Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánik a memóriapiacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
válasz
makinen72
üzenetére
Ha van kép magában a zenében, akkor abból szedi, ha nincs akkor a könyvtárban lévő képet tölti be.
És hova akarod tenni a borítót? Nem nagyon van hely neki... Egyébként edtitálás módban a jelenlegi kinézethez tudsz hozzá tenni vezérlőket. Én a T_Stark által leírt változatot pofoztam tovább. -
makinen72
csendes tag
válasz
T_Stark
üzenetére
Köszi, a billentyű beállítás sikerült.
De az album cover dolog nem igazán tiszta. Egyrészt azáltal megváltozik a korábban beállított ablak kiosztás, másrészt az album borító megjelenítése még mindig kérdés... Honnét veszi a program a képet, hol tudom megadni, vagy mi tartalmazza a képfájlt? A dalok forrásmappájában kell lennie a képnek, vagy a playlistbe kell ágyazni valahogy? Szóval ez a nem tiszta nekem. Mi kell ahhoz, hogy mindig az éppen aktuális kép (borító) jelenjen meg?... 
Jelenleg így néz ki nálam a foobar, ennél több infó megjelenítésre nincs szükségem, csak az album borító lett volna még jó...
-
makinen72
csendes tag
Remélem nem halt még ki ez a topik...
Két kérdésem volna:
1. album képet hogyan lehet megjeleníteni/importálni a mezőbe? (Lehet tetszőleges képet is betenni, például ha nem albumot, hanem válogatott dalok playlistjét játszom le?)
2. Lejátszáskor a vezérlőgombokat (play, next, prev. stb.) irányíthatom billentyűzetről, ahogy a Winamp-ban lehetett?
-
kingabo
őstag
válasz
Cathfaern
üzenetére
"Kernel Streaming is known to work on certain Windows Vista and Windows 7 configurations, but not with devices having WaveRT drivers such as High Definition Audio Devices integrated with newer motherboards" @ [link], illetve: "If you run Windows Vista, you should be using WASAPI instead in most cases. "
akkor jól rémlett amit korábban írtam, bocs visszavonva

szerk:
(#1192) T_Stark: neked akart menni válasz ként. -
T_Stark
őstag
Most esik le, hogy pár hozzászólással feljebb írta Iscariah, hogy nála megy a ks Win7-en

Most már tényleg nem értem én ezt. -
Cathfaern
nagyúr
Kernel Streaming csak XP alatt megy, afölött csak az AISO van.
-
T_Stark
őstag
válasz
kingabo
üzenetére
Igaz csak integrált "hangkártyám" van, de egy 2x80W-os Technics erősítő van rákötve, 2 hangfallal amiben 30cm-es mélynyomók vannak. Ezekkel még alaplapi hangkártyával is valahogy dinamikusabban, szebben szól ASIO-val, mint alapbeállításokkal.
Egy normális hangkártyával biztos még több különbség lenne, de sajna csak ez van. -
T_Stark
őstag
Foobar2000 1.1.7 stabil verzió: [link]
Újítások:
-Ability to add/remove embedded pictures in media files - currently supports: MP3, MP4, FLAC, WMA, WavPack, Musepack, Vorbis and APE.
-Improved bitrate reporting accuracy for various audio formats.
-Updated ReplayGain scanning code to the latest version of libebur128. -
T_Stark
őstag
válasz
Apollyon
üzenetére
Működik amúgy nálam az ASIO, csak ha nem nyúlok a géphez és magának játssza a zenéket szép sorban, akkor csinálja azt hogy kb fél óra után elkezd pattogni... De ha továbbnyomom a következő számra akkor egyből megjavul. Fura.
Ha néha nyomkodom akkor semmi gond, csak nem lehet magára hagyni hosszabb ideig.
A mustárral (
) csak annyi hogy azt olvastam az asio-wasabi-ks hármasból az a leggyengébb, ezért preferálnám a másik kettőt inkább, de eddig nem akar normálisan összejönni. -
T_Stark
őstag
válasz
Apollyon
üzenetére
Most 120ms-en van a buffer, de nem hiszem hogy ez a baj, alapból 1000-re volt állítva és akkor is pattog

Akkor nem értem miért nem jó nálam a ks... ASIO megy, WASABI megy, ez meg nem akar
Igazad van, 2006 novemberében már volt Vista MSDN és TechNet előfizetőknek
De boltokban csak 2007 január végén jelent meg. -
Apollyon
Korrektor
válasz
T_Stark
üzenetére
ASIO-ban vedd kicsit magasabbra a buffert, mondjuk úgy 120 ms-re minimum, mert kisebbet valszeg nem bír az agyalapi hangkártyád.
A KS-nek meg jónak kell lennie, mert nekem legújabb foobar van, Win 7 64 bit.. jah és ugyanaz a 2006-os KS. Szal ott valami más error lesz. 2006-ban amúgy már volt Vista ;P -
T_Stark
őstag
válasz
kingabo
üzenetére
Hali!
Most ASIO van kiválasztva, azt használom, csak egy idő után elkezd pattogni, ezért akarom kipróbálni a kernel streaming-et.
Win7 oprendszer van. Azt viszont nem tudtam hogy XP-hez és Win7-hez külön DLL van.
Én a foobar oldaláról szedtem le ezt: 1.2.2, released on 2006-08-04.
Akkor ez lehet hogy nem is jó Win7 alatt? (Mivel 2006-ban még sem Win7, sem Vista nem volt
) -
kingabo
őstag
Hali!
Bejött valamelyik verzióval ez a win hangerőt állító hangerő szabályzó. Be lehet állítani valahogy, hogy a régi módon vagyis tőle függetlenül állítsa a foobar a hangot? Hirtelen nem találtam sehol sem ilyesmit.

(#1178) T_Stark: itt mi van kiválaszva: beállítások/Playback/Output azon belül a legfelső, Device legördülő menüben? Ha nem a WASAPI, akkor válaszd ki azt.
Még valami: milyen oprendszer? Ha jól rémlik az xp-s dll nem működik vista/w7 alatt és visszafelé... -
T_Stark
őstag
A kernel streaming-et hogy lehet beállítani?
Bemásoltam a foo_out_ks.dll-t a components könyvtárba, de nem jelenik meg a ks a kimenetek között. Kell még valamit csinálni vele? -
T_Stark
őstag
-
Apollyon
Korrektor
válasz
makinen72
üzenetére
A foobar honlapján is fent van, hogy nem szól jobban mint a többi lejátszó, max placebo érzés. Inkább azért jobb a többieknél, mert minimalista és mégis funkcionálisabb, és kis erőforrásigényű.
Az alap skint a View -> Layout menüben tudod szerkeszteni. Quick setup-ban ott lesz egy lehetőség hogy +Cover Art, de ha Enable-re rakod a Layout Editing mode-ot, akkor saját kezűleg is tudod az elemeket rakosgatni.
Az enyém így néz ki: [link] Ez is alap skin.Kernel Streaming nem hiszem hogy sok értelme van agyalapi hangkártyánál
Bár lehet jobb mint a semmi. Nekem hangkarim van, én ASIO-t használok, KS-nél is jobb.Jah és még valami: wav-ot nem lehet tagelni, mert a wav-ban nincs ilyen funkció. Lehet viszont a FLAC-et, WV (Wavepack), APE-t, mp3-at stb. A KS-t meg leszeded a foobar oldaláról, berakod a Components mappába, és a Preferences / Output-ban átállítod.
-
makinen72
csendes tag
Sziasztok!
Csak nemrég (pár hete) kezdtem ismerkedni a foobarral, eddig winampoztam. Már az első próbáknál feltűnt, mennyivel jobban szól, csak elég nehezen jövök rá a beállításaira (külcsín).
Mivel semmit nem értek a parancssoros tuningoláshoz, a "skineket" nem is erőltetem, csak a beépített színeket használom. Azt sem tudom pl., hogyan kell az éppen játszott album borítóját megjeleníteni az arra szolgáló ablakban. Nem engedi a program pl.wav fájlok tagjeinek átírását. Kipróbálnám a Windows mixert megkerülő Kernel Steaminget is, bár egyelőre csak integrált hangkártyám van, biztos lenne változás. Ennek a beállítása, ahogy elolvastam, elég macerás... Szóval szuper lenne ez a progi, de hozzáértés nélkül "csak" alapon tudom használni... -
simon7012
aktív tag
Sziasztok!
Tud valaki segíteni, hogy hol kell beállítani azt a foobaron azt, hogy lejátszás közben ne kapcsoljon be a képernyőkímélő?!
-
T_Stark
őstag
Olyat tapasztalt már valaki, hogy ha kb fél órán át úgy hallgatom hogy nem nyúlok hozzá, csak szól magának, akkor egyszer csak elkezd pattogni a hang?

De ha továbbnyomom a következő számra akkor rögtön elmúlik a pattogás.Asio-val használom, az lehet gond? Vagy mitől lehet ez?
-
csƵ
addikt
Üdv!
Használja valaki a legújabb Chrome-mal a Foobart? Tapasztalta valaki, hogy, ha meg van nyitva a program, akkor nem játssza le a flash videókban a hangot csak a képet? Miért van ez?
-
C64
őstag
sziasztok!
ti nem tapasztaltatok asus xonar stx kártyával olyan jelenséget, hogy a hang néha meg meg ugrik egy kicsit? k. idegesítő és nem tudom mi lehet az oka... foobar2000 és wmp is csinálja, de pl powerdvd vagy más audioforrás nem...
akármit állítok a bufferen, asio-n, mindig be-be szakadozik. az eszem megáll!!
-
frankie!
őstag
Sziasztok,
mi kell ahhoz, hogy Lyric Showban megtalálja a stampet (időzített kiemelést)? Kb-ra meg kell egyeznie a méretnek?

-
concret_hp
addikt
olyat látott már valaki, hogy nem müxik a hangerőszabályzó? minden más win lakalmazásban meg midnenhol müxik, itt nem... :S (winreinstall óta nem megy, előtte jó volt)
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Leszedtem a darkone skint előretelepitett foobarhoz. Korábban is megvolt és akkor tetszett hogy "tekerös" kialakítású volt a hangerőszabályzó. Most viszont két gomb. Hol tudom ez átállítani?
KÖszi
-
kutyakoma
csendes tag
Szerintem ha minőségi hangkártya van, plusz minőségi erősítő, hangfalak, esetleg fejhallgató, akkor az eq-t el kell felejteni, főként ha veszteségmentes formátumot hallgatunk. De persze kinek hogy a jobb, függ a zenei stílustól is.
-
lmno
őstag
válasz
HUNNIA1920
üzenetére
Itt vannak hozzá eq presetek: [link]
-
F34R
nagyúr
válasz
HUNNIA1920
üzenetére
Innen mazsolázz ha gondolod hogy kell valami simán bemásolod a dll-t a components mappába

-
Gorneck
legenda
válasz
HUNNIA1920
üzenetére
Natúr is elég...szebben jobban nem fog szólni az adott hanganyag, mint másban...én 1-2 dolgot tettem hozzá anno, mert a kinézetet átvariáltam...olyanra ami nekem kényelmesebb. Kb ennyi a történet.
-
HUNNIA1920
őstag
Gorneck23 és F34R: én speciel azokra a bizonyos .dll - ekre gondoltam, amiket hozzá lehet rendelni a progihoz pl.: ASIO, Wasapi, stb.
Vagy akkor ezek felesleges kellékek és használjam natúran a programot.
Egyébként köszi mindkettőtöknek a gyors válaszokat!
-
martonx
veterán
válasz
HUNNIA1920
üzenetére
De miben segítsek???
Azt írtad ki akarod próbálni. Hát próbáld ki
Látom a telepítésig már el is jutottál. Ugye nem is volt olyan nehéz. Leírás nélkül is sikerült telepíteni.
Oké segítek. Most jön a következő lépés. Nagy levegőt veszel, és kettőt kell kattintani az ikonjára. Ekkor VIGYÁZAT el fog indulni a program. Először beállítod, hogy hogy nézzen ki, azt hiszem ehhez sem fog kvantumfizikus diploma kelleni.
Ha a kezdeti nehézségeken túl vagy, már csak hozzá kell adni egy-két zenét, és arra a kis háromszögre (másképpen play gomb, vagy lejátszás, vagy hívd ahogy akarod, a lényeg hogy biztos láttál már ilyet) kattintani. Ekkor VIGYÁZAT elindul a zenelejátszás.
Remélem sikerülni fog. Ha nem, szólj hogy hol akadtál el.
-
F34R
nagyúr
válasz
HUNNIA1920
üzenetére
Nem nehéz beállítgatni őket sőt ha csak mezei user vagy és csak úgy halgatsz zenét akkor alap skin semmi componens is megfelelő , hangzásban veri a winampot és társait
-
Gorneck
legenda
válasz
HUNNIA1920
üzenetére
Mit akarsz állítani? Mert alap telepítéssel is használható arra amire írták a progit...
-
martonx
veterán
válasz
HUNNIA1920
üzenetére
Hát, akkor én kezdetnek azt javaslom, hogy töltsd le, és telepítsd fel.
Aztán adjál hozzá zenéket, majd hallgasd meg azokat. Közben meg el lehet szórakozni a beállítások átnézésével, a megjelenés testre szabásával.Ember ez egy zenelejátszó program. Nem pedig egy linuxos tűzfal, webszerver, levelező szerver, samba kombó, hogy napokig kelljen telepíteni, állítgatni.
-
HUNNIA1920
őstag
Sziasztok!
Ki akarom próbálni a Foobar2000 nevű progit, de nem igazán tudom, hogy mit mivel. Utána olvasgattam, de neten található leírások már túl régiek és azóta a program annyit változott, hogy az ott leírt beállítások már vagy más néven futnak vagy teljesen máshol vannak.
Ebben tudna valaki segíteni?
Köszi! -
_Blank_
senior tag
hali,
Nem lehet valahogy 0.9.4.5 verzióhoz egy mute gombot kivarázsolni az ui-ra? Sokszor jól jönne netrádió közben, nem kéne megállítanom pl ha egy filmbe bele akarok nézni. Nézegettem a beállításokat de sehol nem találtam erre vonatkozó opciót..
-
DemonDani
addikt
Hello!
Valahol lehet találni olyan Foobar-t amiben minden meg van ami a zenei élmény javítására szolgál?
Hamarosan befut az új hangkártyám ami már végre nem szutyok integrált, és szeretném a lehető legjobban kihasználni...Választ előre is köszi!
-
F34R
nagyúr
ASIO csak akkor fontos ha zeneíró vagy ugyanis ott fontos a realtime szerkesztés és nem lehet latency erre hivatott az ASIO 2 driver
-
Gorneck
legenda
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Sztem semmi...ahhoz, hogy észrevedd a HW sokkal fontosabb és persze a hanganyag...annyi pénzt meg nem áldozom...amim van az nekem elégséges...
-
vfeco
aktív tag
É az igazi különbséget akkor hallottam, amikor lecseréltem a fülsem Sennheiser PC350-re. Hát beszabehu...

X-Fi Xtreme Gameren foobarhoz én Creative AISO-ra állítottam.
Szépen szól.
Véleményem szerint a szoftveres környezetnél fontosabb a hardver. Ha nincs jó hangkártyád és hozzá jó hangszórók vagy fejhallgató, akkor jó a winamp vagy a Jet Audio is. -
-
Gorneck
legenda
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Biztos kell az az asio? Vagy hallod a különbséget?
-
-
kutyakoma
csendes tag
válasz
jaffa 2843
üzenetére
A 2. problémára:
Ha ez akkor jelentkezik, amikor fájlt adsz hozzá a lejátszási listához pl. TC-ből dupla kattal, akkor: File->Preferences->Shell integration; Itt vedd ki a pipát a "Bring to front when adding new files" elől.
Remélem segítettem. -
válasz
jaffa 2843
üzenetére
viszont most asioval néha megugrik a hang :S (Asus Xonar DX)
-
sziasztok!
én most ismerkedek a progival, és eddig kettő számomra idegesítő hibával találkoztam, és ha ezeket nem lehet orvosolni, akkor lemondok erről a lejátszóról

1, a hangerő csúszka abszolute semmit nem állít, csak a windows hangerőszabályzóval tudok variálni :S
2, ha elindítok 1 zenét akkor minden egyes alkalommal felugrik a program főablaka, ez kicsit idegesítőszerk: az első gond megoldódott az asio alkalmazásával. viszont a 2. még fenn áll
valamint az eltelt időt esetleg azt hogy épp hány perc:másodpercnél áll a csúszka ki lehet iratni?
-
Dorian
félisten
Ez a hibaüzenet mit jelent? És mit csináljak, hogy működjön?
"Unrecoverable playback error: ASIO: None of input channels are assigned to device channels"
-
flash-
veterán
sziasztok
ha foobar-al 192khz es zenét hallgatok akkor a resamplert érdemes aktívvá rakni és a 192000 et beleirni a foobaron belül a dsp manager-ben?
-
qwertly
addikt
Sziasztok!megtetszett ez a lejátszó főként azért mert tudom füleken váltani mappákat.De az a gondom,hogy ha elindul egy új szám akkor kattan egyet a hangszóró és plusz halkabb mint a többi lejátszó.Ez a kattanás főként akor zavar ha fülhalgótot használok.A hangkártya audigy 4 gyári driverel és windows 7 32bit op használok.
-
dudo
tag
A replaygain nektek hogy van beállítva?
-
dudo
tag
Hogyan tudom a colums ui-ban betenni bal oldalra a könyvtár szerkezetet?
Úgy mint itt:
[link] -
truefx
aktív tag
Szerintetek melyik a legjobb (legkényelmesebb, legokosabb) lyrics plugin?
-
F34R
nagyúr
(#1124) Gorneck23
(#1125) cousin333
Köszönöm

-
cousin333
addikt
Noha régen használtam Winampot, de gyanítom, hogy a lejátszási listába elsőre még mindig csak a fájlnevet teszi be, és a tényleges indexelés - tehát az ID3 tag-ek beolvasgatása - annál is sok ideig tart.
A lejátszási lista ideiglenes jellegű valami, 30GB+ zenét nem oda kell áthúzni. Előttem linkelték a beállítást, ahol megadhatod a könyvtárat. Ez is el fog tartani egy darabig, de aztán nincs vele gond. Ha új zenét teszel a mappába, azt is gyorsan megtalálja.
-
F34R
nagyúr
Sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy az indexelési problémát hogy lehet megoldani?ugyanis van 30 GB zeném és ha azt ráteszem a playlist-re akkor sokáig indexeli akár 3 percig is , winamp egyből rátette és játszahtóak is voltak , de ha nem azt is eltudom fogadni (iTunes is olyan )
-
szaszapi
őstag
hello.Most raktam fel ezt a foobar programot először és azt szeretném megtudni hogy dts zeneanyagot hogy tudok lejátszani vele.A dts plugint felraktam de gondolom ez nem elég.Mit kell még leszednem hozzá?
-
VS461
tag
Sziasztok!
Kábé 7-8 hónapja volt egy kis gondom a partícióimmal: egy kötet kiterjesztése nem annyira sikerült a Win beépített eszközével, és az Active Partition Recovery-t kellett segítségül hívnom. A zenéimet sikerült visszanyernem, de kissé egymásba gubancolódtak a mappáim; pl. az X mappában az Y mappa számai is benne voltak, meg még egyszer a saját számai is, és ez nem kevésszer fordult elő. Kigyomláltam, helyükre raktam őket egy hosszú délutánon
.A furcsa most az, hogy a foobar-ban az X megnyitott mappában a kigyomlálás ellenére látszanak a valaha odagubancolódott számok, és le is lehet játszani őket. Így néz ki ugyanaz a mappa az Intézőben és a foobar-ban (Add folder...) megnyitva. XBMC-t is használok (bár zenélésre ritkán), ott a mappákban csak az látszik, ami elvileg odavaló.
A foobar verziója 1.0.3, az oprendszer W7 x64. Van valakinek ötlete, hogy mitől van mindez? Nyilván nem nagy probléma (a számok megvannak), de zavar, hogy nem tudom, mi ez... Köszi előre is a segítséget!
-
LLKobe
veterán
Üdv Uraim!
Lenne egy Foobar-hoz kapcsolódó kérdésem. Ha jól olvastam a neten, akkor lehetséges az, hogy egy mp3 file-ba beleintegráljam az album artwork-öt az ID3 tag-be.
Tehát a lemezborító nem a mappában van egy cover.jpg képében, hanem "beleintegrálva" az mp3 file-ba.Jól olvastam ezt? És ha igen, akkor tud valaki egy progit ajánlani ilyen célra?
Mindez azért merült fel nagyon tetszik a foobarban hogy borítókat lehet nézegetni, és ha ezt meg lehet csinálni akkor nekiugrok az egész mp3 gyűjteményemnek és rendberakom.
Köszönöm a segítséget előre is!
-
PuMbA
titán
válasz
superecneB
üzenetére
Ez igaz is, de ha vennél a Xonar DX árából egy jó sztereó hangfalpárt akkor az sokkal nagyobb hangminőségbeli különbséget eredményez, mint a hangkártyacsere a mostani rendszerednél (a Logi X540 közép és magas hangtartományban is hiányos hangképpel rendelkezik).
-
Colos1
őstag
válasz
Polllen
üzenetére
Azt az mp3 -at konvertáld át 44100Hz -es mintavételezésű, 2 csatornás formátumba. Ezek közül valamelyik nem stimmel neki. A Foobar ASIO -val nem szereti azt, ha 44100 Hz alatt van a mintavételezése, és az egycsatornás mp3 -akat sem hajlandó lejátszani.
Nekem is volt pár ilyen...

-
PuMbA
titán
válasz
superecneB
üzenetére
Nem fogja vissza az integrált hangkártya a hangfalad. Az integrált cuccod sokkal több hangot képest "kiadni", mint amit a Logitech-ed megszólaltatni.
-
superecneB
őstag
válasz
Gorneck
üzenetére
A hangrendszerem egy logitech x540 ami szerintem elég jó (pláne 12000ft-ért...), pusztán az integrált soundmax hangkari ami visszafogja, de nem tudok be rakni másik hangkártyát mert nem fér el a VGA hűtés miatt (letakarja mind a 3 PCI slotot). USB-s hangkártyákban nem találtam jó minőségű 5.1-et kezelőt. Egy Xonar DXen gondolkozom csak elég drága most.
-
Colos1
őstag
válasz
Gorneck
üzenetére
Írtam lejjebb, függ hangkártyától, audio rendszertől, zene minőségétől, hallástól, és stílustól is. (Elektronikus zenénél nincs különbség, akusztikusnál van) Nálam, az én rendszeremen a Xonar DS -el hallható a DS vs. ASIO, de a KS és ASIO között már nincs hallható különbség, nálam. Másnál van.
Az EQ az alap, anélkül el sem kezdek zenét hallgatni.

Az ASIO meg tisztábbá teszi a hangzást, és nagyon brutálisan javítja a sztereoképet - de mint fent írtam, csak akusztikus zene esetében, ami hangszerekkel készült, nem pedig számítógéppel olyan emberek által, akik soha életükben nem fogtak hangszert a kezükben. -
Gorneck
legenda
De tökre felesleges...én is tököltem vele, wasapi-val is amit korábban írtam...de semmi értelme...mondjuk nekem xfi exmusicom van és hozzá egy genius 5050...de nagyon szépen szól alapba, amin nem lehet javítani semmivel...legalábbis nekem nem sikerült. EQ-t kell normálisan beállítani az adott zenei műfajhoz...
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
superecneB
üzenetére
Kernel Streaming csak XP alatt megy, Vista és felette csak AISO van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- DUNE médialejátszók topicja
- Suzuki topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Le Mans Ultimate
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Túra és kirándulás topic
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Vírusirtó topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Kicsit gyorsítanám vele a munkát, jó pár playlist-et kéne átírnom.
De az album cover dolog nem igazán tiszta. Egyrészt azáltal megváltozik a korábban beállított ablak kiosztás, másrészt az album borító megjelenítése még mindig kérdés... Honnét veszi a program a képet, hol tudom megadni, vagy mi tartalmazza a képfájlt? A dalok forrásmappájában kell lennie a képnek, vagy a playlistbe kell ágyazni valahogy? Szóval ez a nem tiszta nekem. Mi kell ahhoz, hogy mindig az éppen aktuális kép (borító) jelenjen meg?... 

) csak annyi hogy azt olvastam az asio-wasabi-ks hármasból az a leggyengébb, ezért preferálnám a másik kettőt inkább, de eddig nem akar normálisan összejönni.

)
Nem mintha szükségem lett volna valaha rá, csak meglepett a dolog hogy véletlen behúztam a sok flac közé egy zipet is és azt is lejátszotta defaultból.

Nekem idáig mindenhol, még a régi alaplapi integrált hangkártyának csúfolt 5 darab kondenzátoron is sikerült aktiválnom.