Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• RM007

addikt

válasz peet05 #113717 üzenetére

Ennyire. Adtam még neki. Ami talán érdekes lehet hogy sok tuning bajnokkal ellentétben én nem használok ezzel a vassal MSI AB UV finomhangolást. Azzal a kártyával ami most van mondjuk úgy kényelmetlen volt. A gyári vga tuning programban tettem rá valamennyit.
    Ennek lehet negatív eredménye a magasabb hőfok. Ami van nálam még belefér. :)

Ja lehet félrement.....eszik rendesen. Többé kevésbé maxon zabál, ugrándozva picit talán alatta. Ami a lényeg asztali környezetben nem észrevehető a lemaradás ha olyan lenne.

A pár napja nyomott MSI 4 magos antik laptopomnál ott azért nem tudott úgy fogyasztani a laptop az ott lévő rtx 3080Ti asztali kártya segédletével amivel 350W lenne a max. Annál jóval lejjebb volt mindig az nérték. Na ott ment az UV állítgatás és többnyire sikerült a vga kártyát munkára fognom a 4.gen intel proci mellett is. Itt most kicsit más a felállás.

Magyarán asztali topikban nincs szégyenkezés ezekkel a pontszámokkal az adott fogyasztási érték és a kártya tudása esetében. :K

Új hozzászólás Aktív témák