Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
Sir Pocok
üzenetére
Ismerem a progit és a dobozt is...használtam már mindkettőt...nekem ubi/debian alatt is ugyanúgy szólt minden, mint vista/win7 alatt. Bár én nem nagyon szoktam állítgatni semmit, max 5.1-re állítom a hangszórókat a realtek/maya szoftverében, hogy legyen némi mélyem. Ritkán nyúlok az EQ-hoz vagy magához a progihoz...
Persze egy próbát megér amit a kolléga javasolt, de csodára ne számíts...
-
Gorneck
legenda
válasz
Sir Pocok
üzenetére
Milyen hangkarid van?
Én 4 év alatt nem bírtam illet produkálni...max placebo szinten. EQ-val lehet még játszani, hogy számodra az a zene/zenei stílus amit hallgatsz legmegfelelőbb legyen...
Én hiába váltogattam lejátszót, plugint, ost...a hang ugyanaz maradt. Akkor volt/lett némi változás mikor az új Maya karimra váltottam, de ott se a hang lett jobb, hanem filmek alatt megelevenedtek a hátsó hangfalak, amik eddig alig produkáltak életjelet.
Szóval ez számomra kicsit fura így elsőre.Mondjuk ez lehet betudható annak, hogy csak egy szimpla genius hangcuccom van.
-
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
válasz
HUNNIA1920
üzenetére
Natúr is elég...szebben jobban nem fog szólni az adott hanganyag, mint másban...én 1-2 dolgot tettem hozzá anno, mert a kinézetet átvariáltam...olyanra ami nekem kényelmesebb. Kb ennyi a történet.
-
Gorneck
legenda
válasz
HUNNIA1920
üzenetére
Mit akarsz állítani? Mert alap telepítéssel is használható arra amire írták a progit...
-
Gorneck
legenda
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Sztem semmi...ahhoz, hogy észrevedd a HW sokkal fontosabb és persze a hanganyag...annyi pénzt meg nem áldozom...amim van az nekem elégséges...
-
Gorneck
legenda
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Biztos kell az az asio? Vagy hallod a különbséget?
-
Gorneck
legenda
De tökre felesleges...én is tököltem vele, wasapi-val is amit korábban írtam...de semmi értelme...mondjuk nekem xfi exmusicom van és hozzá egy genius 5050...de nagyon szépen szól alapba, amin nem lehet javítani semmivel...legalábbis nekem nem sikerült. EQ-t kell normálisan beállítani az adott zenei műfajhoz...
-
Gorneck
legenda
válasz
superecneB
üzenetére
Nekem mind1...amiket én néztem azokkal amiket én hallgatok botrányosan rosszul szóltak...
-
Gorneck
legenda
válasz
superecneB
üzenetére
Én a belső EQ-t használom és hozzá vannak mentett beállítások...simán jók.
Win7 alá elve wasapi kéne...de sztem tökre felesleges...
Rendezést be kéne állítani...bár én sose használtam CD-vel...nincs is olyanom már elég régóta...
Output pedig a hangeszköz kiválasztásnál van... -
Gorneck
legenda
válasz
superecneB
üzenetére
[link] ez az?
Skin az újabb verziókhoz nem nagyon van...ha meg van hol müxik hol nem...de max akkor láttom, ha új listát csinálok...kb 2-3 hát után nézek rá legközelebb...

18 232 nálam...
-
Gorneck
legenda
válasz
FireShadow
üzenetére
Sztem a shuffle tracks ezt csinálja...
-
Gorneck
legenda
válasz
biga-csiga
üzenetére
-
Gorneck
legenda
válasz
PartyShan
üzenetére
Akkor azé csak jó lett...

Pedig nem nehéz...

tknof1871: Sztem össze vissza beszél...legalábbis sztem...ami miatt max másképp szól az az eq lehet...nálam a winamp és trsai meg se közelítik a foobart, pont emiatt...legalábbis amiket én hallgatok.
A belső lementett eq profilokat hasnzáltam a többi lejátszónál míg foobarnál le kellett töltenem. -
Gorneck
legenda
Múltjuk pedig van nekik...anno jobb muzsikát toltak...de nekem ez is bejön...
-
Gorneck
legenda
válasz
Tibiajax
üzenetére
Köcce...
És még nem láttál mindent... 
Hááát nem linuxot az biztos...már leszoktam róla...csacsi helyett pingvin lett a Benchmark könyvtár ikonom...
Rusher:
Ez frissebb sztem... -
Gorneck
legenda
Nálam ez a skin sose indult el...ha meg elindult a fele cuccos nem ment...
Próbáld ki, de jobban szem szabható, mint ami most van neked...vagyis az alap skin...egyszerű, de jó szvsz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Mikrotik routerek
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lexus, Toyota topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Warhammer 40.000
- Autós kamerák
- Hardcore pizza és kenyér topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

És még nem láttál mindent...