Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• RM007

addikt

válasz peet05 #103617 üzenetére

Nem számít, jó hogy találtam olcsón. Mint látható tökéletesen használható. Maga az átlátszó szűrőcső vastagsága is pont ehhez a kialakításhoz volt hangolva. 3-ból a középső cső vastagsága felelt meg. Laptop felől szépen fogva ugyanígy a külső hűtőegység felől is. Ahogy nézem más vízhűtő modelleknél is hasonló a felállás radiátor terén, pont így néznek ki, máshogy vannak összerakva...tartály és a többi. Versenyezni nem tudok Maxx-al, nem is akarok ennyiből, ahhoz sokkal többet kellett volna rááldoznom erre a projektre, lehet a jövőben még megtörténhet, netán veszek egy másik egységet. Most ez tökéletesen megfelel. Azt látom hogy működik végre van vízmozgás a rendszeren belül. Ennek a hűtő márkának az 1 ventis megoldása, változata, mint mondtam korábban láttam ebből 2 és 3 ventis kiszerelést is ugyanez csak hosszabb, erősebb. Ezt azért vettem meg mert itthoni bolt reklámozta fix összeggel, nincs drága egyéni külföldi beszerzés esetleg áfával stb.
    A baj hűtésileg eddig az volt hogy hiába a nagy hűtési felület ha időben a forró víz belül nem képes cserélődni így nagyon terhelve szép lassan csak kapaszkodik felfelé a hőfok.
    Most van az hogy látom mennyi az annyi ahol egy szinten képes megtartani hála az igaz lassú, de nagy cserélődő vízmennyiségnek a kívánt terhelésen (140W) ilyen tempóban nem tud túlmelegedni a körforgásban lévő víz, vagyis van előrelépés. Hosszú csövet hagytam. Ez a szint nekem tökéletesen megfelel. Játéknál 60-70C -nél nem fog feljebb menni ha használom a vizet is.
    Versenyre kevés sebaj erre számítottam vásárlás előtt, nem ért meglepetés írtam is legyen meg a -10-15C és jól van ez így. :)
    Mégy egyszer, szerintem pont ugyanazokból az alkatrészekből épül fel mint mindenki másnak aki ilyet használ, csövek, radiátor, tökre látni. MaxxDamage is ilyet használ csak jobban máshogy megépítve, meg az amiket eddig láttam laptophoz szánva. :K

Igen olvastam a tájékoztató linket mit nem lenne szabad összeengedni, ez van, a laptop hűtőegysége réz. Lesz ami lesz. Baj esetén a jövőben cserélem amit kell, szerintem messze van az a idő.

Új hozzászólás Aktív témák