Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Akciókamerák
- Célegyenesben a Yettel TV
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ozzy711
őstag
válasz
makinen72
üzenetére
Értem, ezért kérdeztem. Annak idején, mikor még cd-t hallgattam dvd játszón, egyszerűen kiírtam cd-re a dts cd képfájlt ( így töltöttem le ) és már ment is a dvd játszón, mivel dts-t le tudta játszani.
Neked dts fájlok vagy lemezképed van? Néróval próbálkoznék hátha jut valamirre. Más ötletem nincs. -
Apollyon
Korrektor
-
kingabo
őstag
válasz
makinen72
üzenetére
Ha van kép magában a zenében, akkor abból szedi, ha nincs akkor a könyvtárban lévő képet tölti be.
És hova akarod tenni a borítót? Nem nagyon van hely neki... Egyébként edtitálás módban a jelenlegi kinézethez tudsz hozzá tenni vezérlőket. Én a T_Stark által leírt változatot pofoztam tovább. -
Apollyon
Korrektor
válasz
makinen72
üzenetére
A foobar honlapján is fent van, hogy nem szól jobban mint a többi lejátszó, max placebo érzés. Inkább azért jobb a többieknél, mert minimalista és mégis funkcionálisabb, és kis erőforrásigényű.
Az alap skint a View -> Layout menüben tudod szerkeszteni. Quick setup-ban ott lesz egy lehetőség hogy +Cover Art, de ha Enable-re rakod a Layout Editing mode-ot, akkor saját kezűleg is tudod az elemeket rakosgatni.
Az enyém így néz ki: [link] Ez is alap skin.Kernel Streaming nem hiszem hogy sok értelme van agyalapi hangkártyánál
Bár lehet jobb mint a semmi. Nekem hangkarim van, én ASIO-t használok, KS-nél is jobb.Jah és még valami: wav-ot nem lehet tagelni, mert a wav-ban nincs ilyen funkció. Lehet viszont a FLAC-et, WV (Wavepack), APE-t, mp3-at stb. A KS-t meg leszeded a foobar oldaláról, berakod a Components mappába, és a Preferences / Output-ban átállítod.
Új hozzászólás Aktív témák
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bár lehet jobb mint a semmi. Nekem hangkarim van, én ASIO-t használok, KS-nél is jobb.