Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Mini-ITX
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyepi
tag
Én itt kadtam el. Nem találom az eszközöket.
Most annyit elértem, hogy ha az uPnP controller-ben látom a Pioo-t, és ha elindítok egy zenét akkor lejátsza a laptop is meg a Pio is. Egyszerre.
De a uPnP controllerben nem tudok semmit megnyitni. Ráadásul lerontja a flac-et wav-ra.
-
nyepi
tag
Sziasztok!
Végső elkeseredésemben hozzátok fordulok.
Bocsánat az amatőr kérdésért, de finoman fogalmazva nem vagyok IT szakember.
Szóval felraktam a foobar-t, amit hálózaton szeretnék használni. Egy HP laptopon fut a program és innen szeretném a zenéket (főleg Flac és SACD) ráküldeni egy Pioneer N50-es hálózati lejátszóra. Felraktam az SACD komponenst, szépen le is játszik mindent. Fent van a DLNA szerver funkció is.
Viszont egyszerűen nem találom azt, hogy hogy tudnám párosítani a Pioneerel. Már mindenhol kerestem, néztem youtube videókat, olvasgattam itt is, de nem találtam meg a megoldást. Csak a laptopon akar lejátszani.
Tudnátok ebben segíteni?
Előre is köszi!
-
Cs1csó
titán
Most én is ezt csinálom az Album Art Downloader nevű kis programmal keresem és töltöm le. -
TRob1
veterán
Nem, mert azt sose bíznám automatára. Az alább említett módszerrel (mp3tag) mindig beleteszem a fájlba a saját magam által beszerzettet. (Ahogy a fájl és mappaneveket, sorszámozást is egységesen átnevezem, miközben a "gyagyás" - tehát az összes - műfaji megnevezést is kiszedem.
)Így szoktam velük játszadozni ha épp olyan kedvem van. Nekem ez az "egység":

#3996csicso82:
Én legtöbbször csak simán gugliba (vagy Allmusic.com-on, coversclub.cc-n), majd átméretezem 500x500-ra és bele mp3tag-gel). És ha megtalálom, mappába is beleteszem normál méretben az első és hátsót:
-
Cs1csó
titán
Szia, a YouTube-on van pár oktatóvideó, ahol végig mutatja mit és hogyan csinál tehát követheted. Kezdésnek ezt pl.: [link] a kulcs rész az amikor a menüben a VIEW résznél rámegy az ENABLE LAYOUT EDITING MODE részre onnan válik érdekessé. Itt akár a teljes felületet kiveheted és bármit betehetsz helyette.
Arra hogy "Foobar settings" vagy "Foobar configuration" fog kiadni egy csomó mindent.
Néz meg pár videót és ha valami nem tiszta akkor akár privátban is megkérdezhetsz és megpróbálunk összedobni neked valami jó felületet.Ez is egy kőkemény videó: [link]
Nálam most kb. így néz ki: [link]
Amit csináltam, hogy a Foobar Components oldalról hozzáadtam pár kiegészítőt a legfontosabb a dalszöveg megjelenítő modul, A lyrics Show Panel
DE sajnos nem fog működni csak ha adsz hozzá adatbázist ahonnan kereshet dalszövegeket pár hozzászólással korábban ezt veséztük ki. -
Pierre75
senior tag
Musixmatch kezdetben pl egész jó volt droidon, időzíthető stb. De aztán reklámokkal stb tönkretették.
időzítés:
van hogy sima txt-s dalszöveg is passzol. nem lenne nagy varázslat engedni a manuális időzítést. De sokszor még ott is hektikusan működik ahol van."ha az adott dal címe már nem egyezik a TXT fájl nevével"
írnom kellett volna, mert így lehet szűkíteni a hibalehetőségeken, alap hogy egyezzen a txt és mp3 neve. nincsennek benne vadabb karakterek, írásjelek stb amelyek szintén megfektethetik a lyric-et és vmiért vannak ilyen txt-k amiket nem tud kezelni... -
Sziasztok!
Most telepítettem eme alkalmazást. Valami zene lejátszó programot kerestem,semmi nagy igényem nincs csak lejátszásra,használom,válogatás stb..Nem találtam,nagyon semmi infót,van esetleg valahol egy leírás mit érdemes,vagy szükséges, beállítani? Néztem képeket a programról,ott nagyon jól nézett ki,képek hullám sáv stb..igaz nem fontos nekem,de ha meg oldható szebb legyen az nem lenne rossz
Persze nem a kinézet a fontos,inkább alap beállításokra gondoltam. Köszönöm
-
Cs1csó
titán

Na igen, de pont ez lenne a lényege a Lyrics panelnek hogy ezt megcsinálja helyettünk. Amúgy mégy Tankcsapda számot is ismert.
Itt az az oldal, ahol a Lyrics Show Panel és a hozzá kapcsolódó dolgokról folyik a vita: HydrogenAudioINNEN töltsd le mindent és add hozzá: [link]
Van még egy csomó dalszöveg plugin: AZLyrics, DarkLyrics, stb.
Így nézzen ki a Lyrics beállításoknál a Foobar:

Tuti így azt a dalszöveget is leszedi amit még meg sem írtak!

-
TRob1
veterán
Ha "eljátszadozol" (mp3tag) minden számmal/albummal ahogy én teszem, beleszerkesztheted akár a szöveget is magába a fájlba és akkor mindig meglesz, benne lesz, függetlenül a lejátszótól. És akár azt is megteheted hogy eredeti+magyar szöveget (pl. 1 sor eredeti, egy sor zárójeében magyar) teszel bele.
Mondjuk rohadt sok idő lenne, de szépen fokozatosan. 
-
Cs1csó
titán
válasz
Pierre75
üzenetére
Erre még nem figyeltem fel, bár logikátlannak érzem mert én mióta használom a Lyric Show Panel 3 a legfrissebb verzió belőle is 5 éves és én kb. azóta használom előtte a Minilyrics-et használtam ami volt fizetős, majd ingyenes aztán meg is szüntették a fejlesztését ha jól tudom akkor kerestem alternatívát és tértem át a Lyrics Show Panel 3-ra.
Amúgy ahogy nézem nekem is sima TXT fájlok vannak meg esetleg ahol van időzítés ott van mellé egy LRC fájl is.
Kiszűrni mi az amit megjelenít és mi az amit nem is elég macerás. Azt mondanám, hogy találnál egy jó letöltő kiegészítőt akár az eddig adatbázisodat ahova mentve voltak a szövegek kukázhatnád (persze legyen valahol meg) és tiszta lap.
Probléma max az lehet ha az adott dal címe már nem egyezik a TXT fájl nevével. Nekem volt olyan válogatásalbumom amin egy szám címét nem találta majd az eredeti albumot amin nem válogatásként volt a szám ott már megtalálta.
Kár, hogy ennyi macera van, az is kár, hogy viszonylag kevés az időzített -karaoke funkcióval is használható - dalszöveg.
Nekem az is tetszene ha lenne mód egy másik ablakban vagy ha adott sort kijelölve annak fordítására igaz nyers fordítás lenne de segítene megérteni a számot. -
Pierre75
senior tag
Vannak fura dolgok lyric fronton.
Pl Mylene Farmer - Histoires de (2020) album. Ugyanabból a könyvtárból az egyik számnak a txt-ben lementett dalszövegét megjeleníti míg a másiknak már nem (Desenchantee (Timeless 2013 Live).
Biztos kibogozható, miért nem kezeli ezeket a txt-ket, de nekem még nem sikerült rájönnöm.
Nem tudsz az ilyen hibára vmilyen megoldást? -
Cs1csó
titán
Kár, az utóbbi időben alig használtam a Foobar-t vagy ha igen akkor olyan zenékkel amiknek a dalszövege már el volt mentve (van egy Lyrics mappám amit mindig beállítok és az szépen dagad az idő múlásával. ) De mostanában egyre többet manuálisan kellett megkeresnem és EDIT opcióval betennem, ezután kezdtem el keresgélni.
Van amúgy valami Minilyrics kiegészítő is
foo_uie_lyrics3_minilyrics - v0.9.1
Próbáld ki ezt is. -
Cs1csó
titán
Közérdekű bejelentés:
Aki használja a Lyric Show Panel 3 de az utóbb időben nem működik neki megfelelően annak van segítség:
Innen töltse le és adja hozzá a Foobarhoz: foo_lrc_metalarchives
meg ezt, bár az előző jobb: foo_uie_eslyricAz első elég lehet "metál archív" a legjobb.
-
Wolfskin
őstag
értem, köszi!
-
ozzy711
őstag
Az asio-nál nem javasolt semmilyen felkonvertálás, csak natívan játszd le a fájlokat, semmivel nem lesz jobb a felkonvertált hangja, csak felesleges bosszúságot okoz(hat).
Ha magasabb felbontású zenére vágysz, "szerezz be" olyan felvételeket.

Egyébként a virágboltban elég sok megtalálható, de ahhoz kell az "sacd" és a "dvdaudio" plugin, de pl. sima flac is van pl. 96 khz-es.
A buffer értékének szerintem jó az 1000-es, de akár 2000-re is megemelheted, nagy jelentősége nincs. Kisebb viszont ne legyen.
-
szivacs1987
aktív tag
válasz
Wolfskin
üzenetére
"viszont nem jöttem rá, mi a funkciója a
- Playback/ “Cursor Follows Playback”
- Playback/ “Playback Follows Cursor”
menüpontoknak?"
Cursor Follows Playback: amikor új szám kezdődik (nem te inditod, hanem magától jön a következő), akkor a playlistben arra a számra ugrik a kurzor
Playback Follows Cursor: amikor vége egy számnak, akkor az a szám fog következni, amelyiken a playlistben állsz éppen -
UserX
addikt
válasz
ozzy711
üzenetére
Jó reggelt!
Konkrétan a 192 kHz-vel voltak gondok, recsegett. Most feltettem a lemezen lévő drivert (2012-es!
, de működik ). Ezzel gond nélkül lejátszotta, de csak 44,1 kHz-n. Visszaállítottam az általános ASIO-t, ez felkonvertálta 48-ra (ez van az Option-ban megadva!). Itt sem volt már hiba!!! Úgy látszik a fájljaim 44,1-esek.
Eddig ez a hangzás jött be a legjobban!
A Buffer-en kell-e valamit állítani?
Egyébként így néz ki:Nagyon köszönöm a helpet!
-
UserX
addikt
válasz
ozzy711
üzenetére
Én vagyok a láma, bocs!!!
A zenéim vszínűleg. 48 kHz-sek! Létezik valami free progi, amivel ezt meglehet nézni?
Ha bekapcsolom a Dolbyt, a Windows visszaveszi a mintavételezést alapértelmezettre, miután kilépek a Dolbyból nem állítja vissza az általam megadott 24/192 értéket!!! Sztem. ez bug!
Letöltöttem ezt a sampe file-t:Ezt a Foobar+ ASIO 192-n játssza le, azonban úgy serceg, mintha gramofonon vagy egy mono kazettás magnón játszanám!
A JetAudio hibátlanul viszi! Valami itt csak nem kerek...! -
Wolfskin
őstag
köszi szépen, mindjárt két módot is találtam, hogy lehet a playback now, aktuális számra ugrani:
• duplaklikk az állapotsorra, vagy
• view /column playlist / show playingviszont nem jöttem rá, mi a funkciója a
menüpontoknak? -
Wolfskin
őstag
köszi szépen, mindjárt még módot is találtam, hogy lehet a playback now, aktuális számra ugrani:
• duplaklikk az állapotsorra, vagy
• view /column playlist / show playingviszont nem jöttem rá, mi a funkciója a
menüpontoknak? -
ozzy711
őstag
Szerintem, első lépésben tedd fel az sacd ( dsd ) és a dvd audio plugint, a nagyobb felbontás lejátszására. Azokat utána konfiguráld.
Közben a playback-nél állítsd be az asio ( a legjobb lenn az eszköz saját driverében lévőt ) kimenetet, ha még nem tetted meg.
Ezután dobj egy print - screent hogy áll! -
-
UserX
addikt
Sziasztok!
Fejlesztettem a hangrendszeremet és 'új' vagyok itt!!! Nem vagyok audiofil és a buxám is véges. A DAC-os topikból 'hajtottak' ide.
DAC/AMP: Logilink UA2011 [link]
Fejhallgató: MAGNAT LZR 980 [link]
Filmekre és játékra jó a Dolby Atmos, amit megvettem.
Zenehallgatásra a Foobar + ASIO kombó jött be legjobban (leginkább FLAC). A beállítások a következők:A felkonvertálós 'játszadozást' próbáltam de nem jött be.
1. A másik fórumban a buffer méret lehető legkisebbre állítását javasolták Ez mit is jelent pontosan???
Most 1024-en van (szemben a képpel)...2. Így is elégedett vagyok!!! Tehetek-e még többet/mást a hangminőség javításáért???
Előre is köszönöm!!!
-
Wolfskin
őstag
válasz
Wolfskin
üzenetére
Sziasztok,
ez lenne a probléma:
Preferences / Display /Columns UI /Colors and Fonts /Playlist Switcher
Tehát a playlistben az aktuális, aktív elem, amiből épp a zene szól, (azaz a selected item) jelölve van betűszínnel és háttérszínnel is.
De ha zenelejátszás közben belekattintok egy másik itembe (mappába), akkor ez a jelölés teljesen megszűnik, semmilyen módon nem jelöli, hogy az aktuálisan lejátszott zeneszám melyik mappáéban van.
A mappán belül (NG playlist) a zeneszámot már igen, ha egy másikra kattintok, (az lesz a selected item) a lejátszott számot akkor is sötétebb háttérrel jelöli.
De ha a playlisten belül egy másik mappában kutakodok, az aktuálisan játszott mappát sehogy sem jelöli. Egyfajta "inaktiv played item" vagy ilyesmi lenne jó.
Van erre megoldás?
-
Polgesz
tag
válasz
headhunter
üzenetére
Preferences -> Playback -> Other -> Save playback state when closing foobar2000 and resume the next startup, pipa!
-
nyepi
tag
Sziasztok!
Szeretnék Tőletek egy kis segítséget kérni, sajnos eléggé analfabéta vagyok az ilyesmihez.
Szóval van egy egész jó sztereó rendszerem, egy Pioneer N50-es hálózati lejátszóval.
Eddig főként flac-et hallgattam hálózatről, de most szeretném kipróbálni SACD-vel is.
Töltöttem le próbaként SACD ISO-t, de nem sikerült megoldanom.-első körben még azt sem sikerült beállítanom, hogy lássam a foobar-ban a Piooner-t DLNA-n keresztül. Ezt merre kellene keresnem?
-milyen drivert kellene még plusszban letöltenem a foobarhoz, hogy SACD-t lejátszon?
-mountolnom kellene előtte az ISO-t? Csak mert a daemon tools azt írja, hogy "a windows nem fér hozzá a lemezhez".Előre is köszi a segítséget!
-
Wolfskin
őstag
Sziasztok, azt hogyan tudom beállítani a skinen, hogy a playlistben aktuálisan játszott mappát valahogy kiemelje? Ha keresgélek, belemegyek más albumokba is, semmilyen módon nem jelzi az épp játszott, aktuálist mappát. Azon belül az aktuális tracket igen szürke háttérrel kiemeli.
-
headhunter
addikt
MP3 lejátszás folytatását, be lehet állítani adott pozíciótól? (kilépéskor, bezáráskor mentés, stb...)
pl.: 25 perc 33 másodpercnél lett bezárva a program, de újraindítás után újból elölről kezdi, nem folytatja 25:33-tól.
-
makinen
csendes tag
válasz
Satyricon
üzenetére
Nekem is szinte az alapkinézet van fenn, kis átalakítással , de mindig is érdekelt a skinezés, mert szeretem, ha ki is néz valahogy az, amit szeretek. De távol tartott a dologtól, hogy nekem ez a része már "kínai", nem értek hozzá. Mivel gyerek-és ifjúkorom a kazettásmagnók bűvkörében telt, valami olyasmi skint képzelnék el, de úgy, hogy a jelenleg használt funkciók (pl. library) megmaradjanak. Ha tudnál segíteni, akár csak leírással, jó tanáccsal, azt megköszönném.

-
Satyricon
addikt
válasz
Satyricon
üzenetére
letelt a szerkesztési idő....
Mivel volt fórumtárs, aki megjegyezte, hogy kőkorszaki foobart használok és hogy mennyi újdonságokról és hangzásról lemaradok a skin miatt, ezért pár nap múlva töltök fel egy szintén atom brutál jó skint, ami nem csak hogy rengeteg jó kiegészítővel van ellátva, hanem be is lehet frissíteni a legújabb verzióra(be is van ha jól emlékszem).Telepíteni nem kell, csak bemásolni, ahova szeretnéd. Kinézete pedig letisztult, nem sok, mégis nagyon mutatós, bátran merem ajánlani a skinfóbiás fórumtársak figyelmébe is!
Én Kb 8. éve használom, most már az AvAOrange mellett is, és egyszerűen imádom! Részletek hamarosan, ha majd ki-skineztétek magatokat! 
-
Satyricon
addikt
válasz
Whynot?
üzenetére
Na srácok, fel is töltöttem a skint, [innen] le tudjátok tölteni. 7zip jelszó: Satyricon
Garantáltan vírusmentes!
(Remélem a modiknak nem fogja szúrni a szemét a letöltő link
)Szóval... Első lépésként készítsetek(ha szükség van rá) biztonsági másolatot a jelenlegi Foobarotokról! Utána indulhat az uninstall. Ha ezzel megvagytok, a kicsomagolt mappába található a 0.9.5.2 verzió, ezt kell feltelepíteni. Figyelem! Ettől újabb verzióval nem fog működni, mert ez volt az utolsó Foobar verzió, amin a PanelsUI működik!
Ha fel van telepítve, akkor a magyar nyelvű fordítást keressétek meg a foobar mappájába és az ott leírtak alapján telepítsétek a skint. Ha bárhol elakadtok, írjatok nyugodtan, a hétvégén majd igyekszem gyakrabban nézni a topicot! Jó skinezést és sok sikert Nektek!
-
Satyricon
addikt
válasz
Whynot?
üzenetére
Rendben. A héten valamelyik nap lesz időm ezzel foglalkozni, aztán megosztom Veletek a skinezés menetét

Viszont az tényleg hátrány, hogy régi foobarra lehet csak feltenni az említett skint, emiatt pedig lehet kevés embert érdekel a dolog. De természetesen megosztom Veletek.
-
Satyricon
addikt
válasz
borges7
üzenetére
Mármint az AvAOrange skinhez? Természetesen segítek, akár telepíteni is!
Ha telepítve van az új Foobar, akkor azt le kell törölni. Jobb lenne, ha inkább privátba folytatnánk ezt a dolgot, mert nem sok mindenkit érdekel a skinezés, így nem feltétlenül válik hasznára a topicnak. Írj rám és segítek, adok linket is. -
borges7
aktív tag
válasz
Satyricon
üzenetére
Nagyon menő! Adnál egy linket ehhez? Lehet kipróbálom(ha nem nagyon bonyolult a telepítése).
Én is szeretem a szép borítókat, illetve magam is gyűjtöttem, először a kazettákat, aztán a cd-t, néha-néha még most is veszek olyat, ami nagyon tetszik.
ps. A Musicbee egyébként nagyon sokat tud, de hozzá kell szokni, mert van, ami nem annyira magától értetődő benne. Én is sokat vacakoltam vele, amíg megszerettem. De megéri szerintem, mert tényleg igen sokoldalú.
-
Satyricon
addikt
válasz
borges7
üzenetére
Leszedtem a musicbee-t kb két hete, de nekem nem jött be, bár nem merültem bele annyira.
Nekem első sorban a lemezborító megjelenítése tetszett meg abban a skinben, amit telepítettem. Olyan, mintha egy igazi eredeti CD-t látnék, és ez engem jó érzéssel tölt el. Hát nem zseniális?
Lehet azért tetszik ennyire, mert fiatalabb koromban megvásároltam azokat a lemezeket, amiket nagyon szerettem. És miközben hallgattam őket, lapozgattam a borítókat és olvasgattam a dalszövegeket. Ennek van egy varázsa. És ezt csak az tudja, aki átélte ezt. Amikor bejött a korlátlan internet meg az mp3(FLAC még akkor a kanyarba se volt, tudtommal...), akkor emberek milliói töltöttek le zenét és az említett varázs, az érzés, szépen eltűnt. Ma már csak hallgatunk zenét, és sokszor nem is figyelünk rá igazán, miről szól, (ha egyáltalán szól valamiről...) Csak a háttérben dünnyög a muzsika...
Na de elég az OFF-ból

-
-
Fandango
veterán
válasz
Satyricon
üzenetére
Hidd el én is szeretem az igényes dolgokat, nagyon is.
A kocsi rossz példa az én esetemben, mert én is nagyon ügyelek rá, hogy rendben legyen és mindig tiszta amennyire lehet.
Úgy látom nem kell ezt a témát tovább görgetni, mindenkinek más az igénye, ezt elismerem.
Nekem nem kell skin, mert nem nézegetem, és nekem az alap kinézet is teljesen megfelelő, ettől még igénytelen nem leszek.
-
Satyricon
addikt
válasz
Fandango
üzenetére
Én alapból szeretem az igényes dolgot/dolgokat. Hiába szól valami szépen, ha kinézete egy rakás sz... És is szeretem a szolid dolgokat, de az alap foobar még finoman szólva sem szolid, hanem egy kezdetleges kinézetű fos. Az a tiétek, ez pedig az én véleményem.
Példának, hogy értsd: Valaki költ a kocsira, hogy jól nézzen ki(ez én vagyok), más meg pl szar lerobbant kocsival jár, elrohadt kasztnival, belül szakadt minden, és benne kutyaszőr, kutyasz*rszag. Ez volt a volt főnököm. És nem azért volt ilyen kocsija, mert nem volt másra pénze, hanem azért, mert a csávó egy igénytelen pöcs. Neki jó volt úgy is. Nem is értem, miért írtam le, csak valahogy ez jutott eszembe és gondoltam megosztom veletek, mint példa. És most ne vedd magadra
Szóval van aki ad a külsőre és ez legyen bármiféle dolog(ebben az esetben a foobar) van aki pedig úgy van, hogy lesz*rom, jó az alapjáraton. Engem pl boldoggá tesz, ha ránézek a lejátszóra és szép dizájnos, ráadásul még az album borítót is látom. Ha pedig nem lehetne skint berakni, akkor már a legelején áttértem volna pl a jetaudiora. -
borges7
aktív tag
válasz
Pierre75
üzenetére
Egyébként jogos, én azon szoktam röhögni, mikor youtube-on van egy zene, mondjuk ötvenkétezren lájkolták, és van három dislike, és akkor valaki odaírja, hogy milyen hülye az a három
ahelyett, hogy örülne az ötvenkétezernek, hiába, ilyen az ego, a harc élteti , ha elfogadná, hogy minden helyénvaló, ami van, megsemmisülne -
Pierre75
senior tag
válasz
Fandango
üzenetére
Írtam egy példát, hogy vki miért is nézi zenehallgatás közben a skin-t.
Neked még ezen is sikerült fennakadnod.
Egyébként neked miért nem teljesen mindegy, hogy vki miért babrál vele?
Ez már érdekesebb kérdés lenne.
Azt értem hogy te nem használsz skin-t, felhagytál vele, de őszintén kit érdekel? -
Satyricon
addikt
Mondtam egy szóval is, hogy nincs másik foobar a gépen? Mert bizony van, és a legújabb.
Ezzel a skinnel tizen pár éve szórakoztam, akkor nem jött össze a telepítés. De ez nem azt jelenti, hogy az óta folyamatosan szórakozok vele. Csak eszembe jutott valamelyik nap, és újra megpróbáltam antelepítését. Egyébként még ez a verzió is jobb, mint a wmp, meg a winamp...
-
TRob1
veterán
Persze, ha neki ez kell, pepecseljen akár még 8 évet vele.
Csak kissé morbid hogy ezért kihagy úgy 28ezer módosítást, javítást, fejlesztést az elmúlt 13 évből, és inkább egy őskövületet használ egy kis színért. Mikor ilyet látok, bele se merek gondolni még mik lehetnek egy ilyen gépen.
Ráadásul ha lehetne, a világ összes gépét tiltanám netről amiken ilyen ősrégi progik futnak. -
TRob1
veterán
válasz
Satyricon
üzenetére
Uhh! Ez komoly hogy egy kb. 13 éves verziót használsz azért hogy legyen egy kis narancs meg fehér szín benne?
(Remélem XP-vel, kikapcsolt frissítésekkel, hisz az mutat jól alatta.
)ui: A barlang falába is belevésted a kőbaltáddal a logóját?
ui2: Remélem nincs harag, de ez már nem kicsit "furcsa".
-
Satyricon
addikt
válasz
Pierre75
üzenetére
Sajnos a 0.9.5.2 feletti verzióknál már nincs PanelsUI menüpont, a kedves készítők kivették a Foobarból. PanelsUI nélkül pedig nem lehet a skint telepíteni. Az ASIO és a WASAPI pedig 0.9.6.5-nél és felette működik. Próbáltam trükközni, de nem jött össze a dolog. Próbáltam 1.1-es, 1.7-es ASIO4ALL-lal is, de semmi változás.
-
Satyricon
addikt
válasz
Pierre75
üzenetére
Igen, szívtam vele anno, de akkor nem sikerült összehozni a skint. Most minden szuper, már csak a play pause gombokat lenne
Egyébként a hozzávaló 0.9.5.2-es verziót használom
#3920 Poplacsek: Igen, telepítettem. Mindent a leírás szerint csináltam
Ha netán nem sikerülne összehozni, akkor sincs semmi baj, mert ezt leszámítva Isteni ez a skin! Igaz egy kicsit hiányzik az ASIO, na de valamit valamiért...
-
Poplacsek
senior tag
válasz
Satyricon
üzenetére
Próbáltad a Guifx v2 Transport TTF fontkészletet telepíteni?
-
Pierre75
senior tag
válasz
Satyricon
üzenetére
Ha igaz, amit itt a készítő leír, akkor csak a foobar x verziójával kompatibilis. De ezt te is tudod, mert már 7 éve is ezzel a skin-nel küszködtél itt a topikban. Egyszerűbb olyat keresni, ami működik.
-
Satyricon
addikt
válasz
Pierre75
üzenetére
A leírásba nem találtam meg. Van ötleted, hol találom meg ennek a panelnek a beállítását a preferences menüben?
Már annyi helyen néztem és állítgattam mindent, de semmi változás. Az ikonkészlet azt hiszem megvan, csak nem tudom, hová kell telepíteni
Tudsz/tudtok ebbe segíteni?
-
Satyricon
addikt
Üdv Urak!
kb 8 éve kérdeztem egy skinnel kapcsolatban a topicban(AvAOrange skin), akkor nem sikerült beállítani, ma viszont sikerült működésre bírni!
Viszont...
A skin használatakor, a lejátszóba nem látni a play/pause, illetve stop és jobbra-balra tekerés gombot. Képet mellékeltem, legalul középen láthattok egy piros téglalapot, ott vannak a vezérlőgombok.
Reagálni reagál rá a lejátszó, csak nem látom, mikor mit nyomok. Hogy lehet láthatóvá tenni a gombokat? Ilyennek kellene lennie:Ötlet? Vagy ha nincs is ötletetek, akkor csak annyit kérdeznék, hogy keressem a lejátszóban. MIlyen panel?
-
dunc
nagyúr
-
dunc
nagyúr
-
Kékes525
félisten
Itt nálad mi van:
Egyáltalán a Fiio eszközöd tudja a natív DSD-t lejátszani?Látom, igen: [ How to play DSD files when the Q1MKII works as DAC for Windows computer?] Kövesd, itt le van írva minden. -
dunc
nagyúr
válasz
Kékes525
üzenetére
Köszönöm, próbálkozom. Annyit had kérdezzek, miket kell letölteni?
Leszedtem a Foobar 200 et, és a drivert a fiio q1 hez, (FiiO_USB_DAC_Driver-V4.47.0.exe)
És leszedtem a foo_input_sacd-1.2.7.zip, foo_input_ht.fb2k-component, és ezt is foo_out_asio.fb2k-component, más kell még hozzá? -
dunc
nagyúr
Nem jelenik meg az output alatt a dsd, csak a asio driver.
-
Kékes525
félisten
" DSD forrás kell hozzá, csak akkor vált át? "
Ezt nem értem. Ha átállítottad, akkor azon van. Milyen formátumú a dsd-éd (SACD .iso fájlok, .dsf és .dff)? Így legyen beállítva:
Az output és a SACD. A DSD processzort nem kell beállítani, csak ha használni akarod. A DSD megy anélkül is. Az Output Mode (2. kép) a lényeg és a megfelelő Device (1-es kép).
-
dunc
nagyúr
Sziasztok adott egy Fiio q1 dac, hiába konfigurálom a DSD plugint, csak PCM módba hajlandó működni.
Mit tudok tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Alkoholista nevelde
- Motoros topic
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

utána nézek és jelzem mire jutottam

)
Én azt hittem, hogy jobb minőségű.
, de működik ). Ezzel gond nélkül lejátszotta, de csak 44,1 kHz-n. Visszaállítottam az általános ASIO-t, ez felkonvertálta 48-ra (ez van az Option-ban megadva!). Itt sem volt már hiba!!! Úgy látszik a fájljaim 44,1-esek.
Eddig ez a hangzás jött be a legjobban!