Hirdetés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Whynot?
aktív tag
válasz
Vasinger!
üzenetére
olyan nekem is volt.
jobb klikk, splitter settings, kiválasztod azt a panelt ami kitakarja a füleket és a forced layout boxba teszel egy pipát.Nekem viszont a lyrics témához lenne kérdésem.
A sima lyric show panel nem keres a netről nálam valamiért. Megnéztem, az utolsó letöltött dalszövegem okt 10-i. Azóta nem talál semmit, csak megy a searching.
Tettem be 2-3 másik plugint, de egyik se működik ugy ahogy szeretném. sokszor nem talál semmit tök népszerű dalokhoz sem, illetve nem tetszik, hogy jobgomb és menüs kavarások után kezd el egyáltalán keresni is.Valaki nem tudna megoldást, vagy olyan lyric plugint javasolni, ami önállóan kiteszi nekem a dalszöveget?
-
OnIces
tag
válasz
Vasinger!
üzenetére
Kis beállítással teljesen témához szabható.
A lyrics panel beállításaiban (jobb egérgomb a panelen) a background > transparent
és a méretezéshez:
1:
itt a "configure"...
2:
itt jobboldalon "Padding" -ben a top és a bottom értéket átírni, ahogy a képen van + itt tudod átnevezni is ("LYR" -hogy illeszkedjen)
és így kell kinéznie (természetesen a betűtípus/szín egyéni izlés kérdése):
sok sikert!
-
OnIces
tag
válasz
Vasinger!
üzenetére
No, én annyit tettem, hogy kivettem (töröltem) az eredetit és betettem az enyémet -insert panel- lyrics show3..., /direkt hagytam a beállításokat, hogy látszon, hogy más/.
Itt kell változtatni:
itt van az eredetiben egy VHSpanel...valami. Ezt kell kivenni és a helyére simán betenni egy Lyrics show 3 panelt.
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Darkone 3.0-ás plugintpackot használok a lejátszóhoz, az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet azt beállítani a Lyrics panelben, hogy netről keressen dalszöveget?
Tovább a menüt itt hol lehet előhozni? Elvileg van egy menü gomb, de nem találom. Csak panel hozzáadásával tudtam megcsinálni eléggé parasztos módon.
-
OnIces
tag
-
OnIces
tag
Köszi szépen mindenkinek!
Igazából ColumsUI-s megjelenés és azon belül próbáltam a saját igényeimhez formálni a dolgokat.
Remélem mindenkinél működni fog, aki kipróbálja
>>A betűtípusokat nem raktam bele -mindenki álítsa be arra, amit szeret-, a keret és a tab-fülek felszíne pedig a windows-os megjelenés miatt olyan, amilyen (WindowBlinds-Dark Side téma), az alap gombok helyett meg bármilyen képet használhatsz (csak meg kell adni az elérési utat a "Buttons options" -ban /jobb-egér gomb a panelon/). <<
-
OnIces
tag
Sziasztok!
...egy általam kreált skin:
...ha valakinek tetszik letölthető innen: [link]
1.1.8 verziojú foobar-on használom. Minden beállítás (colums UI, playlist, channelspektrum, stb.) megtalálható a csomagban, de természetesen úgy változtatod, ahogyan csak szeretnéd. Átméretezés, színezés, áthelyezés...
Használat: A megfelelő mappák tartalmát bemásolni/kicserélni a megfelelő helyre. (A mappák neve segít.) A preferences/ColumsUI/Main-fülön FCL importing/exporting -ban > import -a kicsomagolt .rar mappából a "Normal-UI.fcl"-t.
Ha sikerül, akkor jöhetnek a Panelek beállításai. A kívánt panelen jobb-egérgomb és azok konfigurálásában az "import" gomra kattintva -szintén a kicsomagolt .rar mappából- kiválasztani a panelnek megfelelő beállítást. (A név itt is segít...)Üdv!
-
sasa74
csendes tag
Üdv!
Nekem most a legújabb verzió feltétele után , az lett a gondom, hogy zsákszámra olyan FLAC-jaim vannak amik egy komplett albumot tartalmaznak és vannak a hozzájuk tartozó cue fileok.
Általában az "add folders"-el adom hozzá a zenéket a listához. Most viszont kapok egy file-t amiben nem szerepelnek a trackok, szünetek, stb....
A régebbi verzióban érzékelte a hozzáadásnál a cue filok jelenlétét és onnan töltötte be a számokat is.
Persze ha egyenként megnyitogatom a cue.-kat akkor , helyesen jelennek meg a dalok...
Többszáz albumnál viszont ez nem egészséges....Darabolni nem akarok!
Van valami beállítás , hogy a cue-ből töltse be automatikusan ne a flac file-t használja.
thx
-
Apollyon
Korrektor
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Hja lol, félreértettem bocs

Egyébként a billentyűzeten a média gombokat nagyobb eséllyel tudod használni ha társítod azokat a filokat amiket foobarban használsz.
-
válasz
jaffa 2843
üzenetére
már semmi.. driver gebasz volt
-
-
Apollyon
Korrektor
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Klikk: View -> Layout -> Enable layout editing mode
Aztán jobbklikk File Edit stb gombok mellett (felül valahol ahova lehet ilyeneket berakni, a playlistbe pl nem lehet ;p) és ott pipáld ki a Buttons -t. Aztán áthúzod oda ahova akarod.
-
Sziasztok!
Az lehetséges, hogy az új verzióban (1.1.8) nem alapértelmezett a médiagombok használata? Hogy lehet ezeket újra beállítani?
-
-
Apollyon
Korrektor
válasz
tzimash
üzenetére
Én is használtam anno CUE Splittert, de rájöttem foobar ugyanúgy ellátja ezt a dolgot. Dalszöveg keresővel még nem találkoztam ill. nem használtam, hanem még régebben próbálgattam Columns UI skineket, amikbe bele volt építve dalszöveg megjelenítő. Az úgy működött hogy a gépen semmi dalszöveg nem volt, hanem mondjuk elindítottam a Cannibal Corpse-ot, és ment a szöveg amit gondolom lerántott netről, és azt is kiemelte amit éppen "énekelt"
Komoly volt, minden albumnál így volt, de volt olyan amihez nem talált szöveget és sajna nem lehetett kikapcsolni így letöröltem.Mindegy, te mit használsz? Mert alapból beépített mintha nem lenne, pedig legújabb bétám van.
-
tzimash
őstag
Sziasztok!
Van egy kis problémám. Adott egy .flac fájl, ami egy komplett albumot tartalmaz, x számmal. Van hozzá egy .cue fájl is, ha azt nyitom meg, akkor szépen listázódnak a fájlok, egyenként lejátszhatóak (eddig nem írtam újat, gondolom
)
A gond az, hogy az így listázott számokhoz nem tudok dalszöveget letölteni, hozzárendelni stb. Van erre valami megoldás vagy szét kellene vagdosnom külön számokra a .flac fájlt?
Mert szerintem itt lehet a kutya elásva, a különálló flac formátumú számoknál nincs ilyen probléma. -
martonx
veterán
válasz
Apollyon
üzenetére
igen olvastam. Egyrészt a DS-eknél kb. véletlenszerű, hogy a végén milyen chipet pakolnak rá. Másrészt nem vagyok audiofil, mint mondtam engem az optikai kimenet motivált.
Elegem volt az 5.1-es kábel kötegből, ami átkanyargott a szobán. Egy kis filigrán optikai kábel sokkal jobban mutat, és érezhetően jobban is szól.
Fogalmam sincs, hogy az enyémben milyen a cikkben forgó chip típusa, és különösebben nem is érdekel.
Amúgy jellemzően mp3-akat hallgatok, még ha törekedek is a nagyobb bitrátás mp3-akra. Losless zenéket szeretném, de marhára nincs honnan letölteni őket.
Ja, és játékok alatt a 3D hangja tetszik még a Xonarnak, igaz ez foobar szempontjából off-nak számít
-
Apollyon
Korrektor
válasz
martonx
üzenetére
Ha már DS, akkor olvastad ezt a logout cikket? [link]
Mondjuk nem tudom mennyire vagy audiofil.Egyébként aki LOSSLESS mániás mint én, melyik formátumot kedveli jobban?
Wavpack, FLAC, APE? Az ape-ről anno azt tapasztaltam hogy jóval erőforrás igényesebb, és akár trackenként 5-10 MB-tal kevesebb is lehet mint a többi formátum, bár manapság azt vettem észre hogy ma már nem használja jobban a CPU-t a foobar ha ape-et játszik le mintha mást. -
Apollyon
Korrektor
válasz
martonx
üzenetére
Nekem egy 5+ éves Audigy 4 van a gépemben. Anno XP alatt tök jól szólt KS-sel, de Win7 alatt már nem működik rendesen (ha ment a foobar akkor más program nem tudta használni a hangkártyát és fordítva) ezért váltottam ASIO-ra, aztán azóta már a gitárom is rákötöm a gépre és ahhoz is kell ASIO.
De amikor megpróbáltam újra a KS-t, akkor valami iszonyat fos hangja volt a mostani ASIO-s megoldáshoz képest, így egyértelmű hogy marad ez.
Ja és én nem a digitális hanem az analóg kimeneteket használom, a digitálissal még nincs tapasztalatom, lehet hogy ahogy a fórumtárs mondja neked nem kell ilyenekkel szórakozni, de próbáld ki hogy jobb e vagy sem, veszíteni nem fogsz vele semmit
-
PetX
aktív tag
Srácok van valami plugin amivel meglehet oldani, hogy az X-re való kattintás esetén letegye SystemTray-be vagy tálcára?
Úgy emlékszem régebben volt ilyen skill, de mostanában sosem találom ezt a funkciót, kivették volna? -
ulveczkii
tag
Sziasztok.
Felraktam az ASIO-t a foobar-ba meg egy ASIO4all nevű progit hogy lássa is...
A foobarnak gyönyörű hangja lett de a filmjeim amik nem mennek át pass trueban azokanak elment a hangjuk
Most megoldásként mindent visszacsináltam az eredetibe de jó lenne ha tudnátok nekem adni valami támpontot hogy hol hibáztam. -
Whynot?
aktív tag
válasz
cintula187
üzenetére
Fúú, ez a skin nagyon tetszik! Help me pls, mi a neve és honnan lehet leszedni?

-
martonx
veterán
válasz
cintula187
üzenetére
A playlist lista fejlécén jobb gomb, majd Colums és azt állítasz be, amit akarsz.
A hangerőszabályzót, tekintve hogy valami egyedi saját skin-ed van, passzolom. -
Pety
senior tag
Sziasztok!
Volna egy kérdésem a foobar-rel kapcsolatosan.
Bármilyen cd lemezt rakok az olvasóba disc no avaible felirat jelenik meg és ugrál a számokon végig,de nem játsza a lemezt,majd eltünteti az optikai meghajtót a rendszerből,csak újraindítás után lehet azt újra használni.Az olvasónak egyébként semmi baja mert más program alatt működik.
Valaki segíthetne mert nekem ötletem sincs miért csinálja ezt.
-
Visormail
addikt
Az osd plugint használja itt valaki? Leírom én hogy csináltam meg hátha hasznos lesz másnak is és így kevesebbet kell vele szöszölnie.
Nekem nagyon megtetszett, mivel ahogy filmnézésnél nem akarok a gép előtt ülni úgy zenehallgatásnál sem, inkább kényelembe helyezem magam az ágyon.
Vettem a géphez egy távirányítót, a win kiterjesztett asztalra van állítva a foobar ablakát áthúzom a tv-re, ami viszont egy kicsit messze van ahhoz hogy el lehessen olvasni a szövegeket. A foobar beállításaiban a Fonts and colors részen megnagyobbítottam a betűméreteket, defaultot 10re playlistset 12re.
Utána OSD plugint fel, a beállításai a kép szerint, úgy pozicionáltam hogy az osd a tv-n jelenik meg, a format fülön pedig ezt írtam be:$rgb(0,255,0,0,0,0)[%artist%]: '('$num(%tracknumber%,2)/%totaltracks%')' $char(10)
$if(%title%,[' ']%title%,%_filename%) $char(10)
'Album:' %album% %date% $char(10)
%length%'/'[%_time_elapsed%]$if(%_ispaused%,' [szünet]') %codec% %bitrate%'kbps' [$info(bitspersample)'bit'] $ifequal(%samplerate%,44100,'44.1KHz',$ifequal(%samplerate%,48000,'48KHz',$ifequal(%samplerate%,96000,'96KHz',$ifequal(%samplerate%,192000,'192KHz',%samplerate%'Hz'))))Az eredmény a tv képernyőjén, na ez így már teljesen jól használható messzebbről is:

-
Gergő_
őstag
Üdv!
fade out/átfedést holt tudom beállítani? Nem találtam, a fórumban sem. -
tundra
tag
Üdv!
Rádióhoz szeretnék csatorna logót megjeleníteni akár egy borítót.
Tuggya ezt a Foobar2000? -
Apollyon
Korrektor
válasz
Sentry1
üzenetére
Maga a keret azért windowsos, mert a windowsnak ez a skinje. A deviantarton lévő screenshot azért más mert ott a készítő hozzáigazította a windows skinjét a foobarhoz. Tehát elsőnek neked is azt kell, a gombokat nem tudom, lehet más verziód van, vagy nézd meg a skin sourceánál.
-
Sentry1
csendes tag
Üdv!
Itt van ez a kegyetlen jó skin, de nekem nem így néz ki. Sajnos a gombok nem úgy néznek ki és az ablak is a kh*csög windowsos.
Bejelöltem mi nem stimmel. Ötlet?
Örülnék, ha működne normálisan mert a legjobb amit láttam eddig.Előre is köszönöm szépen a választ/okat!

-
Apollyon
Korrektor
válasz
Mackósajt
üzenetére
Úgy működik amúgy, hogy használod a taggert, és egy külön mappába elrakja a cd azonosítót és a tageket, így amikor megint betolod a cd-t a gépbe a foobar már tudni fogja hogy melyik ez a cd. FLAC, APE, mp3, vagy egyéb konténeres fileoknál pedig beleírja (magába a zenefileokba), így nem más lejátszón is ottlesznek a tagek, és sem az audio, sem az utóbbi esetekben nem kell online lenni (nem mintha ez manapság probléma lenne)... Szerintem ez azért kicsit jobb mint a MP megoldása, de egyénfüggő.
Az igaz hogy album artot viszont nem szed le. -
Mackósajt
senior tag
válasz
Visormail
üzenetére
Megnézem ezt az ASIO-t, hátha ad valami pluszt, de kezdem sejteni, hogy miről van szó. Utána olvastam angol nyelvű fórumokon (valamint a Wikipédián) és azt írják, hogy nincs olyan, hogy 24 bites audio CD, ha mégis ilyen van ráírva, akkor az eredeti felvétel bitmélységét értik alatta, ami a kereskedelmi CD masterelése során 16 bitre van téve, csak marketing okokból az eredeti felvétel bitmélységét/bitrátáját kihangsúlyozzák a lemezen.
Úgy tűnik tehát, hogy nincs nálam semmi gond, csak nem ismertem ezt a CD feliratozási gyakorlatot.
Köszönöm a türelmes tanácsokat, mindenképp tanultam belőlük.

Iscariah
Ez elég macerásnak tűnik, tudnám miért így oldották meg. Egy fekete pont nekik. Egyelőre kísérletezek a Foobarral, aztán mikor megjön végre az új fejhallgatóm, akkor lehet egy másik lejátszót véglegesítek.
-
Visormail
addikt
válasz
Mackósajt
üzenetére
Akkor meg használd te is Asio módban (kikerüli a windows audio rétegeit és közvetlenül kommunikál a lejátszó program a kártyával/driverével). asio virtual devices menü, add vagy new gomb, kiválasztod a kártyádat, configure beállítod a bitmélységet (még 32bitet is engednie kell, az utolsó driverrel a D1-em is tudja) meg a latencyt mondjuk 5-10re, aztán visszamész az output menübe és ott kiválasztod az asio: xonar nevűt.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Mackósajt
üzenetére
Aha, hát akkor passz, valszeg kamu a címke.
Azért annyit látsz csak a playlistben hogy "track 1" mert nincs betagelve. A MP régen default-ból leszedte a tageket netről de ezekszerint most már nem csinálja. De foobarban ezt úgy tudod megoldani, hogy kijelölöd a teljes albumot, jobbklikk, Tagging > Get tags from freedb. Előtte be kell írni egy (akár kamu) e-mail címet ide: [link] mitomén joskapista@mackosajt.com
Ajánlom azt a servert ami nálam is ki van jelölve, mert az több találatot ad. -
Mackósajt
senior tag
-
Mackósajt
senior tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Ugyanazt írja ki, mint az alap ablakban, 44,1 kHz, 16 bit.
Én is csodálkoztam egy kicsit CD ügyben, nem ezek alapján, hanem a darabok szerint választottam ki, és mintegy mellékesen észleltem, hogy rájuk van nyomva a 24 bit, ill. a 24 bit/96 kHz. Klasszikus zenei CD-k, Sony Music, Urania és Naxos kiadásban, vagyis 3 különböző kiadó, a Rózsavölgyiben vettem őket egyszerre nemrég.
Egyébként a Foobar a szöveges információ (címek, stb.) kiolvasása terén valami hihetetlen bénának tűnik, még nem tudtam olyan CD-t mutatni neki, ahol ne kérdőjelek és általános "track 1" jellegű adatok jelentek volna meg. Ebből a három lemezből azonban 2-ről a Windows Media Player sem tud ilyesmit kiolvasni, a harmadikról (meglepő módon a Naxos, nem a Sony) pedig japánul jelennek meg az előadó/cím információk. Pedig a WP egyébként sokkal jobb a szöveges infók kiolvasásában.
-
Apollyon
Korrektor
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Mackósajt
üzenetére
Hja igen, az a hsz-ed elkerülte a figyelmem, sorry. Hát igen nem gyenge hangkarid van, nekem Audigy4 van és elvileg ez is tudja a 24 bitet, de nincs olyan hanganyagom ami ilyen minőségű pedig sok Lossless cuccom van, ASIO-ban be sem lehet állítani a 24 bitet, illetve 44100Hz-en sem megy, csak 48 vagy 96, álá gyökér Creative.
BTW valami driver bizbasz lesz ott, nézd meg a beállításait, mert a foobar olyan fapados, hogy a lejátszás ezen részével szerintem tutira nincs probléma.
Amúgy ilyen minőségű zenét mint ami neked van CD-n nem inkább DVD-n szoktak kiadni? -
Mackósajt
senior tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Hangkártyám Asus Xonar Essence, és biztosan tudnia kell mind a 24 bit bitmélységet, mind a bitrátát 192 kHz-ig.
A drivere pedig a legújabb, amit találtam az Asus honlapján.
Nem akartam elsőre ide feltölteni a keret miatt, de végülis úgyis ritkán töltök fel, meg webesítettem is.

-
Apollyon
Korrektor
válasz
Mackósajt
üzenetére
Tölts fel ide képet, új hsz írásánál a smileyk alatt ott van hogy "Új kép feltöltése a szöveghez"
Milyen hangkártyád van amúgy, jól látom hogy valami ASUS? Mert előbb azt kéne megnézni hogy tud e 16biten kívül mást is, mert szerintem nem a foobar a szűk keresztmetszet.
(#1214): Tudom ;p
-
Mackósajt
senior tag
válasz
Mackósajt
üzenetére
Megnéztem, és lehet változtatni, de nem okoz semmi lényegeset. Lőttem egy képet is. Mindegy, hogy az elsődleges hangillesztő vagy név szerint a hangkártya van kiválasztva, ugyanúgy szürke az alsó mező. Hasonlóan a portable install átalakítása standard installra sem hoz semmi változást.
Szerk.: nem gondoltam volna, hogy ez ilyen gányul fog kinézni képfeltöltésről. Pedig ez elvileg a nagy méretű változat. Évek óta nem töltöttem fel képet oda, akkor még használható volt...
-
Visormail
addikt
-
Mackósajt
senior tag
válasz
Visormail
üzenetére
Nincs asio eszköz, az a menüpont nálam nem létezik.
Ami ki van szürkülve az a File>Preferences>Playback>Output menüben az Output data format beállítás.Mondjuk portable installal van fenn a Foobar. Lehetséges, hogy ilyenkor nem képes megfelelően azonosítani/kezelni az eszközöket? Megér egy próbát, este talán lesz időm újratelepíteni.
-
Visormail
addikt
válasz
Mackósajt
üzenetére
Melyik van kiszürkülve? Most itthon vagyok meg tudtam nézni pontosan: asio virtual devices menü, kiválasztani a hangkártyát, edit gomb, configure gomb. Ha idáig eljutsz de itt van kiszürkítve a bit-depth és latency akkor az nálam is előfordult, asio eszköz eltávolítása újra felvétele gépújraindítás driver frissítés esőtánc a gép körül stb megoldotta.
-
Mackósajt
senior tag
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Mackósajt
üzenetére
Nem tudom tisztában vagy e ezzel a dologgal, de ha nem akkor a biztonság kedvéért itt ez a logoutos írás: 16 vs 24bit
A foobar valószínűleg azért azokkal az értékekkel játssza le a zenét mert a hangkártyád ennyit tud vagy erre van beállítva.
-
Mackósajt
senior tag
Sziasztok!
Lehet nem vagyok tisztában valami alapvetővel, de remélhetőleg majd valaki felvilágosít.
Itt van egy zenei CD, aminek a borítójára az van írva, hogy 24bit/96kHz. elindítom a lejátszást Foobarban, és a bal alsó sarokban a tulajdonságok között azt írja, hogy sample rate: 44100 Hz, Bits per sample: 16.
Kb. három lehetőséget látok:
1. nincs ellentmondás, csak én nem tudok valamit, ami kell az értelmezéshez.
2. a CD gyártója hazudik (de akkor nincs egyedül, mert több különféle kiadó lemezeivel ugyanez a jelenség, ideértve Sony)
3. A Foobar rosszul ismeri fel a tulajdonságokat.Szerintetek melyik?
-
superecneB
őstag
válasz
Visormail
üzenetére
Másik gépen jó volt, most felraktam a bétát, és ezzel viszi hibátlanul... Érdekes mindenesetre a probléma megoldódott én meg örülök
- Nagyon megszoktam már ezt az egyszerű cicamica mentes lejátszót sokkal gyorsabban bejön mint a winampom ami volt. Bár még ennek is rengeteg szolgáltatása van amit nem használok ki. -
Visormail
addikt
válasz
superecneB
üzenetére
Azért mondom hogy szerintem hibásak azok a fájlok ahogy írja a hibaüzenet. Ezt a helyedben leellenőrizném pl winamp+flac plugin kombóval vagy bármilyen más lejátszóval ami viszi alapban vagy külső pluginnel a flacet és ha ott jól játsza le akkor a foobar a hibás, ha ott is rossz akkor a fájlok sérültek (esetleg másik gépen is kipróbálni őket).
-
Visormail
addikt
válasz
superecneB
üzenetére
A foobar alapban lejátsza a flac-et nem kell hozzá külső komponens, tehát valószínű hibás lehet ahogy írja.
-
superecneB
őstag
Hello!
.flac lejátszásával lenne gondom - eddig sosem játszottam ilyet de egy zenét most így sikerült meg szereznem és vagy egyáltalán nem is játsza, vagy akadozva (számonként eltérő).
Amit próbáltam fórum hszei alapján: re-install, playbacknél a replaygain állítása - sikertelen orvoslás mind a kettő. Jelenleg a legújabb stabil verziót raktam fel.
Amit nem játszik ahhoz ezt írja:
Unable to open item for playback (Unsupported format or corrupted file):
"D:\Zene\PORTISHEAD - Dummy 1994\11 - Glory Box.flac" -
Apollyon
Korrektor
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Netflix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)