Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzimash
őstag
A DarkOne 3.01 tud időzített dalszöveget kezelni? feltettem, de a régi időzített dalszövegeket is csak megjeleníti.
-
OnIces
tag
válasz
Vasinger!
üzenetére
#1292-től tárgyaltuk ezt a problémát -dalszövegek-.
...a megoldása a #1305 + #1317-től lett....hozzáteszen értetlenül állok a dolog előtt.
De azóta többször előfordult már, hogy így tudtuk megoldani a felmerülő proplémát.
(ezzel csak annyi baj, van, hogy az én gépemen lévő beállításokkal fogja betölteni a progit és az nem mindenkinek jó)Jó lenne, ha ilyen "programozós" kérdésekben valaki bekapcsolódna majd és segítene, mert én nem fogok tudni.
Csak azt tudom adni, ami nekem van, de egy másik felbontásban csak összekuszál mindent...hozzáteszem a dal adatait nekem eddig keresni kellett -nem automatikusan működik- (Tagging) és az albumborítót pedig -ha van és talál- a biography panelről mentheted az aktuális mappába....
...a dalszöveg jön automatikusan...
-
OnIces
tag
válasz
nubreed
üzenetére
Kódokat módosítottam -töröltem vagy átírtam-. Hozzá nem írtam, mert nem tudnék
.
Képek cseréje történt -bár ebben nem sok kép van (gombok felszíne, rating, playcount, seekbar, volume, coverpanel alapképei ennyire emlékszem).A legfontosabb -és számomra legnehezebb- kérdés a háttér megoldása volt. (Mivel saját magamnak kellett megválaszolni a feltett kérdéseimet
)Szóval a lényeg a módosításon van. A skin 'működés' részéhez nem nyúltam, kizárólag a megjelenést változtattam meg.
Ettől függetlenül azért nem egyszerű -legalábbis annak, aki ilyen amatőrként kezdi, mint én- főleg úgy, hogy senki nem tudott segíteni, ha elakadtam.
...de tényleg elkezdem ma írni a story-t

... -
Vasinger!
nagyúr
Eddig a Darkone valamelyik verziója volt fent, asszem a 3-as, de szeretném lecserélni valami másra.
Legyen jól kinéző, de mégis átlátható, legyen benne Lyrics ami automatikusan leszedi a számhoz a netről a cucct, ugyanaz kéne a borítóból és a mp3 tagokból is és legyen benne biography is. Szóval ha betöltöm az adott mp3-at, flac-et vagy alac filet, ahhoz szedje le az albumborítót, az adatait és a dalszöveget.
Lehetséges ez, vagy túl sokat kérek?
-
OnIces
tag
A mai termés:
eddig elkészült skinek:
Igyekszem összeszedni a gondolataimat és megosztani azokat.
Azért annak, aki komolyan szeretne készíteni magának skint azt tanácsolom ismerkedjen a foobar felépítésével/paneljaival -különös tekintettel a WSH panelokra, a preferences-re és almenüire .... panelok szerkesztésére/beállításaira....szóval ne teljesen nulláról indítson majd. -
OnIces
tag
válasz
nubreed
üzenetére
Igazság szerint én is csak egy skin-t ismerek, ami exe-s települős (rendszergazdaként kell futtatni) és az a DarkOne. Ennek a 3.0.1-es verziója a témáim alapja. (...mert nagyon jó scripteket írt a srác és minden tuti jól használható/müködő.) + még van egy időjelző panel a Tech skin-ből.
Igen ez a skin teljes képernyős és nem is jó, ha nem úgy használod, (mert nem jelenik meg, ami nem fér ki
...nekem ez nem gond, de lehet valakinek az lesz).Nekem nem volt türelmem a méreteket %-osra csinálni -egyszerűbb volt beírni a konkrét pixelértéket- de természetesen azt is meg lehet csinálni. ...de erről később részletesen

Azért nem tudtam eddig leírást gyártani hozzá, mert a napokban jöttem rá az állandó háttér alkalmazásának olyan módjára, amihez nem kell sokat "kavarni".
...folyt. köv.
-
nubreed
veterán
Előszőr is: köszönünk szépen minden segítséget tőled! Biztos, hogy nagyon hasznos lesz.

Igazából szerintem egy csomó foobar skin fix méretű és nagyon sokan teszik azt pl a deviantarton is, hogy nem egy automatikusan települő exe-be teszik bele (sőt ilyet nem is láttam) hanem egy zip file-ba csomagolják be és mellékelnek hozzá egy telepítési leírást.
Megértem, hogy eddig úgymond csak magadnak barkácsolgattad a skineket de így hogy feltettél néhány képet, máris kiderült, hogy mennyire jók és másoknak is igényük volna rá.
Szerintem mindent vernek amiket eddig valaha is láttam foobarhoz.
Én jelenleg ezt használom: [link]
Az én felbontásom 1680x1050 és ha jól értem, a skined akkor betölti a teljes képernyőt, ráadásul 1920x1080-ban? -
OnIces
tag
Köszönöm szépen mindenkinek
Nagyon szívesen megosztom azzal, akit érdekel.
Feltölteni nem tudom, mert nem vagyok programozó, így nem tudom "becsomagolni" egy exe-be és feldobni valahová, hogy egyszerű legyen a telepítése. (Mivel egyéni -az én gépemen létező- elérési utakat tartalmaz és meghatározott méretezést -nem a felbontás függvényében %-osan változót- szóval ezt a részét nem tudom megoldani, mert nem értek hozzá.)HA VALAKI EBBEN TUD SEGÍTENI, AZT MEGKÖSZÖNNÉM!!!
Viszont:
Az összetevőket fel fogom dobni valahová és leírom a telepítés menetét is részletesen + segítek privátban bárkinek! Ez így már működött több esetben is...
Csak egy kis türelmet kérek, mert nem egyszerű.Olyanoknak tudom hamarosanra ígérni, akinek a monitor-felbontása 1920x1080. !!!!
DE a leírás alapján majd bármilyen hátteret betehettek és arra szerkeszthettek saját skint.
Ma készítek mégegyet, aztán megcsinálom a blog-ot ...szóval kis türelmet kérek és ígérem leírom a "skinezésben" szerzett tapasztalataimat.Köszönöm!
-
nubreed
veterán
OnIces:
Nem töltöd fel a gyönyörű és különleges munkádiat valamilyen oldalra? Pl Deviantart/foobar 2000 szekció? -
qamu74
őstag
sziasztok !
az lenne a kérdésem, hogy a foobarban hogyan kell skint cserélni?
THX!
-
OnIces
tag
válasz
DonThomasino
üzenetére
-
DonThomasino
veterán
Ha vki tudja miért nem lehet 1.1.11 ezhez SKIN t felrakni jelezzen...
-
OnIces
tag
válasz
DonThomasino
üzenetére
nekem is az kellene 
ment PÜ.
-
-
DonThomasino
veterán
Honnan tudok SKIN t elszedni foobar hoz?
: -
Mustármag
őstag
Sziasztok
Meglehet valahogy oldani hogyha ezt az üzenetet kapom "Unrecoverable playback error: Sample rate of 22050 Hz not supported by this device" akkor ne álljon meg a zene lejátszás hanem automatikusan ugorjon a következőre?
-
OnIces
tag
válasz
qwertly
üzenetére
Köszönöm szépen!
Rátapintottál a lényegre. Ezen a szinten -lelkes amatőr- csak kísérletezgetéssel, próbálkozások végtelennek tűnő sorával jutottam el ehhez a kinézethez.
Ez nagyon sok időbe és türelembe került, ugyanakkor rengeteget tanultam közben.
Látva végeredményt azt mondom, megérte. Olyan lett, amilyennek megálmodtam.Már csak azt kellene megtanulni, hogy an lehet "becsomagolni" és bedobni a 'közösbe'

-
OnIces
tag
Minden gomb és tekerentyű a helyére került végre

-
Apollyon
Korrektor
válasz
Viking56
üzenetére
Ha megértik a program kódját, akkor bárhogyan tudják módosítani. Szerintem nem nagy cucc, bár én egyáltalán nem foglalkozom ilyesmivel. Meg valszeg az is rátesz, hogy millió emberből 1 ismeri ezt a programot, és még kevesebb akarja lefordítani, még kevesebb meg magyarra. Ha már ottvan az ember gépén a program, akkor nincs lehetetlen.
-
Viking56
csendes tag
válasz
qwertly
üzenetére
Szia!
Köszi azóta már letöltöttem és nagyon faszának ígérkezik a magyar verzió.
Én magam is fordítgatok programokat, és valamennyire konyítok is a témához, de el nem tudom képzelni, hogyan tudták lefordítani a srácok.
Egy állományban se találok szövegeket + külföldi oldalakon is azt olvastam, hogy nem tudják más nyelvekre lefordítani. Számomra érthetetlen a dolog
Viszont ez azt is jelenti, hogy hatalmas tisztelet a fordítóknak!!! -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Mint tudjátok ezzen az oldalon egy srác igen komoly fordításokat végez már évek óta.Most a foobar2000 kezdte el fordítani és igen előre haladott állapotba van már a munkája.Itt egy képróla esetleg ha valakinek van javaslata jelezze neki és szerintem szívesen megcsinálja a komponensek fordítását is. -
veze
őstag
válasz
Viking56
üzenetére
letöltöttem és most probálgatom..ez egy portable verzio
teljesen szabad kezet ad a panelok átméretezésében darabszámában stb..de megvan a hagyományos gyors panel/szín stb választási lehetőség is. azzel kezdtem
[link]
egy kis állitgatás után sebtiben
[link]
de még sok lehetőséget látok benne amit próbálgatni lehet
bocs a képekért , az oldal ahová tettem 1024x768-ban engedi de a valós felbontása ennél nagyobb ezért kicsit aprok lettek a betük.. -
Viking56
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap olvastam az alábbi fórumon, hogy a foobar2000 progi létezik magyar nyelven is.
[link]
Bár letöltést nem találtam, de lehet, hogy csak én vagyok vak. -
jocojoe
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki jó skin, amiben chronflow és lyrcs3 is van. Illetve lehetséges egy régi bevált skinél, mint pl a FooAva menjen valahogy ez az új dalszöveg komponens? Ugyebár a lyricsdb nem működik már.
-
Whynot?
aktív tag
válasz
Fandango
üzenetére
én elég sokszor nézegetem a skint. sokszor van úgy, hogy beülök a gép elé a fotelba leereszteni és semmit se csinálni a zenehallgatáson kívül, ezért nem megy le a lejátszó tálcára. ilyenkor olvasom a dalszöveget zenehallgatás közben. Ez van, én nem értem meg hallásból, muszáj látnom is a szöveget...
-
Apollyon
Korrektor
válasz
MasterMark
üzenetére
De hogy ha Enable layout editing mode, akkor ahová szeretnéd, jobbklikk, és mondjuk Replace UI element, betolsz egy splittert, és a splittert tudod állítgatni jobbra-balra, le-fel attól függ mit raktál be, és ezáltal méreteződik a panel.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
MasterMark
üzenetére
Layout editorral, többféleképpen..
A View menüben van olyan Layout aztán Quick setup, és ott van pár előre konfigurált variáció.. azok közül van egy amiben benne van.
Vagy szintén a Layout alatt, beklikkeled hogy Enable layout editing mode, és a program felületén jobb klikkekkel tudsz választani elemeket (paneleket) mint pl az album cover, a playlist, elválasztó rácsok stb... Aztán a Preferences -> Display-ben beállíthatod még hogy ha az album mappájában van a kép, akkor megadsz egy konkrét filenevet és úgy beállítja. Én pl mindig cover.-t adok meg, de be lehet tenni back-et is, CD art stb, tehát hogy az albumborító eleje meg hátulja is látszódjon, a CD-jé, a belseje stb.De a borítókat az mp3 és mp4 fileokba is bele lehet integrálni, és azt is megjeleníti. (Bár ezt csak külső programmal, MP3Tag) Tehát úgy hogy nincs külön képfile, hanem az egy mp3 fileban benne van a kép is, mint a tagek.
-
Fandango
veterán
Egy ideig en is kuzdottem, hogy talaljak valami jol kinezo skint, de aztan ra kellett jonnom teljesen felesleges szamomra, mert addig latom amig elinditom, vagy ritkan piszkalom akkor meg teljesen mind1 hogy nez ki, a hangzas a lenyeg!
Hasznald orommel a skint amit talaltal, van akinek ez kell mert igy erzi jol magat.
-
OnIces
tag
válasz
Whynot?
üzenetére
Szívesen megosztom. ...csak azt nem tudom, hogyan???

Elsősorban saját használatra készült és 1920x1080-as felbontásban, éppen ezért nem annyi, hogy felpakolom valahová és aztán letöltés ...stb. De kivitelezhető egy-két 'kanyar' után.
...privátban szívesen segítek annak, akit érdekel.(#1433) Iscariah : olyan 'leosztást' csinálsz, amilyet akarsz; convert (is) működik.
#1434) martonx :
természetesen én is hallgatom -elsősorban.- DE MIÉRT(???) baj az, ha úgy alakítom, ahogyan nekem tetszik -ha már van egy ilyen "funkciója" is???Mindenkinek jó ZENEhallgatást kívánok!
-
kuntics
aktív tag
sziasztok
Még csak most ismerkedek a foobarral ezért kellene egy kis segítség.Két fajta lejátszási listát szeretnék létrehozni. Egyikben az mp3 lenne a másikban a flac. Hogyan tudnám ezt megvalósítani? -
OnIces
tag
Sziasztok!
Téma ügyben van egy kérdésem:
Ha állandó háttérnek egy képet szeretnék használni, hol és milyen elérési utat kell megadnom?
(A téma alapja a DarkOne...)
Jelenleg "jobbötletemnincs" úgy van megoldva, hogy az éppen játszott zene mappájából szedi a hátteret. (De ez nem az igazi, mert "stop"-nál a kép eltűnik -hasonlóan az előadó képe a lejátszási lista alatt megoldáshoz- . + minden zene-mappába be kell másolnom a képet.) Ez így nem az igazi.
Itt egy átmeneti állapot (hogy érthető/bb legyen):
Minden használható ötletért hálás vagyok!
-
Fandango
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
-
Fandango
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
"valós időben kódólja AC3-ba azt amit épp hallgatok" erre miert van szukseged?
-
martonx
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
vegyél egy rendes hangkártyát, vagy egy rendes erősítőt, aztán azok megcsinálják neked.
-
VIPowER
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
-
MasterMark
titán
Tud valaki olyan encoder-t ami valós időben kódólja AC3-ba azt amit épp hallgatok, és képes 5.1-re úgy szétosztani ahogy én akarom?
-
Alg
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Alsó sávra jobbklikk -> Show total time of selection
Ezután ha nyomsz egy (ctrl+a)-t, megmutatja az összes hosszát. -
MasterMark
titán
Üdv
Esetleg tudja valaki, hogy lehet kiíratni a teljes hosszúságot ami épp playlist-ben van? -
Alg
veterán
Sziasztok!
mitől lehet, hogy ha EQ-n felhúzom a mélyeket (PL50-nek muszáj...) akkor "visszahalkítja" a magasakat?
Kb. úgy néz ki a dolog, hogy mikor bármilyen mélyhang van, az összes többi halkabb lesz egy kicsit, így hullámzik az egész, hallgathatatlan...

1.0.3 van fent
-
veze
őstag
válasz
Apollyon
üzenetére
én itthon a 1.1.10-et használom, abban sincs ilyen opcio. és nekem nem is hiányzik
Az amit linkeltem, a munkahelyen tettem fel és nem tudom már honnan szedtem le , de abban van és át akartam állitani ha már láttam benne, mert a kollegak igy is nyafogtak hogy winamp az magyar... meg izé...
de én mégis ezt tettem fel.. persze mert én ezt szoktam meg .
de akkor nem is erőltetem, elég legyen nekik az a három sor magyarul
-
Apollyon
Korrektor
Szerintem neked vmi más user interface van felrakva, aminél lehet állítani a nyelvet.
Nekem default az egész, de telepítésnél minden ki van pipálva (tehát full version) és nálam így néz ki: [link]
Ez is 1.1.11 ;)
Nyelvet alapból meg nem lehet állítani, angolnak kéne lennie. Nyelvi fordítás meg nem hiszem hogy valaha is lesz, szerintem egymillió emberből 3-an ismerik ezt a programot.
-
veze
őstag
v1.1.11 van fent és a beállitásokban láttam hogy lehet állítani magyar nyelvet is? itt
állítottam ,de nem lett magyar semmi csak itt fölötte három sor
akkor ez most mit is jelent? le kell esetleg tölteni valami nyelvi csomagot , vagy a magyarítás ezt a három sort takarná?
újra is indítottam a programot de akkor se változott semmi
( a gépet nem indítottam újra, de gondolom ez nem feltétel) -
Mustármag
őstag
Sziasztok
Nagyon sokáig ASIO val használtam a progit de olvastam hogy Visztától felfele jobb a Wasapi,és korszerűbb u-h "integráltam".És éppen milyen kedve van, tök random, gyorsítva játssza le a zenét, ezt miért csinálja? pl külső tarolónál (cd,pendrive) mindig gyorsítva játssza.
-
Fandango
veterán
válasz
creativehun
üzenetére
Annyit ir, hogy a zip tartalmat masold be a foobar install konyvtaraba (a zipen belul van egy masood_ mappa es annak a tartalmat kell bemasolni), elvileg igy mukodik, ki nem probaltam.
-
creativehun
csendes tag
Telepítette már valaki ezt a skint : http://browse.deviantart.com/customization/skins/media/foobar2000/#/d4psese
???
Elolvastam az oldalon a hozzászólásokat de nem egyértelmű a telepítése számomra,kérem ha valaki tud segítsen.Köszönettel:cretivehun -
Fandango
veterán
Letoltod a skin zipjet, aztan a benne levo fajlokat a foobar konyvtaron belul a megfelelo helyre bemasolod illetve magaban a programba is allitgatni kell de ezeket le szoktak irni a skin keszitoi hogy mit hol, tehat nem az 1 kattintasos modszer mint altalaban

En deviantarton szoktam keresgelni, szerintem a legjobb hely erre a celra.
-
qamu74
őstag
Hi!
Hogyan tudok új skint telepíteni a foobarra?
THX.
-
choler.
tag
Ez nem igaz; friss win7, próbáltam már rendes xonar drivert, próbáltam uni xonar drivert, 16 vagy 32 bit beállítást (ahol csak van ilyen lehetőség), minden de tényleg mindent, de szaggat meg-meg akad, ugrik a zenelejátszás. Mielőtt újrahúztam a win-t működött, akkor az uni driverrel javult meg, majd a gyárival is jó volt, de most semmivel.
Valakinek tippje? -
vation
tag
válasz
martonx
üzenetére
De ha jól értem akkor ártani sem ártok vele, ha DFX-el hallgatom.
Viszont ha kikapcsolom a DFX-et és csak a wnp fut, akkor nagyon érezhető a gyengébb minőség, bár lehet, hogy a DFX-en be van állítva, ha kikapcsolod akkor még gyengébb minőséget produkáljon, ezzel is arra ösztökélve, hogy használd, azaz vedd meg a DFX-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) skin a kínálatban.

:

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azért kösz.