Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
cousin333 #348 üzenetére
Eddig a 9.4.1-et használtam (asszem ez a verzió volt a foobar repack, amiben ugye van egy alap skin). Mivel repack volt, egy külön programnak számított a foobartól (úgyértem külön fellehetett tenni mellé egy alap foobart
) szóval letöröltem és úgy raktam fel ezt a bétát.
Mindegy, annyira még nem zavar, majd ha kijön a teljes verzió akkor talán javítják... -
cousin333
addikt
-
cousin333
addikt
-
frankie!
őstag
válasz
cousin333 #185 üzenetére
Hát köszönöm a részletes leírást, tényleg okos dolog.
Eddig nem használtam, nem éreztem szükségét, de lehet, hogy ezután fogom. Akadnak régi felvételek, amik tényleg halkabbak.
Az albumon belüli számonkénti normalizálásnak szerintem megkérdőjelezhető a hasznossága. Ha stúdióban felvett profi albumokat hallgatunk, szerintem az a legkevesebb, hogy ügyelnek, hogy minden szám hangereje megegyezzen. Nem is tapasztaltam még ettől eltérő esetet. Ha meg az album olyan -mint ahogy te is írtad-, hogy a hangerőnek jelentősége van (pl. Chick Corea - My spanish heart), nem szabad hozzányúlni szerintem se. A koncertekről is ez a véleményem. -
-
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
cousin333 #157 üzenetére
Az a lényeg, ha 24 biten kapja meg a hangkártya, csak 1 konvertálás van, amúgy meg 3. Hogy ez mennyit számít azon persze megint el lehet vitatkozni, de ami tény, hogy bármilyen veszteséges konvertálással romlik a hang minősége (még akkor is, ha magasabb minőségbe konvertálod)
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
cousin333 #150 üzenetére
- Nekem sem volt még ilyen hiba
- skinre külső kezdeményezés volt még a 0,8-as időkben, nem tudom továbbvitték-e. De akkor is elég esetleges volt, nem túl stabil. A foobar fejlesztői meg azon az állásponton vannak, hogy ezzel fognak foglalkozni utoljára
- régebbi creativ kártyáknál volt olyan gond (illetve nem tudom, lehet minden hangkártya így dolgozik ha nem a saját belső értékével megegyezőt kap) hogy ha 16 bites jelet adtál nekik, akkor azt felkonvertálták 24 bitre, majd úgy dolgoztak rajta, végül vissza 16 bitre...ellenben ha 24 bitest adtál neki, akkor azt nem konvertálgatta sehova...ennek a felesleges konverziónak a kiküszöbölésére jó -
dbius
veterán
válasz
cousin333 #151 üzenetére
Végre egy kis élet a totyikban!
Köszi, készítettem én is sajátot, de vhogy olyan szépet sosem sikerült, mint amilyet a linken lévő srácoknakKicsit béna vok hozzá
De próbálkozom! THX!
Amúgy ha vkinek sikerül vmi szép kis layout-ot összedobni, megoszthatná screenshot formájában, ill. esetleg a spec. formázásokat is. Mit szóltok hozzá?
dbius -
frankie!
őstag
válasz
cousin333 #147 üzenetére
-Ebben a verzióban már kijavították azt a hibát, hogy ha beletekerünk egy számba, előbb-utóbb megáll a lejátszás?
-jók ezek a skinek, kár hogy itt nincsenek skin-fájlok, mint a winampnál. Ha javítanak a kinézeten, nagy karrier előtt áll a program, mert kitűnő a hangminősége!
-valaki árulja már el, hogy pl a 16->24 bit felkonvertálás mit is jelent pontosan! Igaz, hogy pl. az Audigyknek jobbak a mért paraméterei 24 biten, ezzel van összefüggésben? -
dbius
veterán
válasz
cousin333 #144 üzenetére
Nekem Genius Ergomedia 700 billencsem van, de nem tudom vele használni a spec. billentyűket... de nem adom fel...
Ha jutsz vmire, kérlek jelezd, bár igaz, hogy más driver meg szoft. van a két bill-hez, de hátha vmit ki lehetne sütni... (juteszembe megnézem otthon a billencs szoftverének mappáját, hátha találok én is vmit)
-
-
martonx
veterán
válasz
cousin333 #90 üzenetére
Én már kipróbáltam, de aztán visszatértem a 0.8.3-hoz.
Egyelőre még rengeteg minden hiányzik a 0.9-ből, ami már a 0.8.3-ban benne van. Ráadásul a pótolhatatlan pluginjeim se működnek 0.9 alatt. Viszont tagadhatatlan, hogy egy minimálisan szebb lett a foobar, bár szerintem eddig se a szépsége miatt használtuk.
Szóval egyelőre felejtős a 0.9-es verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged