Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HP EliteBook / ZBook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.A.T.
tag
Vmelyik nap felraktam a foobar 0.9.5.6-os verzióját (eddig 0.9.5.2 volt a gépen) és azt tapasztaltam, hogy változtattak a hangján is. Számomra nem nyújt egyértelműen jobb hangot, mint a korábbi verzió. Mintha jobban részletezne, de ugyanakkor fárasztóbb, "karcosabb" hangja van. Digitálisabb izű lett a zene. Kevesebb mély, jobban előtérbe helyezi a közép-magas tartományt, a "c", "cs", "sz" hangokat túlzottan megnyomja.
A 0.9.6 beta 4-es méginkább ebbe az irányba mozdult hangzásilag.
Ti is tapasztaljátok ezeket a hangjában? Vagy csak az én rendszeremen jön le így?
-
G4bi89
senior tag
Közbe ez megoldodott.
Valami oknál fogva az update során átál portable verzióba - tehát a saját mappájából szedte az infókat és nem ahol eredetileg voltak a C.\Document & settings ...
---
Másik kérdésem az lenne most,hogy van olyan plugin (gondolom van) ami leszedése után lehet értékelni (pontozni) a számokat és mutatja is ?
Esetleg egy név is vagy link is jól jönne.Bár név alapján már megkeresem
-
Sanyix
őstag
összeszedek egy pléhlisztre pár számot. pl cues mp3makból, vagy oggokból. Van valami plugin a foobarhoz amivel megoldható, hogy azt mind vágja ki (újrakódolás nélkül), és töltse az xy meghajtó xy mappájába (mp3 lejátszó)?
-
PazsitZ
addikt
válasz
frankie!
üzenetére
[link]
Using my FFmpegSource avs filter and foo_input_avs component, you will be able to play also E-AC3/MLP files in fb2k...smile.gifIn foobar it plays, but in the information it reports (my 24-bit MLP file) as 16-bit. However, it does report the 6 channels and 96000 Hz correctly.
-
G4bi89
senior tag
Elég fura dolog történt ma :S
Felraktam a legújabb foobart eddig két verzióval régebbi volt (v0.9.5.4) és lenullázott mindent beállítást :S Nagyrészt már visszacsináltam (skinek,gyors bill,pluginek érdekes memaradtak....) ami a baj,hogy volt egy csomo playlist amit saját magam válogattam össze ízlés szerint a zenéket....és nem lettek a playlistek elmentve. Kérdés az,hogy azokat buktam? :S (C.\Document & settings .... /Application Data/foobar2000 mappát néztem nem jutottam előrébb
-
frankie!
őstag
MLP kodekről hallott már valaki?
-
Froclee
őstag
Hmm. Meghallgattam a Media Monkey nevű progit. Leszedtem hozzá ezt a DSP-t, állítgattam és azt kell mondjam egy gagyi fejhallgatóval is jobban tetszik a Media Monkey hangzása mint a foobaré(foobar2000+WASAPI plugin).
Viszont a MediaMonkey baromi lassú + instabil (nálam), és a testreszabhatósága a foobaréhoz képest 0.
-
Froclee
őstag
Én ezt olvastam a hydrogenaudio fórumon, hogy fejhallgatóval kihagyhatatlan:
Bauer Stereophonic-to-binaural
Mivel egy 8 éves sony fejhallgatóm van + alaplapi hangkari, kb. semmi különbséget nem érzek. Amúgy jelenleg így nézünk ki
:
dmod: látom a coverflow (bal alsó sarok [borító]) nem szeretik ha print screenelik

-
dni
őstag
Ti milyen DSP-ket használtok, van valami jó, amit nem érdemes kihagyni?
-
dni
őstag
fooAvA 1.05 elég hasonló, jól használható, egy exe-vel telepíthető, van benne némi testreszabási lehetőség is.
-
PazsitZ
addikt
válasz
bendeguz 76
üzenetére
Dehogy, azért raktam fel, ha tetszik valakinek használja.
-
Froclee
őstag
Találtam egy baromi jó kis kiegészítést. Ahogy a desktopomon látszik, kirakja a az infókat a számról + lehet váltogatni a számokat, Rating, Volume bar stb. Lehet 100% a te stílusodra változtatni pofon 1xű. Több mint 60 skin. Ingyenes. Az egésznek 1 szépség hibája van: Lossless-et nem szereti. De ezt is meg lehet (naggyából) oldani ha valakit érdekel.

-
Draken
őstag
kösz mindenkinek
-
Draken
őstag
Ilyen jellegű kinézetre gondoltam, ilyet hol lehet letölteni?
-
Draken
őstag
Most kezdenék hozzá a foobarozásnak én is, sok jót hallottam róla. Így első látásra csak a designal van problémám, gondolom le lett írva kismillószor de kaphatnék egy gyors felvilágisítást mit hogyan merre?
köszi -
Froclee
őstag
válasz
SystemRoot
üzenetére
Nincs mit.
Érdemes tanulmányozni a ColumnsUI-t. 
-
Froclee
őstag
válasz
SystemRoot
üzenetére
File -> Preferences -> Display : ColumnsUI
Újraindítod a foobart.
File -> Preferences -> Katt a ColumnsUI fülre -> Layout fül -> Jobb gomb a vertical splitterre (vagy horizontal alapból?) -> Insert panel -> Lyric ShowApply. Save All. Close

-
Froclee
őstag
válasz
SystemRoot
üzenetére
Hali. ColumnsUI megvan?
-
SystemRoot
őstag
válasz
SystemRoot
üzenetére
Még mindig nem tudtam megcsinálni, látom a preferencesnél a lyrics beállításokat, de hol a bánatos rákban tudom kirakni hogy lássam is??!!?
Jah és még valami érdekelne, hol van olyan gomb hogy rögtön visszavigyen az aktuálisan hallgatott zenéhez? Sokszor keresek valami zenét és nem találok vissza hogy mit is hallgatok éppen...
-
Froclee
őstag
válasz
frankie!
üzenetére
Kettő modul.
foo_lyricsdb (Lyric Database)
foo_uie_lyrics (Lyric Show)
A lyriccs db-vel letöltöd (jobb gomb a fájlra/fájlokra Lyrics->get from db) sajna timestamp nélkül és a foo_uie_lyrics meg ugyebár mutatja. Szinte az összes létező számot megtalálja, kivéve magyarokat persze
. Viszont az ismertebb zenéket (azok közül is keveset
) a Liryc Show timestamp-el együtt leszedi.
Amúgy .lrc fájlok, a tagbe beleírja azon nyomban mikor leszedi.Bocsi. Elég érthetetlenül írtam le, de póbáld ki. Szerintem világosabb lesz minden.

-
Froclee
őstag
Bárcsak tudnék én is helyet szorítani a lyricnek

-
frankie!
őstag
válasz
BunnyHoover
üzenetére
nagyon jó zenéid vannak!!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BunnyHoover
csendes tag
[ xp alatt ] the day the evil comes to getcha
-
Froclee
őstag
Jelenleg így nézünk ki.
Hogyan tudnám meg csinálni hogy legyen egy vizualizáció a Playlist alatt? Már sokféle képpen próbáltam, de sajna nem megy. -
Froclee
őstag
Csá.
A vista miért nem engedi a foobart "valós idejű" prioritásra tenni? Se Magas prioritásra. azt írja ki hogy hozzáférés megtagadva...
-
drkl
csendes tag
válasz
Wolverine
üzenetére
Köszönöm, ez a megoldás a playlistát m3u formátumban elmentem,
szövegszerkesztővel leszsedem a meghajtónevet,
és a betöltés: foobar2000 playlista.m3u
Betöltéskor egy kicsit dolgozik, megcsinálja belőle a *.fpl-t,
amiben már megint abszolúz hivatkozások vannak.
Köszönöm az ötletet. -
drkl
csendes tag
Nem is értem, hogy másnak ez miért nem probléma. Nagy előny lenne a zenékkel együtt a
playlistát is hordozni, hiszen ha sok könyvtárból válogatjuk össze, akkor azt egy más meghajtón újra nehéz generálni.
Vagyis meg kellene oldani a zenéhez tartozó playlisták hordozhatóságát. -
G4bi89
senior tag
Na egy érdekes kéréssel (5lettel) fordulok hozzátok.Szóval rengetek 2órás mixem van és ehhez txt-ben tracklist is található.Na a kérdés az lenne,hogy van-e olyan komponens vagy valami Foobarhoz amivel megoldható lenne,hogy a txt tartalmát kiírja foobaron belül.A txt és az mp3 fájlneve ugyanaz.
Nem tudom,hogy ez egyáltalán megoldható-e (nem láttam még ilyet) csak gondoltam megkérdezem. -
drkl
csendes tag
Tisztelt Fórum,
Pendrive-ról használom a foobart, de mivel a playlistát teljes útvonallal tárolja,
egy másik gépre dugva nem fogja lejátszani, mert általában más a meghajtónév.
Hogy lehetne a playlistát meghajtó függetlenné tenni?
Örülnék, ha valaki megoldást asna rá.
Köszi
drk -
frankie!
őstag
Jéé, tényleg megjelent, miután felraktam a legójabb ASIO-t!
De nekem csak a M-audio kártyám vezérlőpanelje jön be, és ott csak "very low" stb megnevezések vannak. Kíváncsi lennék, ez számszerűen mit jelent.
NEm tudom, nekem XP-n engedi.
Több csatornán nem próbáltam (bár a hangkarim digitális úton ki tudja küldeni, de nincs 5.1 cuccom), de feltehetően itt is javít, vmilyen mértékben, attól függően, hogy a rendszered többi eleme milyen (ez szubjektív dolog is). -
Kleroo
veterán
válasz
frankie!
üzenetére
Pista csak magas prioritásig engedte

de sebaj így is jobb lett a dolog. így már 1ms-nál sem nyekeg recseg.
Hát foobar+legújabb asio modul, és amikor hozzáadod az asio eszközt(add) akkor ott lesz egy configure menü, és ott 1ms-tól nőnek az értékek.
stereo zenéknél jobb lett a tér?
vagy az 5.1es zenék jobbak? -
frankie!
őstag
Elképzelhető, hogy egyes hangkártyákon nem működik a Kernel Streaming? A húgom vett egy notebookot, és az integrált hangkártyájával az output devices-nél egyszerűen nem jelenik meg...

-
Kleroo
veterán
Kakukk

Használja valaki a foobart asio outputtal? hall különbséget? mekkorára állította az asio buffer latencyt?
-
Gorneck
legenda
Múltjuk pedig van nekik...anno jobb muzsikát toltak...de nekem ez is bejön...
-
Apollyon
Korrektor
válasz
hammered
üzenetére
Úgy hogy ha kitöltöd a tageket mellette még az albumartot is lehet, szal ha behúzol egy képet, akkor meg fog jelenni a foobarban is meg minden programban/eszközön ami vágja az albumartot. Hja és nem lesz mellette külön jpg file, hanem "beépül" az mp3-ba. Hja de csak egy kép lehet, legalábbis úgy tudom. Szal pl vagy csak front, vagy csak back.
De ha neked ennél több kell akkor azt én sem vágom. -
hammered
csendes tag
A 0.9.5.4 verzióban még mindig nem jelennek meg a könyvtárban lévő borítók ha nem front,back,disk,icon a neve a filenak?Én nem tudom beállítani alapból egy ideje mióta nem használom csak az alapot...
Valami trükköt nem tud valaki mondani amivel ki lehetne tenni az albumart-ba a borítókat mindenféle .dll másolgatás nélkül? -
Tibiajax
nagyúr
A 4-est még nem is probáltam ki, mert ahhoz ugye -állitolag- nem is jok a régebbi skinek (vagy csak némelyik) A 3-asnál viszont mondom, nekem ott van, ahogy install után rögtön inditom.
Amugy, este be is állítottam -úgy nagyjából- hasonlóra mint a Tied, nem szokásom az utánzás, de teljesen jó sztem ez a fajta elrendezés íg. Igazából vmi pont ilyet akartam én is, csak valahogy elsőre nem jött össze, hogy baloldalt path-elrendezésben a folderek, jobbra meg az egyebek és bye. Köszi még1x. -
Rusher
őstag
Ja köszi közben ráleltem erre az oldalra én is és a legújabbat szedtem le
Viszont nem sok időm volt csak gyorsan kipróbáltam és nekem egy Playlist ablak lett az egész felület és így hirtelen nem jöttem rá, hogy tudnám elővarázsolni a többit, de biztos én vagyok lami hozzá
de nem találtam olyan opciót, hogy Album Art vagy Music Library ablak legyen stb...ezt csak a Preferences-ből lehet beállítani vhogy? -
Gorneck
legenda
válasz
Tibiajax
üzenetére
Köcce...
És még nem láttál mindent... 
Hááát nem linuxot az biztos...már leszoktam róla...csacsi helyett pingvin lett a Benchmark könyvtár ikonom...
Rusher:
Ez frissebb sztem... -
Rusher
őstag
-
Gorneck
legenda
Nálam ez a skin sose indult el...ha meg elindult a fele cuccos nem ment...
Próbáld ki, de jobban szem szabható, mint ami most van neked...vagyis az alap skin...egyszerű, de jó szvsz...
-
Rusher
őstag
válasz
Tibiajax
üzenetére
Kitakarítottam a registry-t alaposan....amúgy kétszer volt rendszer install és mindkétszer ugyanez...nem értem mi a búbánatos baja lehet...amúgy így állítottam be most végül is tetszik így is és hát a hangminőség + 0% rendszerhasználat ami fontos...csak hát...na majd még próbálkozok...lehet a lap miatt...vagy figyu esetleg tápot nem kéne cserélnem?

-
Rusher
őstag
Sziasztok!
Van egy kis problémám a Foobar-al remélem tudtok segíteni....
Használtam eddig egy skint a Foobar-hoz amit gondolom ismertek FofR...namost eddig amikor új rendszert telepítettem akkor kb. fél perc alatt megoldódott a dolog PanelsUI stb. ahogy kell és működött...most azonban nem...sehogy...elsőkörben a PanelsUI-t kiválasztva indításnál átvált arra az ablakra, de egyből ki is írja, hogy a foo_ui_panels.dll nem kompatibilis a Foobar ezen verziójával ami persze ugyanaz amit eddig is használtam....a skin-t bemásolva ettől függetlenül ki lehet választani bejön a skin szerinti ablak, de nem igazán működnek a funciók és a foo_cwb_hooks.dll-re is hibát ír ki, ha elindítok egy zenét akkor megszólal, de az egész ablak fekete lesz...minden ugyanaz tehát a Foobar verzió a komponenesek hozzá minden...és eddig mindig működött most nem....találkozott valaki ilyennel? Van esetleg megoldás, hogy viszontláthassam ezt a skin-t valaha?Köszi előre is

-
frankie!
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Elektromos autók - motorok
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

) a Liryc Show timestamp-el együtt leszedi.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
de nem találtam olyan opciót, hogy Album Art vagy Music Library ablak legyen stb...ezt csak a Preferences-ből lehet beállítani vhogy?