Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ben
addikt
Adott egy vinyó rengeteg zenével nagyon sok könyvtárban, amik válogatás alatt állnak, azaz mind be van töltve és lementve egy playlistre. Onnan ha egy dal kell, akkor a listáról csak egy delete-tel lesz törölve, ha nem kell, akkor fizikailag is törölve lesz. A kérdés az, hogy foobar-ban szét lehet-e válogatni úgy, hogy ami nincs a listában, azt könyvtárszerkezetestől át lehessen tenni másik vinyóra, miközben az eredeti vinyón is megmarad a könyvtárszerkezet a még nem válogatott fájlokkal?
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Tudja esetleg valaki, hogy lehet a foobarba integrálni az album art downloadert?Az lenne a cél, hogy a gépemen található összes albumhoz automatikusan letöltse a borítókat
-
-
flash-
veterán
válasz
frankie!
üzenetére
én pont most kaptam egy épített hifit. picike erősítő(bár gondolom igazából csak végfok, hisz ha jól tudom egy klasszikus erősítő azért tesz a hanghoz módósit)
full naturális "vékonyka" a hangszine. de klasszikus és jazz szépen szól. a metal nos gyengécskén.
elkezdtem foobarban tologatni 1 egységnyit az eq-t és már elsőre sokat javult a hangzás. közepet és mélyet felfelé kezdtem picikét tolni és máris teltebb erősebb lettek ezek a tartományok.úgymond olyan lett a hangzás mint amilyet fülhallgatón hall az ember.(amit megszoktam)ide vonatkozo kérdésem: van olyan android app amivel a foobar eq-ját tudnám állítgatni? mert a gép nem pont hallótávban van így beülnék a hifi fotelba és telefonról be tudnám 100%ra lőni az eq-t. foobart tudom vezérelni unified remote-val de abba nincs eq...más appot nem találtam..
vagy milyen egyéb megoldásotok van erre? -
TRob1
veterán
-
Cs1csó
titán
ÜDV EMBEREK!! Történelmi mérföldkőhöz ért a WASAPI OUTPUT végre megoldották azt a hibát hogy ha megnyomja az ember a PAUSE gombot akkor a haladást jelző csík még egy ideig meg tovább.
Ez csak akkor volt így ha az output részben a WASAPI EVENT-re állítottuk WASAPI PUSH esetén ez nem állt fenn.Ezt írja a fejlesztője is:
"Change log: Playback position no longer moves slightly forward when paused. "
(néha rá szoktam nézni a componensekre és dátum alapján rendezve visszanézem melyik kiegészítőből jött valami új és most vettem észre, hogy a Wasapi output-ból jött 2020-12-30-án.)
Természetesen le is teszteltem, és igen jelenthetem, tényleg kijavították a hibát.
-
ZeUS2140
aktív tag
Sziasztok!
Pandorabox 1.6 skin-nél hogy lehet elérni, hogy az albumok "becsukva" jelenjenek meg mikor elindítom a foobar-t?
Egy playlistben csak az albumok vannak és kinyitva indul el a playlist és egyessével be kell mindig "csukni" mindet, hogy lássak is valamit
Előre is köszönöm a választ! -
TRob1
veterán
-
borges7
aktív tag
Van olyan lehetőség, hogy a számokat(a metadatát) átnevezzük a filename-re?
"File Operations"-ban van egy olyan, hogy "Rename to", de ott elakadok. Azt szeretném, hogy egy egész playlistet, tehát sok fájlt át tudjak nevezni egyszerre.(igazából a sorszám a lényeg, a többi stimmel) Több, mint 100 számról van szó, egyesével macerás lenne. -
Dißnäëß
nagyúr
Hölgyek-Urak !
Itt az új Foobar, fel is kúszott Wine alatt szépen a Linuxra.
Viszont olvasom, hogy elkészültek az ARM porttal is, az új MAC-ekre.
Innen vajon hány centi kell plusszba, hogy a szintén ARM (csak "kicsit" más) RaspberryPi-n elfusson, egy RaspberryPi OS-en ?
-
Krissz80
senior tag
Sziasztok,
Hozzá szeretném adni a CUE-fájlt a .flac filehoz.
Ezt régebben a "Utilities/Edit cuesheet" alatt tudtam megtenni.De most nem találom az Utilities alatt.
Visszamentem 1.4.6-os verzióig, de ott sem volt.
Nem tudja valaki mit kellene beállítani, hogy újra visszakerüljön, vagy végleg kiszedték?Nem szeretném a ".cue" fájlokat is láthatóvá tenni, stb, az nem opció.
Köszi!
-
borges7
aktív tag
válasz
geprombolo
üzenetére
Na de ha lemezborítóból, ami ugye négyzet alakú, csinálsz kazetta borítót, azt át kell méretezni, akkor meg torz lesz a kép, nem?
-
-
TRob1
veterán
válasz
geprombolo
üzenetére
Szerintem kazettánál a kép minősége is mindegy lesz.
-
borges7
aktív tag
válasz
geprombolo
üzenetére
Nagyon jó minőségben, illetve be lehet állítani több helyet, ahol keresi, és kiválaszthatod, hogy melyiket akarod letölteni. Szinte minden lemeznél talál minimum 1000x1000 felbontású képet, legfeljebb a nagyon ritka, főleg magyar lemezeknél van, hogy gyengébbet, de még azok is elfogadható, 5-600 körüliek.
-
flash-
veterán
audio cd rippelése mp3 ba foobarral mennyire ad jó minőséget?(Lame)
vagy szarakodjak az eac vel,érdemes? (sok idő lenne beallitani
) -
törölt tag
...
-
borges7
aktív tag
A dalszövegek mutatása egyre rosszabbul működik, már variálgattam vele, de nagyon gyenge, nincs valami tippetek?
-
helgi
aktív tag
Foobar2000 alatt hogyan lehet online rádióról felvenni?
-
Polllen
félisten
válasz
Polllen
üzenetére
Végül is elég egyszerű megcsinálni, csak sok a lépés.
1. Kell egy logitech media server. (Pl. PC-hez daphile, rpi-hez picoreplayer)
2. LMS plugin-nek közül telepíteni kell a spotty-t és az UPNP/DLNA brigde-t.
3. Foobar-ban telepíteni kell az UPNP/DLNA Renderer, Server, Control point plugin-t
4. Foobar-ban a media renderer indítása a beállításokból
5. LMS upnp/dlna brigde-ben egy konfig file generálás (gomb van hozzá)
6. Spotty beállításokban ki kell választani a foobar lejátszótSpotify connect-tel vezérelhető, foobar-ban szól a spoti. Szerintem jobban szól, mint a webplayer.
-
Polllen
félisten
Sziasztok!
Használja valaki a foobar-t logitech media server lejátszónak?
-
ozzy711
őstag
Közben már az 1.6-nál tartunk. [link]
-
helgi
aktív tag
Foobar 2000 alá próbálnám berakni a streamrippert. Eddig nem sikerült mert nem látja a Run Command-ban.. Gondoltam ezzel vennék fel streamet, legyen minden egy helyen. Tudtok benne segíteni, vagy esetleg mással kéne?
-
borges7
aktív tag
Van olyan lehetőség, hogy zenehallgatás közben a lejátszóban lehessen lájkolni a kedvelt dalokat, a last.fm-fiók számára? Tehát hogy ne kelljen a last.fm weboldalra menni ezért, ez elég hasznos lenne nekem.
-
borges7
aktív tag
Kicsivel több, mint feleakkora méretű lett(ahogy Apple Lossless-be is). Az összehasonlítást a méretére értetted, vagy a minőségre? Utóbbit nem tudom megtenni, mert nincs olyan cuccom
Ezért is nem nagyon rippelek be CD-t, vagy töltök le veszteségmentesben, mert úgy sem hallom a különbséget. -
borges7
aktív tag
Ez kicsit off, letöltöttem két lemezt nagy felbontású FLAC-ban, közel 1 GB méretű mindkettő. Ezeket ugye nem lehet átkonvertálni úgy kisebb méretűre, hogy veszteségmentes maradjon?
-
Poplacsek
senior tag
válasz
Poplacsek
üzenetére
Közben sikerült szelektálnom és egyértelműen a Media Library okozza a jelenséget.. Ha törlöm a "Music folders" szekcióban a zenekönyvtár elérési útját, akkor bármilyen új albumot indítok az első másodperctől fogva tökéletes minden, nem merevedik ki a foobar felülete.
-
Poplacsek
senior tag
Mitől lehet az, hogy amikor egy új albumot (lastfm, library, playlist, yttm könyvtárakba korábban még nem mentődtek le az előadó és az album adatai) indítok a foobarral, akkor a mentésig (jellemzően 10-15 másodperc) a foobar felülete átmenetileg lefagy, ha bármire klikkelek homokóra, VU meter, időszámláló stb minden mozdulatlan eddig a 10-15 secig, majd amikor az adatok mentése megtörtént feléled a lejátszó felülete (a zene ezalatt a 10-15 másodperc alatt is megy).
Egyszerűen nem jövök rá, hogyan lehet beállítani, hogy a netről történő adatmentéseket a háttérben, a program működésének zavarása nélkül végezze és az első másodperctől fogva vezérleni tudjam a hangerőt stb...
-
válasz
üzenetére
Olyan DAC volt nálam kipróbálásra és emlékeim szerint simán megy neki natívan a DSD USB-n keresztül, bár én asszem ezt Voyage MuBox-szal követtem el. PC-n kövesd végig ezt az útmutatót a driver telepítésnél + esetleg próbáld ki a saját HR Player-üket.
-
törölt tag
UD-503. AK4490 chip van benne. Audirvana-val is jó, JRiver megintcsak megkavarja rendesen... Érdekes, többcsatornás hangot sem sikerült még kiszedni belőle, pedig rendesen feltúrtam a netet. Ha lesz időm, kiderítem, mit is csinál pontosan a Transcoder, beleszól-e a hangba...
-
válasz
üzenetére
CSak azokhoz a DAC-okhoz kell DSD Transcoder, melyek csak adott frekvenciájú DSD-t tudnak (DAC chip limitáció). Pl. régebbi chipeknél fordult elő, hogy csak DSD64-et tudtak és nem volt még rajtuk USB csatlakozó, ezekre nem tudsz DSD128-at, vagy afelettit ráküldeni.
Melyik TEAC-ről van szó amúgy? -
törölt tag
Sziasztok!
Nativ DSD lejátszás csak a DSD Transcoder segítségével lehetséges? A TEAC saját ASIO driverével (illetve a többivel is) csak DOP van... Érdekes, a saját lejátszóprogramjával nincs ilyen gond, az viszont nem tud ISO-ból lejátszani. -
törölt tag
válasz
borges7
üzenetére
Köszönöm a segítséget! Sikerült!
Azért meg vagyok zavarodva egy kicsit! Több módot is kipróbáltam, fájlhoz adás, mappához adás, és végül Krusaderrel (Total Commander) egyszerűen bemásoltam a mappába Cover.jpg néven. Működött az utóbbi is, de nem tudom, hogy miért, mert eddig sose ment! Úgy érzem, lesz még néhány kör ezzel.
A másik probléma (és ezzel is még meg kell küzdenem) hogy van egy-két olyan lemezem, amit számonként külön mappaként, lemezként rak ki a szoftver. Ahány szám, annyi lemez.Szóval még egyszer köszönöm a segítséget!
-
törölt tag
Köszönöm a választ!
A lejátszó szoftver USB Audio Player Pro. Ez nem jeleníti meg a képet, csak ha be van ágyazva, de még majd kutakodom a beállítások között. Foobart nem használok, csak addig kellene, míg beágyazok vele képet, már ha tudja.
Mp3tagról hallottam. Utána nézek, hogy tudja-e a fent említett fájltípusokat. Mp3 a múlt
-
Pierre75
senior tag
válasz
üzenetére
A foobar akkor is megjeleníti a borítóképet ha nincs beágyazva, csak a mappában van a kép, nem tudom a névre mennyire érzékeny, nekem front.jpg elnevezés esetén nem volt gondom. De pl a PlayPcmWin csak cover.jpg esetén kezelte a borítót.
Mp3tag vagy hasonló fantázianevű sw-rel persze be is ágyazhatod. -
törölt tag
Üdvözlök mindenkit!
A Prohardveren most tettem fel ezt a kérdést, de ott a múlt évi a legutóbbi hozzászólás, ezért probálok most itt választ kapni rá.
Segítséget szeretnék kérni! Flacot és DSD-t szoktam hallgatnia következő szerkentyűn: Xiaomi Note 7 (USB Audio Player Pro), iBasso DC02, Marantz vég és JM Lab dobozok.
A problémám az, hogy néhány lemez borítóképe hiányzik. Kiderítettem, hogy akkor működik jól, ha a borítókép be van ágyazva minden egyes számba. Ha csak úgy ott van a mappában, akkor nem látszik a lejátszó felületen.
A kérdésem az, hogy hogyan tudom a Flac fájlokba betenni utólag a borítóképet? Ha már volt rá megoldás, és nem találtam meg, nézzétek el nekem, mert 2004-től átolvasni a topikot nem egyszerű. Kereső nem adott rá megoldást.
Tehát nem mappába, hanem közvetlenül a Flac vagy DSD fájlba!
Köszönöm!
ui: Ubuntu alá kellene, de meg tudom wine-al oldani esetleg. A foobar megy linux alatt, de nem jöttem rá, hogyan lehet vele megcsinálni. -
-
Borzika
csendes tag
Sziasztok!
Beraktam a foobarba a foo_youtube_3.6 komponenst, ezzel lehet a youtuberól zenéket rakni a
a foobar2000-be és lejátszani ott, csak az url-t kell bemásolni és már tölti is be és lehet hallgatni.
Egyik nap még jó volt, ma meg már nem tölt be semmit.
Azokat az url-ket sem, amiket korábban már hallgattam így.
Mi lehet a gond? Vagy ez egy nem legális kiegészítés?
Elnézést ha esetleg nagy zöldséget kérdezek
Segítséget előre is köszönöm. -
Fandango
veterán
válasz
wolfman
üzenetére
Én ezt használom taggelésre: Discogs Tagger
Ez az album képeket is leszedi, bár én manuálisan szoktam a jpg fájlt a könyvtárba bemásolni, mert jobban szeretem én megkeresni, hogy méretre, minőségre a nekem megfelelő legyen a borító kép. -
wolfman
veterán
Sziasztok!
Ezzel a Foobar-al lehet valahogy album borítókat hozzárendelni a számokhoz meg taggelni? van a programban valami tagger opció, de semmi köze a valósághoz annak, amit ez talál. nekem az van, hogy hallgatok pl. Queen-t, a tagger meg kidobja hogy Royksopp. Szóval valami megoldás kellene nekem. -
borg25
senior tag
válasz
geprombolo
üzenetére
Zenén jobb egérklikk, majd
Utilities\Select stream
Majd válaszd ki a FLAC sávot.
A beállítás a fájlra alkalmazódik, tehát nem kell újra megtenned a következő számnál. (Fájlon belül)
E mellett a fájlra vonatkozó beállítást megjegyzi, következő alkalommal nem lesz gondod. Azt nem tudom, hogy hogy viseli, ha a fájl átmozgatod, vagy átnevezed.
De a legjobb megoldás ha 1.3-at használsz, ott nem kell ilyennel foglalkoznod. -
geprombolo
őstag
Sziasztok, nem tudom, kérdezték-e már korábban, de azért megreszkírozom, hátha nem szedi le senki a fejemet: .mka konténerből a foobarral hogy tudom kiolvastatni a másodlagos flac hangot, ami sztereó (sztereó a rendszerem)? Az elsődleges az dts 5.1 hang, a vlc-ben simán ki tudom választani a hangfolyamot, itt hol találok ilyen lehetőséget? A foobar alapból a dts-t játssza le és nem találok semmit erre vonatkozóan. Köszi
-
borg25
senior tag
Sajna én ezért használok 1.3-at. Nem tudom mit újítottak 1.4-ben, de addig a preferált hangsáv a FLAC volt, azóta a 6 csatornás, én is próbáltam rájönni, hogy mivel lehetne az 1.4-et jobb belátásra bírni, de nincs ötletem.

Mondjuk kézzel lehet váltani sávot, azt megjegyzi, de minden alkalommal 1000+ zeneszám felett felejtős ötlet
-
szivacs1987
aktív tag
válasz
borges7
üzenetére
Szia,
Én hirtelen így csinálnám.
készítenék egy .cue file-t(ebben lenne, hogy melyik szám mikor kezdődik az egyben mp3-ban) az mp3-hoz.
Foobarba behúztnám ezt a cue filet, és így már a foobarban a cue-ban beállítottak alapján megjelennének a számok (nem egyben az egész mp3, hanem a cueban beállított számokként).
Innen meg már simán a foobar konvertálójával lehet konvertálni.Készítesz egy egyszerúű szöveges filet (pl, jegyzettömbben), majd elmented ugyanazon a néven, mint amin az egybenlevo.mp3, ugyanoda, ahol az egybenlevo.mp3 van
Ekkor kell lennie egy egybenlevo.mp3 és egy egybenlevo.cue filenak is.minta cue file tartalma (a sorok végéna // az én kommenten, azt nem kell):
PERFORMER "Yiruma" //az egész album előadója, nem kötelező
TITLE "Oasis & Yiruma" //az album címe , nem kötelező
FILE "egybenlevo.mp3" MP3 // az mp3 fileod útvonala, KÖTELEZŐ
TRACK 01 AUDIO // 1. szám KÖTELEZŐ
TITLE "Small Steps" // 1. szám címe, nem kötelező
PERFORMER "Yiruma" //1. szám előadója, nem kötelező
INDEX 01 00:00:00 //1. szám kezdési időpontja ez egyben levő mp3-ban , KÖTELEZŐ (az 1. szám végét majd a 2. szám kezdeési időpontja adja meg), igen mindegyik időpont előtt INDEX 01 van, ez nem hiba
TRACK 02 AUDIO // 2. szám KÖTELEZŐ
TITLE "Do You" // 2. szám címe, nem kötelező
PERFORMER "Yiruma" //2. szám előadója, nem kötelező
INDEX 01 03:27:07 //2. szám kezdési időpontja ez egyben levő mp3-ban , KÖTELEZŐ (az 1. szám végét majd a 2. szám kezdeési időpontja adja meg), igen mindegyik időpont előtt INDEX 01 van, ez nem hiba
TRACK 03 AUDIO
... -
default.
őstag
válasz
borges7
üzenetére
Szia! Biztosan nem tudom, de szerintem lehetséges, hogy létezik hozzá. A hivatalos oldalukon a Components oldalon keresgélj!Vagy google: foobar2000 audio editor component,/plugin vagy file split plugin esetleg,..
Ha van hozzá, feltehetőleg a Konvertálás opcióval lehet előhívni, de ez az egész csak puszta feltételezés részemről. -
borges7
aktív tag
Foobar-ral lehet fájlokat darabolni? Ha igen, hogyan? Ha nem, tudtok erre ajánlani valami könnyen kezelhető programot. Egészben letöltött mp3 koncerteket akarok szétdarabolni számokra.
-
Vanos
aktív tag
Ezt már póbáltam.
Playback/DSP Manager-en belül az Active DSPs blokban szerepel a "Downmix channels to stereo" sor, de lejátszáskor DCA... 48000Hz|6ch szerepel a foobar2000 ablak legalján.
Vagy ez ne zavarjon? A DAC-ra ettől még sztereo jel megy ki?Ez a megoldás nálam abból a szempontból "B-megoldás", hogy elvileg az adatfájl tartalmazza a sztereo flac-ot (nem kéne semmit konvertálni csak azt kéne valahogy lejátszatni), így pedig ha jól gondolom a foobar2000 "kever" 2 csatornás jelet a 6 csatornásból.
-
Vanos
aktív tag
Közben találtam egy MKVToolNix alkalmazást, amivel elvileg a Default értéket módosítani lehet. DTS-nél NO-ra raktam, FLAC-nál YES-re, de továbbra is 6ch-t látok a módosított fájl indításakor foobar2000-nél. Szóval ez nem vezetett eredményre.
Ha módosításkor a DTS-t kiveszem és csak a FLAC-ot hozom létre, a végeredmény az eredetinél kisebb .mka fájl. Lejátszáskor így már sztereot ír ki a foobar2000, de picit belehallgatva hangzásban annyi változás érzek, hogy halkabb. -
Vanos
aktív tag
Van egy sztereo hangrendszerem.
Van egy zenei anyagom, ami elvileg 6 és 2 csatornás felvételt is tartalmaz, de ha fejre állok akkor is a 6 csatornás felvételt kezdi lejátszani a foobar2000.
Win7 alatt ilyet nem tapasztaltam mindig sztereóban nyomta a foobar2000, most Win10 van a gépemen.Media Classic playerrel az egyik fájl tulajdonságait megnéztem.
Audio #1
ID : 1
Format : DTS
Format/Info : Digital Theater Systems
Mode : 16
Format settings, Endianness : Big
Codec ID : A_DTS
Duration : 47 min 9 s
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 1 510 kb/s
Channel(s) : 6 channels
Channel positions : Front: L C R, Side: L R, LFE
Sampling rate : 48.0 kHz
Frame rate : 93.750 FPS (512 SPF)
Bit depth : 24 bits
Compression mode : Lossy
Stream size : 509 MiB (65%)
Title : DTS 5.1 1510 Kbps 24 bits 48 kHz
Default : Yes
Forced : No
Audio #2
ID : 2
Format : FLAC
Format/Info : Free Lossless Audio Codec
Codec ID : A_FLAC
Duration : 47 min 9 s
Bit rate mode : Variable
Bit rate : 795 kb/s
Channel(s) : 2 channels
Channel positions : Front: L R
Sampling rate : 44.1 kHz
Frame rate : 10.767 FPS (4096 SPF)
Bit depth : 16 bits
Stream size : 268 MiB (34%)
Title : FLAC 2.0 795 Kbps 16 bits 44 kHz
Writing library : libFLAC 1.3.2 (UTC 2017-01-01)
Default : No
Forced : NoDefault : Yes sort a 6ch-nál olvasható. Lehet ezt valahogy módosítani, hogy a 2ch-nál legyen a Default: Yes beállítás?
Vagy egyéb megoldás, hogy egy ilyen anyag a sztereo FLAC állományt kezdje beolvasni lejátszáskor?Köszi!
-
kukulec
őstag
hali, próbálkoznék a foobar200-rel, és ezt az üzenetet kapom: Unrecoverable playback error: A paraméter nem megfelelő. (0x80070057). tudjátok, hogy mi lehet a probléma?
-
Nagy valószínűséggel a .cue fájl más kiterjesztésű fájlhoz jó, pl. WAV van benne, de a fájl mellette meg .flac vagy .ape stb.
Total Commanderben F3-mal egyszerűen ellenőrizheted mi van a .cue fájlban.
Szintén TC-ben F4-gyel szerkesztheted is, egyszerűen átírod a .cue fájlban a kiterjesztést a megfelelőre, mented és mehet a lejátszás. -
zojev
csendes tag
Sziasztok!
Nem rég óta használom a foobar2000-et, és nagyjából sikerült beállítanom mindent, amire szükségem van.
Egy nagy gondom van csak, hogy a legtöbb CUE fájlt nem indítja el, az alábbi hibaüzenettel leáll: "Unable to open item for playback (Object not found)"
Tudja valaki a hiba okát? -
TRob1
veterán
válasz
borges7
üzenetére
Ha egyszer végigcsinálod foobarban, akkor nem kell összemásolgatnod, lesz playlisted amilyet akarsz és maradhat minden zene ott ahol van.
Talán úgy a legegyszerűbb ha van egy albumlista a foobarban, egyik számra vagy albumra enter, majd minden hozzáadandó számon shift+enter (ez adja hozzá a meglévőhöz... illetve jobb klikkes menüből is lehet) Ha kész, akkor a Playlist-en jobb klikk aztán mentés (Save Playlist).
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest