- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- DUNE médialejátszók topicja
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
makinen72
csendes tag
Sziasztok!
Csak nemrég (pár hete) kezdtem ismerkedni a foobarral, eddig winampoztam. Már az első próbáknál feltűnt, mennyivel jobban szól, csak elég nehezen jövök rá a beállításaira (külcsín).
Mivel semmit nem értek a parancssoros tuningoláshoz, a "skineket" nem is erőltetem, csak a beépített színeket használom. Azt sem tudom pl., hogyan kell az éppen játszott album borítóját megjeleníteni az arra szolgáló ablakban. Nem engedi a program pl.wav fájlok tagjeinek átírását. Kipróbálnám a Windows mixert megkerülő Kernel Steaminget is, bár egyelőre csak integrált hangkártyám van, biztos lenne változás. Ennek a beállítása, ahogy elolvastam, elég macerás... Szóval szuper lenne ez a progi, de hozzáértés nélkül "csak" alapon tudom használni...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Szemüveges topik
- PlayStation 5
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Windows 10
- Futás, futópályák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Napelem
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AKCIÓ! ASUS B560M i5 11400 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG CHIEFTEC 750W
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M3 13" WiFi 256GB! KÉK
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest