- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topik
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fandango
veterán
Elvileg ez a konkrét paraméter a rendes stereora, de olvasd el.
-m d
dual (independent) channels. Its purpose was meant for dual language streams where only one of them should be decoded. -
Cs1csó
titán
Igen működik most próbáltam ki DE:
Wasapi Output support: ha ezzel használom a Foobar-t akkor kizárólag a Foobar hangjait hallom és pl. nincsenek rendszerhangok pl. lejött egy torrent, vagy nem hallatszik az USB eltávolításánál a hang.
Wasapi Shared Output: ebben az esetben hallod a rendszerhangokat is, vagy azt is ha a Foobar mellett elindítasz egy YouTube zenét. Ahogy a nevében is benne van "SHARED" = megosztott.
Neked kell eldönteni melyik a jobb. Nekem jobb a Wasapi Output support, mert ha nagy hangerőn hallgatom a zenét akkor rohadt zavaró, ha egy rendszer hang - szintén ilyen hangosan - bele sípol, vagy pittyeg a zenébe volt már, hogy meg is ijedtem
Amúgy a WASAPI Output Support sem régi: 2017-06-19 frissítették utoljára, bőven Windows 10 kompatibilis.
-
Én most frissítettem a legutolsó verzióra, majd kipróbáltam flac fájlokkal, különböző DSD-s, WAW fájlokkal, sőt még MP3-as zenékkel is, de mindnél működött a beletekerés lehetősége.
Amikor törlöd, az újratelepítés előtt nézd meg, hogy a Felhasználók/név/AppData (ez rejtett mappa, láthatóvá kell tenni)/ Roaming mappában, a foobar2000 mappa teljesen törlésre került-e, valószínűleg, hogy nem. Pucold le manuálisan, esetleg egy CCleaner-es rendszerleíró tisztítás, és utána újratelepítés.
Egyébként, én a programok eltávolítására a Revo Uninstaller-t javaslom, az a rejtett maradékokat is lepucolja. -
Tomacko
őstag
-
andorra
őstag
A Foobart zenehallgatásra tervezték, nem mozizásra. Ahhoz kétcsatornás forrást használunk normál esetben. Ha ugyanannak a többcsatornás hangnak, vele együtt sztereó változata is van, ott semmi sem vész el a zenéből, inkább fordítva van, de ebbe most ne menjünk nagyon bele.
-
disy68
aktív tag
Szerintem ezt a 'Change playlist' action-nel lehetne kezelni (berakod külön playlistbe a streameket).
--------------
(#1745) andorra
Valóban fogalmazhattam volna érthetőbben is.A megoldás amúgy az lett, hogy a cél foobar-ban az Advanced/Networking -> Allow seeking over http bejelöl. Így már szépen megeszi a tageket is
Bár azt megjegyzem, hogy ez okozhat problémát egyéb online stream-eknél.
-
disy68
aktív tag
Scheduler: eseményeket (esemény listákat) lehet kötni időhöz, vagy egyéb eseményekhez. Egy darabig ébresztőként használtam.
-----
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy streamelnék az otthoni gépemről zenét. Gondoltam ezzel hibátlan lesz a dolog. Az alap funkció megy is, de a meta-adatokat nem hozza a stream magával, így nem megy vele az audioscrobbler (sem a hivatalos progi). Ahogy néztem ez egy limitációja az upnp kiegészítőnek. Ami érdekes, a foobar felismeri a %title% %album% stb változókból az adatokat a felület megjelenítésénél (van egy kis panelem, ami megjeleníti ezeket), viszont ugyanezeket a változókat használva nem megy a scrobble
A kérdésem az lenne, hogy ismer-e valaki olyan média szervert, ami adja a meta-adatokat is rendesen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest