helyzetben visszább veszek a beállításokból, megy v-sync 30fps momentán az is jó lesz.
Ezt csak azért mondtam nektek, mert meglepődtem hogy ezzel a relatív számotokra tesztekben gyenge teljesítményű quadro milyen számokat tud hozni még ebben a formában is persze fullhd alatt. -
FőDudu
veterán
-
FőDudu
veterán
válasz
KillHates #58568 üzenetére
Koszi a felejanlast, majd alkalom adtan elek vele!
A kep jobb oldalan kozepen van a VRM? huto sarkaban a tamper (pont az SSD alatt).
Az SSD csavarjarol mar levakartam, azon is volt.
A VC minden felfogatasanal van ilyen.Itt latszik a feketere festett Vapor Chamber.
Epp a Bios olvasasat dokumentaltam - magamnak, hogy hogyan is megy ra a SOIC clip.
A TB3 mukodik, nagy toltot mar nem kell dugdosni az altalanos hasznalathoz, kap tapot, megy rajta a hang, ethernet, stb... -
-
FőDudu
veterán
válasz
KillHates #58564 üzenetére
Ilyen, csak mostanaban feketere festik ( eloxaljak?) Az egeszet. Lehet ugy nem oxidalodik es .....
Majd alkalom adtan, mert mar nem latszanak a csavarok, leragasztjak oket a kicsavarast jelzo matricaval (tamper detector).
Vagy ha jarok Pesten esetleg meglatogatlak ha elvallalod es ra is ersz.
Mind a jovo titka...
-
FőDudu
veterán
válasz
KillHates #58561 üzenetére
Ebbe mar bele futottam amikor anno 300 wattos peltier elemmel hutottuk a celeron procikat.
Na ott a vizes blokk talp vastagsagat nem lehetett 5mm ala vinni, kulonben mar jeges vizzel hutve sem javult a hutes. Azaz kell bele az anyag hotehetetlensege. Vagyis a mennyisege.
Akkor nem 3s utan indul be a hajszarito
-
FőDudu
veterán
válasz
zsolti75 #58548 üzenetére
Csinaltam ujabb kepeket, valamiert ott valoban nem volt bekapcsolva.
3dmark TS es Cinebench R20 loopolva is stabil.
-250mV Core es -110mV Cache. Azaz valamiert ez a proci birja. Ts kikapcsolva a max belenyal a 90 wattba, bekapcsolva a 70 wattot sem eri el.Core-t nem probaltam lejjebb, cache -120 mV-on mar a ts testben is errorozik, alatta meg csontra fagy.
Ezt az egyszalas dolgot meg kiprobalom.
Igazabol nem linearis a TS teszt eredmenye sem.
Elindultam valahonnan 58s kornyekerol, aztan elertem 52-ig, majd meg lejjebb veve a feszeket ismet 54 lett.
Persze a tesztek kozott megvartam mig visszahul 40 fok korulire a rendszer. Azaz bo 10% ami ido kulonbsegben az undervolttal kijon.Viszont 20 wattal kevesebbet fogyaszt max terhelesen.
Az minimum 20A kulonbseg az 1V koruli Core feszen.
Az mar szep kulonbseg. -
válasz
FőDudu #58559 üzenetére
Igen, a Gallium-ot és az Indium-ot szépen felszívja a réz. Ez természetes folyamat, ezért meg kell ismételni a "vasalást" kb 6 havonta, amíg a blokk szépen meg telítődik. Ez 2-3 alkalom. Ennek azért van egy protokolja; polírozni kell a felületeket, különben nagyon pórusos lesz a blokk és "felpuhul" a réz, azaz csak nyelni fogja a hővezető anyagot. Én már lassan 2 éve csinálom a "tégécézést" meg találtam is már jobb anyagot; Indium-ot, ami brutál jó hővezető; 128 W/mK (majdnem a duplája a Galliumnak) persze csodát ettől sem lehet várni a vékony vackainkban, mert a hűtés hőtehetetlensége a lényeg. Egy járdalap Clevo 870-ban akár fogkrémmel, nagyilekvárjával is kenheted a procit meg a GPU-t ott sohasem lesz semmi sem 65-70 foknál melegebb, mert a gép hűtőblokkja eleve többet nyom mint a migépeink együtt
Tehát igazából a vékony gépeknél nagyon meghatározó a jó hűtőpaszta
-
FőDudu
veterán
válasz
KillHates #58556 üzenetére
Nem tudom, itt van egy hozzaszolas ami nem egyertelmu.
-
válasz
FőDudu #58557 üzenetére
Igen. A legegyszerűbb módja; CPU maximális teljesítmény 99% a Windows beépített energiagazdákozásában és akkor nem kell mindenféle segédprogramokkal varázsolni (amik tudnak mikrolaggokat okozni, meg erőforrást is használni)
Nekem ha tápról megy a gép, akkor csak a turboboost van letiltva, ha akkuról, akkor 1.2 GHz-re van maximalizálva az i9. Így elfut az R3 az AMOLED-el 5-5.5 órát akkuról. Szerintem a Razer tudja eleve a nagyobb akkujával, i7-el, IPS-el és az optimus-al a dupláját -
FőDudu
veterán
válasz
KillHates #58556 üzenetére
A turbot szoktak letiltani - eleg a 8 mag a nelkul is altalaban
Amugy a kepet tenyleg elszurtam (jogos eszrevetel, ott tenyleg nem ment a TS), csinaltam ujakat.
250mV Core es 110mV Cache ameddig jutottam. Aztan lassan alszok, gyereket vinni kell reggel suliba.
Cache lejjebb veve mar errorozik a TS bench is - 120mV alatt meg fagy is.
Core feszt nem probaltam 250mV ala venni.
-
-
Bedepi
tag
válasz
FőDudu #58537 üzenetére
Paszta kell annak, nem undervolt. A gyári mindegyiken szar, kivétel nélkül. Mindegy hogy milyen drága. Anno az Acer G5 96 fokig is elment a gyári pasztával úgy hogy még az aida-t sem kellett ráengednem. Paszta után szinte a 80 fokot sem érte el aida alatt. Rengeteget számít a jó paszta. Később csak a hangja végett kapott -110 mv undervoltot, mert így szinte hangtalanul elment játékok alatt, jó hőfokokkal. Én első körben ezzel próbálkoznék a helyedben.
-
echterion
nagyúr
válasz
KillHates #58545 üzenetére
És nem is engedi ész nélkül csinálni.
Jut eszembe, felraktam win store-ból a Controlt-t (gamepass), de nem tudom hozzáadni a library-hoz, nem találja a gép sehol, én se lelem. Esetleg van ötleted, hogy ilyen store-os játékot hogy lehet oda felvenni? A D: meghajtómon van telepítva valami rejtett mappába, de abba nem találom az indítófile-ját. -
RM007
addikt
válasz
FőDudu #58533 üzenetére
Hát ez nekem teljesen kínai. Egyébként pont most nézegetem hogy a megnyert kevesebb gpu fogyasztásom mellett mit bír, lehetne nagyobb cpu frekvencia csak ezt XTU mellett teszem. Az már biztos van egy minimum cpu fogyasztás ami alá már nem szeret menni, ez talán 1,022V körül, mindegy hogy van kimatekolva, persze nálam. Mindenkinél más. Nagyon nem érdemes gyilkolni, ha nem nem, könnyen ki lehet nyírni vele az alaplapot, gondolom azért is van tiltva sok alaplapnál.
-
-
-
FőDudu
veterán
válasz
Raymond #58532 üzenetére
Nem tudom. Ts bench, 3dmark, CB mind lefut igy sokszor egymas utan.
Ha nem mukodne (a TS undervolting), akkor a cache allitasanal miert fagy ki?
-100 meg OK, -125 eseten azonnal csontra fagy.A TS bench ertekei is jelentosen csokkentek. Marmint az ido ami alatt kiszamolja az adott tesztet.
Itt a screenshot, ha valamit rosszul csinalok, akkor javits ki kerlek!
Az ora rosszul jar, valoszinuleg rossz a timezone.
Most megneztem, 0,96V a 42x szorzonal a proci core feszultsege. Ez ugye 4200Mhz.
Nem tudom 10875H ilyenkor normalis esetben mekkore core feszultseget kapna. -
FőDudu
veterán
Razer kezd bevalni.
Kicsit mokoltam a Biosat (flashelhetove tettem windows alol, engedelyeztem az undervoltot) - jelenleg 250mV Core es 100mV Cache undervoltot probaltam Throttlestopban, ott meg stabil es 4100 koruli Cinebench R20 eredmenyt ad.
Meg kicsit jobban el kell melyedjek a Throttlestop es a Bios rejtelmeiben, de ugy tunik sikerult egy energia takarekos procit kifognom. Altalaban nem szoktak ennyi undervoltolast elbirni.
PKG power lemegy 2w ala is. Majd ha vegeztem, akkor gondolom latszik az akkus uzemidon.
Meg nem volt idom melyebben belenyulkalni.Jelenleg annyi latszik, hogy a 768M-s TS Bench kb 70%-ig 80 fok alatt van a CPU, majd belenyal a 90-be es jon a Throttling. Nem tudom mennyit lehet meg lefele menni a cache/core ertekekkel, - 125mV Cache eseten merevre fagy. Talan a szorzoval jatszva lehet egy jo fogyasztas/teljesitmeny aranyt elerni.
-
Angel2014
addikt
Skacok valaki használja a gamerjét bitcoin gyűjtésre?
-
kdavid23
aktív tag
Sziasztok! Ezt Valaki vegye meg gyorsan, ha kell egy jó gép...
-
RM007
addikt
válasz
vakablak93 #58516 üzenetére
Az lett volna király ha a vga másik soványabb testvérét árulták volna ennyiért, az teljesen benne lenne most a laposba és rámenne hibátlanul a hátlap.
Mondjuk így gyorsan ki tudom kapni belőle bordával együtt, ha utazni akarnék vele. Külön fogom csomagolni.
-
RM007
addikt
válasz
Raymond #58513 üzenetére
Igen ideiglenesen ezek radírgumik, 1 db négybe vágva. Volt már jobb is, vastag gap padok, egész jól néztek ki aztán az egyik rossz csomagolás alkalmával letörött. Az akku(van másik újabb) és a kivágott fedlap csak most tartozék, ezzel momentán nem foglalkozom, sem nézegetem a laposom seggét ha nem muszáj.
Az fotókhoz elfelejtettem hozzátenni a fedőn az MSI logó, a i7 matrica....volt kijelzőcsere...stb...ezek mind KillHates ajándékai.
-
vakablak93
őstag
válasz
echterion #58510 üzenetére
Na jah, az egy dolog hogy a két elem közötti sok generáció külömbség már önmagában hihetetlen laposban, de hogy milyen király kártyát sikerült belemókolnia, én remélem élvezni fogja sokáig, ez így király még teljesítményben is. (szurkolok neki hogy a következő gen kártyát is bele tudja frankenelni
)
Unikornis -
-
Bedepi
tag
válasz
motifator #58508 üzenetére
Clevo sajnos nekem egyáltalán nincs meg. Sokféle gépem volt már, de az valahogy kimaradt. Viszont sokan dicsérik, ami gondolom nem alaptalan, szóval biztos jó. Meg állltalában, ha valakinek bejön egy márka, az maradni szokott annál.
Egyszer majd lehet én is bevállalok 1-et. Ami számomra inkább elrettentő, hogy tudtommal Magyarországon nem forgalmazzák, így gondolom szerviz sincs nálunk. :( Az új tesztekkel meg én sem tudok mit kezdeni, nagy a káosz a kártyák körül jelenleg.
-
motifator
senior tag
válasz
Bedepi #58504 üzenetére
Én most csak csendben olvasgatom az új szériás noti teszteket, a jelenlegi konfigom még valószínű kiszolgál legalább 3-4 évig, ha a gép is úgy akarja. Addigra már nvidia a 40xx szériánál fog tartani, ha a dtr vonal is megmarad a clevonál, akkor nagy esélyel ott látok egy feljebb lépés lehetőséget. Van gép, ami tetszik bga-s vonalon, de én az X170-en kívűl most nem vennék mást. Sőt, most Kdavid23 gépe a legütősebb ajánlat, ha nem lenne gépem, már neki sem lenne X170-e. Most per pill. kormány csere lebeg a szemem előtt, egy Fanatek szettre nagyon csorog a nyálam...
-
Szotyi222
aktív tag
Árban nem tűnik soknak [link] Acer 300
Gpu 2070q 450k
2023 10. Gari. -
RM007
addikt
válasz
hszilard666 #58500 üzenetére
Most már innentől kezdhetem keresni az ampere mxm felhozatalt.
processzorátalakítót....megjött az önbizalmam. -
Bedepi
tag
válasz
motifator #58501 üzenetére
Abban igazad van, hogy gari nélkül én sem mernék venni bga-s gépet, de a másikat sem. Nekem volt már mindkettő. A tapasztalat az, ha vigyázol rá, mindegy melyik van. A cserélhetős játék max 1-2 évet ad hozzá a lecserélési időhöz(a legtöbb esetben). Viszont a Clevoknál ahogy hallom, ez jócskán kitolható. Nagy mértékben a felhasználón múlik, hogy meddig lesz gép a gép. Meg persze, hogy jó konstrukció e?
-
Pocok256
veterán
válasz
Bedepi #58494 üzenetére
Hát aki keres talál most 15 sec keresés után már 400k ért találtam egy ilyet ...
Szerintem 300-350k körül sem lehetetlen ... -
motifator
senior tag
válasz
Bedepi #58496 üzenetére
Persze, akad jó áron is gép, de azon az egyen megakadt a szemem. Mellesleg én használtan nem biztos, hogy vennék bga-s gépet, garival még talán, de egyszer felültem a clevo vonatra, nincs kiszállás. Csak ezért vizslatom a piacot, hátha jön szembe valami jó vétel, akár cpu, vga nélkül.
A családban is van egy G5, de a Dell-től, kíváncsi vagyok mit bír majd ki, még van rajta 2 év gari. Eladva nem lesz, majd megy a fiúknak amíg bírja. Így, hogy meg van kenve fémmel + NT H2-vel egész jól muzsikál, de teljesen más világ, mint egy barbone. Ehhez is 250 körül van egy alaplap, idővel talán olcsóbb lesz, vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest