Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
makinen72
csendes tag
válasz
T_Stark
üzenetére
Köszi, a billentyű beállítás sikerült.
De az album cover dolog nem igazán tiszta. Egyrészt azáltal megváltozik a korábban beállított ablak kiosztás, másrészt az album borító megjelenítése még mindig kérdés... Honnét veszi a program a képet, hol tudom megadni, vagy mi tartalmazza a képfájlt? A dalok forrásmappájában kell lennie a képnek, vagy a playlistbe kell ágyazni valahogy? Szóval ez a nem tiszta nekem. Mi kell ahhoz, hogy mindig az éppen aktuális kép (borító) jelenjen meg?... 
Jelenleg így néz ki nálam a foobar, ennél több infó megjelenítésre nincs szükségem, csak az album borító lett volna még jó...
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Projektor topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Gumi és felni topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Használt Apple A1243 EMC2171 német kiosztású vezetékes billentyűzet / 12 hónap jótállás
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De az album cover dolog nem igazán tiszta. Egyrészt azáltal megváltozik a korábban beállított ablak kiosztás, másrészt az album borító megjelenítése még mindig kérdés... Honnét veszi a program a képet, hol tudom megadni, vagy mi tartalmazza a képfájlt? A dalok forrásmappájában kell lennie a képnek, vagy a playlistbe kell ágyazni valahogy? Szóval ez a nem tiszta nekem. Mi kell ahhoz, hogy mindig az éppen aktuális kép (borító) jelenjen meg?...