Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsozso1
tag
Egy kis segítség kellene. Mit kell telepítenem és beállítanom ahhoz hogy tablet-el tudjam irányítani a Foobart.
-
andorra
őstag
Egy ideje nem működik a tagging freedb lekérés. A beállítások nem változtak, megpróbáltam az újra telepítést is. Nálam van a hiba?
-
Buccer
tag
Használja valaki az UPnP controller kiegészítést?
-
Froclee
őstag
válasz
Froclee
üzenetére
amúgy nincs is sok kiegem. csak a columnsui meg hozzá a lyric show panel. online troubleshooter-t lefutattam, ott azt írta a lyric show panel rossz. letöröltem, de ugyanúgy fennáll a probléma. egyébként kb 5 perc után visszaáll a memória fogyasztása csak pár percig kritikus (MEM 80%át fogyasztja..)
-
Froclee
őstag
na megvan a hiba. a foobar elkezdi zabálni a memóriát, mármint fél gigabyte fölött és növekszik
valamelyik kiegészítőre gyanakszom de sok van és nincs kedvem egyesével próbálgatni melyik akasztja meg..
nincs valami jó kis troubleshooter alkalmazás vagy valami? -
Froclee
őstag
vajon mitől akad össze az utóbbi időben a foobarom a firefoxal? mindegyikből a legfrissebb van. ha netezés közben elindítok zenét szétfagy a firefox, akadozik a gép és csak kb 10-15perc múlva lesz megint 100%os
-
akela91
addikt

Bocs, de muszáj volt.

-
Fandango
veterán
-
jézusom
addikt
Sziasztok!
Hogy lehet a foobar kinézetét olyanra állítani, hogy ne csak library, hanem filekezelő nézet is legyen? És ezeket egyszerre szeretném látni, köszi!

-
Buccer
tag
Mitől lehet, hogy WD TV live-ot használok régóta és újabban nem megy a netes rádiók lejátszása?
Feltelepítettem anno a UPnP controller app-ot a foobar-hoz. Sima mp3 lejátszás megy, viszont az online dolgokat nem tudom hallgatni. Ha a WD-n játszok le rádiót, akkor a foobar UPnP controller ablakban viszont megjelenik hogy mi szól a WD-n?
Tudja valaki a megoldást erre? -
laca000
őstag
Ha van egy Flac fájlom, és a számokat át szeretném konvertálni MP3-ba, úgy, hogy ne egy egy órás kiterjedésű fájlom legyen, hanem külön-külön minden egyes nóta, akkor azt milyen programmal tudom megtenni?
-
nolejoki
csendes tag
Valaki feltudta ezt /Foobar2000 Sound http://www.deviantart.com/morelikethis/216397917#/art/Foobar2000-Sound-342252474?_sid=4b37e07d / rakni?
Nekem nem megy . Segítséget kérnék, nagyon köszönöm. -
sultansmith
senior tag
válasz
strabowsky
üzenetére
köcce
-
strabowsky
tag
válasz
sultansmith
üzenetére
Ha letöltötted a skint utána csomagold ki valahova. ha ez megvan akkor a bck-s fájlnál nevezd át exe-re, és telepítés.Utána Collumns Ui-t válaszd a programban, és ha ez megvan akkor be kell importálni az flc fájlt ami a ..........foobar2000/themes mappába van, apply és már jó is lesz

-
sultansmith
senior tag
Heló haló!
Szeretném felrakni ezt a skint, de lövésem sincs, hogy mit és hogy kell... nincs valami leírás hogy mit hova, vagy hasonló?
-
stifi82
aktív tag
Van eza foobar2000 lejátszó ugy emlékszem de lehet csak azt szeretem volna nekem ez 1szer mintha 5.1ben most meg csak stereoban megy.
Létezhet ez hogy tudja azt mert most stereo youtubre felmegyek onnét meg szépen megy 5.1ben optikával vagyok összekötve az erősítővel.
Vagy tud valaki olyant ami 5.1et csinál az mp3amkból? -
somec
csendes tag
Arra van megoldás, hogy a DTS-t
ne kódolja ki?
Vagy valahogy enkodolni,
hogy az erősítő bonthassa szét. -
ozzy711
őstag
válasz
makinen72
üzenetére
Értem, ezért kérdeztem. Annak idején, mikor még cd-t hallgattam dvd játszón, egyszerűen kiírtam cd-re a dts cd képfájlt ( így töltöttem le ) és már ment is a dvd játszón, mivel dts-t le tudta játszani.
Neked dts fájlok vagy lemezképed van? Néróval próbálkoznék hátha jut valamirre. Más ötletem nincs. -
Fandango
veterán
válasz
SZKEBE75
üzenetére
Az event az ajanlott mod, ha nem menne akkor a push.
Egy kis anyag rola. -
SZKEBE75
senior tag
Sziasztok.
A wasapi használatakor melyiket kedvelitek jobban,a push vagy az event-et?
-
Buccer
tag
Sziasztok!
Nem írtam még ebben a topicban, de most kénytelen vagyok. Olyan kérdésem lenne, hogy eddig hiba nélkül működött a lejátszó. Win7-el használom, WD TV live-on keresztül az erősítőn. (UPnP Contorller).
Ma olyan probléma jelentkezett, amit nem értek. Sima mp3 lejátszás megy az előbb említett csatornán viszont netes rádió stream nem. A sima ablakban le tudom játszani azt is, viszont a WD-n keresztül csak a buffering... felirat van és nem történik semmi.
Mi lehet a probléma? (azon kívül, hogy nem értek hozzá)
-
makinen72
csendes tag
Sziasztok!
Elkélne egy kis segítség: megoldható valahogy DTS 5.1 MKA fájlok átkonvertálása úgy, hogy az eredeti DTS minőség megtartásával audió CD - kompatibilis fájlok legyenek?
Ha valaki tudna rá megoldást, az nagyon jó lenne... Hetekig tartott, mire sikerült előásni az internet bugyraiból ezt az MKA fájlt, Mike Oldfield: The Songs Of Distant Earth - DTS 5.1...
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Darkone 3.0.1 van fent, de az album borítókat nem tölti le automatikusan. Ezt be lehetne valahogy állítani?
-
Anor
csendes tag
Üdv!
Be lehet valahogy állítani hogy netrádiónál mutassa hogy épp mi szól? -
gorbep
őstag
Minden Fórumtársnak Békés Boldog és Áldott Karácsonyt Kívánok!

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
gorbep
őstag
válasz
Polllen
üzenetére
Akkor sem működhet elméletileg a két üzemmód egy csatlakozón egyidőben.....

Ilyen tapasztalatom még nincs, hátha valaki hozzáértőbb tud segíteni.... esetleg egy driver frissítést megpróbálnék, hátha ott van a gubanc.....
Hacsak a drivernek nincs ilyen "fícsör"-je, lehet hogy ez nem hiba, hanem új funkció az Asus-tól...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
vagy csak a driver nem teljesen kompatibilis a Win8-al..... hátha valakinek van itt ilyen kari-ja és Wasapi-t használ....nálam Win7 Prof + Realtek HD-vel az exclusiv tökéletes.....
-
gorbep
őstag
válasz
Polllen
üzenetére
Rakd fel az új WASAPI-t, ha jól emlékszem 2012.09.05.-én frissült, és az már tudja jól az exclusive módot.
"Lehet azért, mert a hangkarimon egy kimenet van az analóg és digitál kimenetnek és mindkettő engedélyezve van?"

Hát ilyet még nem láttam..... A WASAPI külön van az analóg kimenetre és külön a Dig-ra...
Az analóg kimenet ált. jack, a digitális SPDIF-RCA vagy optikai.....
Valami nem gömbölyű nálad....

-
gorbep
őstag
válasz
Polllen
üzenetére
Elméletileg a Foobar a WASAPI-val exclusive módban megy, azaz amíg PLAY vagy STILL van, a hang csatornába mást nem enged be (Rendszerhangokat se!). Hátránya, hogy ha pillanat állj-ban felejted, a beállított hang eszközön semmi más nem fog megszólalni. De ez nem gond..... ha más hangot akarsz hallani STOP-ot kell nyomnod
.... -
Polllen
félisten
Sziasztok,
kellene egy kis segítség, WASAPI plugin-nel megoldható, hogy ha szól valami, akkor win8 alatt semmi más hang ne zavarjon be?
A legtöbb értesítést kikapcsoltam, de némelyikre szükségem van és elég kellemetlen, hogy belepittyeg a zenehallgatásba...

-
-
Fandango
veterán
válasz
default.
üzenetére
Roviden es tomoren a lenyeg, ha vagod az andolt:
"The AAC format was designed to be an improvement over MP3 in the following aspects:
More sample frequencies (from 8 kHz to 96 kHz) than MP3 (16 kHz to 48 kHz)
Up to 48 channels (MP3 supports up to two channels in MPEG-1 mode and up to 5.1 channels in MPEG-2 mode)
Arbitrary bit-rates and variable frame length. Standardized constant bit rate with bit reservoir.
Higher efficiency and simpler filterbank (rather than MP3's hybrid coding, AAC uses a pure MDCT)
Higher coding efficiency for stationary signals (AAC uses a blocksize of 1024 or 960 samples, allowing more efficient coding than MP3's 576 sample blocks)
Higher coding accuracy for transient signals (AAC uses a blocksize of 128 or 120 samples, allowing more accurate coding than MP3's 192 sample blocks)
Can use Kaiser-Bessel derived window function to eliminate spectral leakage at the expense of widening the main lobe
Much better handling of audio frequencies above 16 kHz
More flexible joint stereo (different methods can be used in different frequency ranges)
Adds additional modules (tools) to increase compression efficiency: TNS, Backwards Prediction, PNS etc. These modules can be combined to constitute different encoding profiles."Atlagban egy foobar+nero acc codec (best quality) parossal konvertalva flacbol 1 fajl 8-10 mega atlagban, ha ez sok a mai hattertarak meretet tekintve akkor hasznald azt Iscariah

-
default.
őstag
válasz
kingabo
üzenetére
az a baj, hogy nekem nem tartja meg a mappa szerkezetet.
amikor behúzom, már csak a fájlok vannak felsorolva egymás alatt, és az output mappában is csak fájlok vannak, nem törődik a mappákkal..Fandango:
most jó az mp3, de amúgy miért jobb az acc ? méret ? minőség ? köszi ! -
kingabo
őstag
válasz
default.
üzenetére
Szia!
Elvileg belehúzod az összes zenét, akkor a könyvtárszerkezetet megtartja. Kijelölöd mindet, jobb klikk Convert->..., jobb oldalt az Output format alatt beállítod az mp3-at, alatta Destination-ben, hogy hogyan mentse. Ez nálam alapból ugyanaz ahonnan a forrás file is származik.
-
default.
őstag
sziasztok!
van egy mappám, amiben van 20 mappa, és azokban is van 20 mappa, és azokban vannak flac file-ok.
tehát az egész rendszerezve van, és szeretném megoldani, megmaradjon ugyanez a mappaszerkezet, csak a flac-jeimből mp3-ak legyenek
ezt hogy lehet beállítani ?
(magyarul nincs időm végignyomni mappánként, hanem az egészet ráküldeném reggel a convertre, és estére befejezné..)
köszönöm szépen előre is !

-
tendetiti
tag
Sziasztok!
.dts fájlokat szeretnék lejátszani foobarral úgy, hogy ne keverje le sztereóra, spdif-en keresztül, mindkét plugin fent van, mit kellene beállítanom, hogy ne sztereóban adja ki?
Előre is köszi a segítséget. -
Beállítottam, hogy ha rákattintok egy fájlnévre, akkor azt betegye a listába, ne pedig törölje az eddigieket. Viszont így nagyon sokszor kerül bele a listámba egy zene. Hogy lehet ezt kikerülni?

-
putu33
tag
Sziasztok!
Nem olvastam végig a fórumot, de tudtok rá megoldást, hogy media libary keresőjében amit megjelenít:
Hogy, ha egy album meg van (id helyesen) flac-be és mp3 is, akkor mp3-at ne mutassa? -
Froclee
őstag
válasz
Apollyon
üzenetére
de nem vágom a playlisten hogy lehetne szerkeszteni
(#1611) TheZukker
ha megguglizod a dll-eket első találatnak ki kéne hoznia hol lehet letölteni. elvileg ugyanitt kéne kompatibilitást is jeleznieangolul ez van odaírva:
-telepítsd a betűtípusokat
- a rar tartalmát ted be a /foobar2000/PanelsUI/-ba.
- menj a beállítások panelsui-ba válaszd ki a foobear.pui-t a legördülő menüből
- ha xp-d van ajánlom a clear type-ot bekapcsolni
- beállítások -> media libraryban a zene mappáid add hozzáez a fontosabb része kb
-
TheZukker
tag
Estét.
Megfogtok verni, mert biztos volt már róla szó.
Ezt a témát szeretném telepíteni, de se nem értek angolul, se nem tudom, hogy merre lehet megtalálni az említett dll.eket.
Illetve kompatibilis ez az 1.1.15-el? Egy türelmes ember segítségét kérném.
-
-
Flashget
félisten
Hali.
Egy frissen telepített win7 64bitre elég csak a foolbart felrakni vagy kell még pár kiegészítő a jó zenei hangzáshoz (FLAC, mp3) fejhallgatón vagy 2.1 kis hangsugárzókon hallgatva?
Asus Xonar DS hangkártyám van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC játékok egyben
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
valamelyik kiegészítőre gyanakszom de sok van és nincs kedvem egyesével próbálgatni melyik akasztja meg..

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)