Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
frankie!
őstag
Sziasztok,
mi kell ahhoz, hogy Lyric Showban megtalálja a stampet (időzített kiemelést)? Kb-ra meg kell egyeznie a méretnek?

-
frankie!
őstag
KÖSZI!
Látom, hogy már régebben is rákérdeztem, s akkor is te válaszoltál, de akkor nem sikerült, most is alig-alig.
Először a foo_uie_lyrics2.dll-t tettem föl, de azzal a köv. hibaüzit kaptam: Failed to load DLL: foo_uie_lyrics2.dll Reason: A megadott eljárás nem található.
Fölraktam a sima foo_uie_lyrics2.dll-t, ezzel jó lett. Gondoltam hogy ez kell a 2. verzióhoz, de az így sem lett jó. Vagy az az 1.0-hoz jó csak?
A "betűkiemelés" hol található? Az lenne a synced lyric? -
frankie!
őstag
Nem tudjátok, van-e olyan plug-in, ami mutatja (ha kell letölti), s görgeti is a dalszöveget, esetleg jelzi is az éppen énekelt részt, mint egy karaoke programnál.
-
frankie!
őstag
Szerintetek miért "nem lát bele" a tömörített fájlokba? Úgy emlékszem, plugin nélkül kezelte pl a rar, zip fájlokat!

-
frankie!
őstag
MLP kodekről hallott már valaki?
-
frankie!
őstag
válasz
BunnyHoover
üzenetére
nagyon jó zenéid vannak!!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
frankie!
őstag
Jéé, tényleg megjelent, miután felraktam a legójabb ASIO-t!
De nekem csak a M-audio kártyám vezérlőpanelje jön be, és ott csak "very low" stb megnevezések vannak. Kíváncsi lennék, ez számszerűen mit jelent.
NEm tudom, nekem XP-n engedi.
Több csatornán nem próbáltam (bár a hangkarim digitális úton ki tudja küldeni, de nincs 5.1 cuccom), de feltehetően itt is javít, vmilyen mértékben, attól függően, hogy a rendszered többi eleme milyen (ez szubjektív dolog is). -
frankie!
őstag
Elképzelhető, hogy egyes hangkártyákon nem működik a Kernel Streaming? A húgom vett egy notebookot, és az integrált hangkártyájával az output devices-nél egyszerűen nem jelenik meg...

-
frankie!
őstag
-
frankie!
őstag
Ez nem csak neked jó, hanem ha lossless codecet használsz, pl. flac, és mondjuk meg is osztod, úgy etikus, hogy az bitpontos másolatból készüljön! (az más kérdés, hogy a megosztás mennyire etikus, na de ez a horrorosztikus lemezárakra is mondható...)
Tehát emiatt tessék használni az EAC-ot (mindenkinek)!

-
frankie!
őstag
NEm tudjátok hogy lehet azt beállítani, hogy Ctrl+F-et lenyomva az összes listában keressen? Valahogy már beállítottam egyszer, úgy emlékeztem, a ColumnsUI, de nem..
-
frankie!
őstag
válasz
bendeguz 76
üzenetére

-
frankie!
őstag
Nektek is akad a zene a legújabb verziós foobarral?

-
frankie!
őstag
Igen, sokszor ha egy hangrendszer egyik eleme javul, az összkép mégse lesz jobb, mert esetleg kimutatja egy másik komponens hibáit...
Itt mondjuk tényleg nem kell egetverő különbségekre számítani, én is alig vettem észre a (alsókategóriás, de gondosan összeállított) hangrendszeremen. -
frankie!
őstag
Ja igen, elfelejtettem: a Creative kártyák mind 48 kHz-es belső mintavételezéssel folgoznak, és az ASIO is csak ezen működik velük, ezért át kell állítanod a DSP Managerben a Resamplert hozzáadva. Legjobb lenne a natív felbontást használni (hacsak nem dts-t hallgatsz), ezért korántsem biztos, hogy nálad ez javulást eredményez.
-
-
frankie!
őstag
A KS-t (kernel streaming) mindenképp érdemes beálllítani: KS Ezt a fájlt másold a foobar/components mappába!
Ha a hangkártya támogatja, akkor a ASIO-t érdemes beállítani, ált. ez további javulást okoz. Ugyaninnen tölthető le.
Végül a Preferences/Playback/Output részben a megfelelő modult ki kell választani. -
frankie!
őstag
válasz
Killberk
üzenetére
Nincs ott semmi egyéb, csak azt tudom váltogatni, hogy sidebar/tabs legyen. Resetre se reagál, sőt New-val is ugyanilyet hoz létre. Újratelepítés? Vagy reset all? Nincs olyan sok beállításom. Vagy megvan az otthoni gépen, ha hazamegyek, exportálom a beállíttásokat és betöltöm azt.
-
frankie!
őstag
Mesterek! Columns UI-ben betöltöttem egy FCS fájlt.Hogyan tudnám az eddigit visszatölteni?
-
frankie!
őstag
Ha a columns ui felületet használom, be lehet állítani, hogy az eddig megszokott módon:
-át lehessen húzni playlist bejegyzéseket egy másik playlistre
-ha a seekbar csúszkájára rákattintok de meggondolom magam, az egeret elhúzva akadás nélkül folytassa? -
frankie!
őstag
válasz
ballington
üzenetére
Ez engem is érdekelne, valahogy úgy mint az Apolloban.
-
frankie!
őstag
Törlésre, balanszra valaki?

-
frankie!
őstag
Egyszerű balansz állító dll-t nem tudtok hozzá? Esetleg olyant ami kitesz vhova egy csúszkát a hangerőnek meg a balansznak?
-
frankie!
őstag
ASIO vs. KS output összehasonításban mik a tapasztalaitok?
-
frankie!
őstag
-
frankie!
őstag
Hogyan tudnám egy szám adatait kimásolni egy webrádió streamból? Hogy felvétel után ne kelljen pötyögni...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
frankie!
őstag
Engem az érdekelne, hogy le lehet-e valahogy úgy nullázni, hogy közben az addigi összidőt ne felejtse el ~két számláló.
-
frankie!
őstag
válasz
ballington
üzenetére
ehhez biztos nem kell plug-in. Nekem ott van az enqueue foobar, a lejátszás nincs és nem állítotam semmit.
-
frankie!
őstag
válasz
cousin333
üzenetére
Hát köszönöm a részletes leírást, tényleg okos dolog.
Eddig nem használtam, nem éreztem szükségét, de lehet, hogy ezután fogom. Akadnak régi felvételek, amik tényleg halkabbak.
Az albumon belüli számonkénti normalizálásnak szerintem megkérdőjelezhető a hasznossága. Ha stúdióban felvett profi albumokat hallgatunk, szerintem az a legkevesebb, hogy ügyelnek, hogy minden szám hangereje megegyezzen. Nem is tapasztaltam még ettől eltérő esetet. Ha meg az album olyan -mint ahogy te is írtad-, hogy a hangerőnek jelentősége van (pl. Chick Corea - My spanish heart), nem szabad hozzányúlni szerintem se. A koncertekről is ez a véleményem. -
frankie!
őstag
válasz
Cathfaern
üzenetére
-Úgy látszik ez csak nálam jelentkezik, és csak beletekerés esetén, ha csak simán elindítom a lejátszást, naphosszat is elmegy repeat-el ahogy kell.

-szerintem is fontosabb azért a használhatóság és a hangminőség
-A 24 bit csak azért kezdett el izgatni, mert egy tesztben [link] nagyobb felbontás és mintavételi frekvencia mellett jobb értékeket mértek a Kreatív kártyáknál, és nekem is egy A2-m van. Vajon ez csak a jobb minőségű hanganyag miatt van, vagy a kártyán az ilyen anyag megszólaltatását más áramkör végzi? Mert ez esetben tényleg lehet javulás. Kipróbáltam ezt is, nem hallottam javulást, és a magasabb frekvenciát is a Resamplernél, itt némileg jobbnak éreztem 48 kHz-en, de tovább növelve már nem. Lehet hogy éppen emiatt sz@rakodik beletekeréskor?
-
frankie!
őstag
válasz
cousin333
üzenetére
-Ebben a verzióban már kijavították azt a hibát, hogy ha beletekerünk egy számba, előbb-utóbb megáll a lejátszás?
-jók ezek a skinek, kár hogy itt nincsenek skin-fájlok, mint a winampnál. Ha javítanak a kinézeten, nagy karrier előtt áll a program, mert kitűnő a hangminősége!
-valaki árulja már el, hogy pl a 16->24 bit felkonvertálás mit is jelent pontosan! Igaz, hogy pl. az Audigyknek jobbak a mért paraméterei 24 biten, ezzel van összefüggésben? -
frankie!
őstag
Nem tudja valaki, van-e olyan plugin, amivel drag-n-drop módszerrel lehet rendezni a listában a számok sorrendjét, mint a winampban? Mert ez hiányzik. De ez a füles felépítés hihetetlenül jó ötlet.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- World of Tanks - MMO
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Be szoktam jelölni, de a 9.5.5 verzió volt fönn valamiért.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

és láss csodát!