Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Vezetékes FEJhallgatók
- Plazma TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyiscsák
aktív tag
Üdv.
Nem tudja valaki hogy létezik e olyan kiegészítő Foobarhoz hogy megkeresi és esetleg le is tölti az album képeket?
-
-
törölt tag
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Lehet, hogy csak a puffer kiürülése után vált hangerőt.
-
Üdv!
Egyre több helyen olvasni az ASIO-ról meg a Kernel Streaming-ről, gondoltam én is kipróbálom, úgyis szinte minden zeném lossless, hátha észrevenni így valami különbséget.
Feltettem a KS plugint, megy is rendesen, viszont a foobar hangerőszabályzójának így van egy több másodperces késése. Ez normális? Mindenesetre nagyon zavaró.Most ugrik be, hogy a buffert is felvettem valami jo nagy ertekre, lehet ettol van. Este kiprobalom.
-
Móci
addikt
Tegnap én is feldobtam az 1.0.1-es verziót, s lenne is egy kérdésem.
Van egy terjedelmes winamp playlistem, s ugye ezt szeretném használni foobar alatt is. Szépen betölti, működik rendesen, azzal nincs baj. Inkább az érdekel, hogy hogyan tudnám megőrizni azt a sorrendet, ami eredetileg is van a playlistben. Ugyanis a foobar nekem abc szerint rendezte a zenéket, de ez nem felel meg nekem, ugyanis össze-vissza van a nagy része pl. i betű után o, s más egzotikumok. -
tzimash
őstag
Hali!
0.9.6-os foobart használok és újabban az jön elő, hogy amikor elindítom a progit, akkor megnyílik a preferences ablak is, ráadásul külön ablakban. mióta új skint (Curacao) használok azóta van ez. valami megoldás erre?
Machinima:
File>Preferences>General>Keyboard Shortcuts
Add new-ra klikk, kiválasztod a funkciót, aztán rendelsz hozzá billentyűket. Ha a Global Hotkey-t kipipálod, akkor is észleli a progi a bill. parancsot, ha épp nem a foobar az aktív ablak. -
Machinima
csendes tag
sziasztok! a hotkeyeket hogyan lehet beállítani? pl: shift + 3 zene megállítása stb.?
-
Dave™
nagyúr
Sziasztok, kis segítséget kérnék. Felraktam a legújabb verziót, valamint a columns ui-t, meg jó pár ajánlott kiegészítőt. Szeretnék egy olyan ablakot, hogy artwork, alatta album lista, mellette az aktuális lista elemei. A gondom ott kezdődik, hogy amennyiben benyomom a live editet, csak hozzáadni meg bezárni tudok panelt, ha meg nincs benyomva, csak le meg fel tudom rakosgatni az elemeket, ami a gyakorlatban nem egymás fölé, hanem mellé teszi őket. Az alapértelmezett nézet a columns ui. Szeretnék csillagos minősítéseket, ezeket sem tudom hogyan lehet elővarázsolni. Ezek megegyeznek a wmp-s csillagozással? Úgy értem eltárolja a fileokban metaadatként a beállított értéket? Köszi a válaszokat!
-
Fooler89
őstag
-
Fooler89
őstag
-
Vasinger!
nagyúr
Miért nem tud lejátszani egy számot sem a foobar? Azt írja: nincs implementálva.

-
huskydog17
addikt
Tegnap kipróbáltam a Kernel Streaming-et, majd jó néhány szám után az ASIO-t.
Talán mondani sem kell (azért leírom
), hogy ezerszer jobban szól, mint a DirectSound.
Sokkal jobban el lehet különíteni és könnyebb pozicionálni a különböző hangszereket. Legalábbis az én fülemnek. Pedig a DirectSound is nagyon királyul szólt, de ezután maradok az ASIO-nál illetve a Kernel Stream-nél.
Mondjuk igencsak nem volt gyenge, amikor Kernel Stream módban 32 biten ment a lejátszás hibátlanul
.
Aki még nem próbálta, annak mindenképp ajánlom! -
feket663
tag
Sziasztok, kérnék egy kis segítséget Foobarral kapcsolatban: vannak olyan CUE+APE file-jaim, amiket, mikor rákattintok a CUE file-ra, nem játssza le, hanem "Unable to open item for playback (Object not found):" hibaüzenettel leáll. A lejátszó ablakában szépen ott sorakoznak a file-ok, de nem lehet lejátszani. Win XP HOME oprendszeren Foobar 1.0-ás verzióm van, fel van telepítve az APE és egy CUE plugin is. Vannak viszont olyan APE+CUE kombinációk, amit gond nélkül lejátszik. Ha nem sikerül a CUE lejátszása, a hozzátartozó APE file-t egyben szintén gond nélkül le tudja játszani, csak az a zavaró, hogy így nem lehet az album dalai között léptetni. Valaki tapasztalt-e már ilyet, és mi lehet vajon a megoldás? Köszönöm előre is a segítséget
-
Froclee
őstag
-
frankie!
őstag
KÖSZI!
Látom, hogy már régebben is rákérdeztem, s akkor is te válaszoltál, de akkor nem sikerült, most is alig-alig.
Először a foo_uie_lyrics2.dll-t tettem föl, de azzal a köv. hibaüzit kaptam: Failed to load DLL: foo_uie_lyrics2.dll Reason: A megadott eljárás nem található.
Fölraktam a sima foo_uie_lyrics2.dll-t, ezzel jó lett. Gondoltam hogy ez kell a 2. verzióhoz, de az így sem lett jó. Vagy az az 1.0-hoz jó csak?
A "betűkiemelés" hol található? Az lenne a synced lyric? -
ballington
addikt
válasz
ballington
üzenetére
Én lüke, az excluded-be írtam az mp3-at, így persze hogy nem olvassa be

-
ballington
addikt
egy olyan gondom van, hogy Media Library-ben hiába adom meg a teljes mp3-as mappát, nem olvassa be az egészet, hanem csak töredékét.
ez mitől lehet? -
frankie!
őstag
Nem tudjátok, van-e olyan plug-in, ami mutatja (ha kell letölti), s görgeti is a dalszöveget, esetleg jelzi is az éppen énekelt részt, mint egy karaoke programnál.
-
underdark
aktív tag
hi, olyan fület szeretnék, hogy favorite zenék, erre van vmi megoldás?
-
Khaal
őstag
Kijött az 1.0 verzió, lehet tölteni: [link]
Nekem eddig hibátlanul működik. -
bendeguz 76
tag
kint van az 1.0-ás verzio.nem béta

-
lmno
őstag
Üdv!
1.05-ös fooava skin-t használok, és az a problémám, hogy minden újraindításnál elfelejti a beállításait (a skin beállításokat - pl. háttér, transparency ilyesmi). Volt vki másnak ilyen, lehet valamit tenni ez ellen?
A másik meg hogy a playlistből nem nagyon tudok kitörölni számokat, csak ha újakat töltök be... -
törölt tag
Foobarhoz Windows 7 tálca plugin, itt.

-
dni
őstag
Sziasztok!
Lenne egy pár kérdésem.
- Hogyan tudnék egy playlistet (netrádiók) lezárni, h ne tudjon oda mást betölteni a Foobar?
- Hogyan lehet beállítani, h automatikusan a CUE fájl alapján "feldarabolva" töltse be az adott albumot.
- Hogyan lehetne elrejteni a Menubar-t, h ne rondítsa az összképet, Def. user interface használata mellett. (alt gomb lenyomásra, vagy jobb egérklikkel esetlegesen elő lehessen csalni)Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
klayton#1
tag
na kozben kicsit raneztem, a leiras szerint:
//PLAYLISTS
-----------------------------------------------
This is the trickiest part. Because the playlist switcher does not support images, the switcher is laid on top of a panel with images. In order to get the look in the preview, you playlists need to be laid out as follows:
Music (your media library playlist)
Videos (video playlist, more for looks than anything)
----------- (empty playlist, blank name)
iPod Media Library (generated by ipod manager. If you are not using and ipod, just create a playlist named ipod)
----------- (empty playlist, blank name)
Selected Album (used by text and graphic browsers)
Quick Search (used by the search toolbar)
Playlist 1 (the rest is your choice)
The playlist icons are controlled by the panel.
To add/remove icons:
Right click an icon > 'Splitter Settings...' > 'Script' > Count the Number of playlists you wish to have, and remove the // in front that number of playlists.------------------------------------------------
na akkor annyi a kerdesem, hogy ezt hogy csinalom meg? hogy a playlsitek jo sorrendben jojjenek igy a leiras szerint? -
Pety
senior tag
Hogyan lehet letöltetni egy cd adatait a foobar-ral?
Próbáltam rájönni de nem igazán jöttem rá,valaki segítsen legyen szíves. -
klayton#1
tag
hello egy kerdesem lenne:
fel szeretnem telepiteni a kovetkezo temat: [link]
fetoltottem, minden a helyen van, viszont a kovetkezo kep fogad a program inditasakor
a preview szerint igy kene kineznie:[link]
a kepen bekereteztem a paras reszeket, nem egeszen ertem miert nem mukodik.
valaki lenne olyan kedves es megnezne, hogy mit is rontok el? van egy readme a deviantart oldalon a filehoz csatolva, hatha valami alap dolog. nagyon megkoszonnem
-
Sziasztok!
foobar2000 0.9.6.9-es verziót használok (alább nem akarom adni, mivel ugye érdemes mindenből a legfrissebb-et használni) és nagyon szeretném berakni ezt a skin-t:
http://re-9.deviantart.com/art/aero-81141822
Azt látom, hogy szedegetni kell hozzá plug-in-eket, amikből jórészt össze is szedtem már sokat (persze ezekből néhány nem kompatibilis), de szerintem a fő plug-in nem akar működni, pedig abból is a legújabb verzió van fent. Erről lenne szó:
foo_ui_panels 0.14.12 beta
Ugyanis a foobar beállításainál semmi PanelsUI almenüt sem találok, ahol gondolom a letöltött skin csomagot lehetne aktiválni.
A components listában sem jelzi ki a ddl fájlt, míg az összes többit igen.Ha mégis jó, csak én vagyok a béna, akkor örülnék, ha valaki leírná, hogyan lehetne előhozni ezt a PanlesUI menüpontot.
Vagy természetesen azt se bánom, ha valaki már korábban bekonfigolta magának pont ezt a skin-t, elküldi a fájlokat. Nagyon megköszönném.

Tisztelettel, Feri
-
frankie!
őstag
Szerintetek miért "nem lát bele" a tömörített fájlokba? Úgy emlékszem, plugin nélkül kezelte pl a rar, zip fájlokat!

-
Melorin
addikt
Tudna valaki adni egy működőképes Foobart, amire fel van téve valami értelmes skin?
Próbálkoztam feltenni skint, de mindenféle komponens kell hozzá, amiket nem ad hozzá a készítő, és nem bírom összehalászni őket a netről. Anno ez volt a bajom az MPlayerrel is, amúgy tök jó lejátszó, csak sok a nyűg vele. -
_ak_
addikt
Nem müxik.
harylmu: Te hogyan állítod be?
Scheduler enable: pipa
Add time event. mondjuk ma 22.50-re
Add action event. ott mondjuk megdom a sleep nevet, majd add action és ott a suspend.Mit hagyok ki vagy csinálok rosszul? Mert így ebben a formában semmit nem tudok elérni nála, még a lejátszási funkciókat sem tudom időzítve kezelni.
-
_ak_
addikt
Van akinek működik a foo_scheduler vista64 alatt vagy csak úgy általában?
-
veze
őstag
most ismerkedem a foobar-al
valaki segitene abban mert nem jöttem rá még hogy az adott listához hogy tudok hozzáadni... maer ha bal oldalrol áthuzok valamit akkor az elözöt felülirja és mindig csak egy lesz benne
ha uj lejátszási listat hozok létre, abba se tudok csak egyet tenni
én meg többet szeretnék belepakolni aztan elmenteni... -
renato
aktív tag
szia, még nincs kész sajna a skin, álláskereső (pályakezdő vagyok, csinálok különböző dizájn oldalakat (link1,link2 ... etc) terveket is közben... hátha felvesznek kiadványszerkesztőnek, webszerkesztőnek, dizájnernek, karbantartónak vagy nemtom.
jövő héten lehet rá tudok feszülni a témára, nincs elfelejtve

-
_ak_
addikt
Üdv!
Ha nem hallom a különbséget egy 320-as mp3 közt, meg egy flac közt, akkor miben keressem a hibát?
Úgy néz ki, h van egy HK erősítőm, amire a genius ht hangfalait kötöttem rá. a Az erősítőbe egy asus xonar u1-en keresztül viszem a hangot optikai csatlakozással. Viszont van 1-2 dolog ami nem teljesen egyértelmű számomra.
Először is, van-e különbség abban, h a winben mit választok ki default lejátszó eszköznek? Az asus sima és a digitális kimenete közt választhatok, mindkettővel működik a rendszer, de ha a digitálisat választom akkor nem tudom az ausal szabályozni a hangot.
Ez ebben a formában kihat a foobarra is, hiába választom ki a winben a sima csatlakozást és a foobarban a digitálisat, akkor is elvesztem a hangerőszabályzást (winen keresztül megy, csak az asusal nem tudom).Viszont ebben van még egy trükk. WASAPI pluginnal használom a foobart, de ha abban választom ki a digitális kimetet (wasapival), akkor kapok egy:
Unrecoverable playback error: Unsupported stream format: 44100 Hz / 24-bit / 2 channels hibaüzenetet. Ezzel mit tudok kezdeni? Ha csak simán a digitális kimenetet választom akkor működik. -
CséZé
őstag
Hi!
Létezik arra megoldás, hogy a foobarban lehessen tag-elni a .wav és a .dts kiterjezstésű fájlokat?

-
underdark
aktív tag
hi
már régóta használom a playback statistics-t, és az lenne a kérdésem, azt nemlehet vhogy megoldani (esetleg egy hasonló komponensel), hogy ne csak akkor számolja a lejátszást ha libraryből nyitom meg? -
renato
aktív tag
válasz
Chandler
üzenetére
Most csinálok egy olyat, hogy egy meglévő skint, kész csomagot szabok testre, lecserélt gombokkal, meg etecera. hamarosan kész, aki addig nagyon skinezgetni akarna hát hajrá, akinek viszont kevés az ideje, de szeretne egy letisztult, szép, igényes és használható foobar skint, az várjon pár napot

ui: természetesen ajánlott ha a zenéid szépen be vannak listázva, akkor nagyon hálás dolgog használni a cuccot

-
Chandler
senior tag
Sziasztok,
Foobar használó vagyok évek óta, fantasztikus program.

Eddig az alap felületet használtam, de megtaláltam ezt, és próbáltam felrakni, de kell hozzá több component is, és nem találtam olyan verzióját a foobarnak, amelyikben valamelyiknek ne lenne hibáj. Nem tudjátokm melyik verzióval tudnám használni? -
underdark
aktív tag
hi
playback->total time played időt meglehet vhogy menteni ha újra teszem gépet? -
Edween
őstag
Feltettem a 0952est, működik is ahogyan írtad, de a színeket amiket belőttem teljesen felrúgja, mert csak a globális színszabályok alatt tünteti el a csíkokat, ha vissza állítom customra, vissza jönnek a rohadt kis csíkok, őrület, ez a róka fogta csuka esete, lehet maradok a csíkoknál, de nem akarom, mert ha áttetszővé teszem akkor zavar. ÁÁÁÁÁ

-
Froclee
őstag
Csinálj neki gyorsgombot. Preferences -> General -> Keyboard shotcuts. Add New. Beírod a bal alsó sarokba a gyors gombot, pl alt+num8, utána beállítod az "action"-t, ami a következő:
Context / Now playing -> Utils -> Copy Name(s).
Jobb alsó sarokba global hotkey-hez pipa és kész.Benyomod a gyorsgombot, ekkora a nevét a vágólapra teszi, utána mg ctrl + v.

-
fatal`
titán
Sziasztok!
Nem tud valaki olyan plugint (akár foobarhoz, bár gyanítom inkább a plushoz kéne), amivel szövegként lehet elküldeni, amit éppen hallgatok? Winamphoz/iTuneshoz/WMPhez/jetAudiohoz van a MusicNowPlaying script, (!WAT) parancsra küldi el a hallgatott zenét. Ilyesmi kéne foobarhoz is.

Más: Tud valaki Monkey's Audio Plugint (*.ape), a 0.9.5.2-es verzióhoz? Mert ami a hivatalos oldalon van az nem működik.
-
Froclee
őstag
CamStudio-val felveszem, Winfos Múvi Mékerrel pofozgatom és SUPER nevű progival átkonvertálom gifbe.
(#901) CséZé
DSP off. Vista alatt output lehet Wasapi, XP alatt Kernel, de akkor semmilyen más proginak nincs hangja. Én csak a sima DS outputot használom és semmi különbséget nem hallok az X230-al.Inkább a hangkártya drivered buzeráld, ha már mindenképp akarsz valamit.

Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

), hogy ezerszer jobban szól, mint a DirectSound.