Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
rayoliviero
üzenetére
Ezek a Z68-asok nagyon fekszenek az SSD-knek!
-
Bodor
veterán
válasz
randras
üzenetére
A felsoroltjaid közül egyedül a A-Data S596 64GB ajánlott, de azonos áron van annál jobb is!
Tudod, az olcsó néha drágább....
No meg itt is vannak tippek!
-
randras
veterán
válasz
Mercutio_
üzenetére
Nem elfelejtettem, hanem nem is tudtam, köszönöm! Kapásból ezek nem 64 gigásak, hanem 64000 megások, szóval 62.5 giga a tényleges. Ennek a 80%-a 50 giga, ennyit tudnék aktívan használni...
Ebben az esetben még visszamászok egy kicsit a gép elé holnap, kiszámolni, min tudok lefaragni még 8 gigát. Valószínűleg menni fog, remélem.

-
randras
veterán
Helló!
Nem olyan rég jártam itt, 96 és 120 gigás SSD-n gondolkodtam, de rájöttem, hogy felesleges. Úgy 64 gigás most a C:-m, hogy van egy 6 gigás hiberfile.sys, amire SSD után már nem lesz szükség, szóval lejjebb adtam 64 gigára, elvégre van egy hordozható 500 gigás USB 3-as külső vinyóm, pótolni a többit.
Ezek közül melyikek a jobbak? Tudom, majd mindegyikről van itt cikk, de kicsit lusta vagyok!

SATA 3-am nincs, szóval ha kettő között egyedül az teszi gyorsabbá az egyiket, akkor azt fossantom.
Silicon Power E20 64GB
Kingston V200 64GB SATA3
Transcend 2.5 64GB
Kingston V200 64GB SATA3
A-Data S596 64GB
Kingston SV100S2/64G
Kingston V-Series V100 64GB

-
Mercutio_
félisten
válasz
jim_raynor70
üzenetére
Ja, hogy alapesetben nincs ott semmi, de ha beírom, akkor ott lesz a cache amit megadok?
-
kilozsul
aktív tag
Erre nem tudtok mondani valamit? Nem ismeri a crystal a vezérlőt? Lehet rajta driverrel segíteni?

-
strebacom
senior tag
válasz
Normi™
üzenetére
Az a jó akkor nekem is az van rajta, de még itt csücsül a dobozában, majd holnap jön a a nagy műveletek sora!

MÁS: szerintetek EZ!! a program tökéletes a Backup készítésére az SSD-hez, ez nekem eredetiben van meg, és eddig nagyon-nagyon szuper volt,minden benne van ami kell egy lemezhez!!

Köszi!!

UI: Most látom a 12 verzió, de nekem a 2011-es(11) van meg!!
-
Bodor
veterán
válasz
Normi™
üzenetére
Az a lényeg, hogy elégedett vagy vele.
Azt, hogy gyorsabbnak érzed, mint a Vertex 2-őt, szerintem a friss Win telepítésnek köszönhető, már ha az történt, meg a placebo hatásnak, hogy új és gyorsabb SSD-d van. Persze azért meg lehet kicsit érezni a SATA2 után a SATA3-as sebességet! -
Normi™
őstag
Eddig nagyon tetszik,frissített firmware-el sikerült megvennem és ezáltal eddig semmi negatívum nem jött elő,vertex 2-ről váltottam és érezhető a különbség pedig abból is elég jó darabot fogtam ki és szépen egyenletesen ment több mint 1.5évig hiba nélkül,de most eladtam,remélem az új tulajnál is nagyon sokáig megy.Nálam eddig 10/10 Corsair Gt!
strebacom : Még nem tapasztaltam vele ilyesmit,de legközelebb máshova töltöm fel akkor..
-
Bodor
veterán
válasz
Normi™
üzenetére
Te is össze tudod hasonlítani a tiédet a többiekével ezen a oldalon, de ha véleményre vagy kíváncsi, csak annyit mondhatok : Hát ez a sebesség fenomenális!
Annyira sebes, hogy már csak na!
Meg vagy elégedve vele? -
Normi™
őstag
Sziasztok!
Betszteltem a frissen vásárolt Corsair Gt-met és kíváncsi vagyok a véleményetekre a sebességével kapcsolatban..íme:[link]
-
magedla
tag
válasz
jim_raynor70
üzenetére
Köszönöm, megtörtént a régi rendszerpartíció és MBR törlése. Kicsit utánaolvastam és én is a Windows 7-es lemezkezelő mellett döntöttem. Hozzácsaptam őket egy másik partícióhoz. Kis izgalom következett az újraindítást követően, mert valamiért mégis kereste a HDD-ről törölt 100MB partíciót (pedig a clone-ozás után direkt lehúztam a HDD-t és csak azután boot-oltam az SSD-ről). A Windows 7 telepítőlemezéről egy Repair szerencsére megoldotta a dolgot.
Amit viszont nem értek, az az, hogy miután töröltem a régi 100GB méretű C:-t és a 100MB-os partíciót a HDD-ről, majd csatoltam őket a D:-hez, a D: és az E: drive (azaz az egész HDD - 2TB):
- basic-ről dynamic típusúra,
- primary partition-ről simple volume-ra váltott, valamint
- a D: két részre szakadt a Lemezkezelő szerint: egy 100,1 GB-os részre D: név alatt (korábbi rendszer+100MB) és szintén D: elnevezéssel a 700GB partíció is jelen van, amihez csatoltam őket. A sajátgépben viszont egy D:-nek látok 800GB mérettel.
Csatolok egy képet, remélem így érthetőbb, mint leírva.
Erre lenne ötletetek?#34568) jim_raynor70: Eddig nem tudtam, hogy mi a CDM 0Fill és Random tesztje között a különbség, de most már ez is tiszta. Köszi.

-
atala
addikt
válasz
jim_raynor70
üzenetére
Köszi. Úgy is egy szűz w7-nél fogok mérni, azt még nem nagy dolog újrarakni.
-
jim_raynor70
aktív tag
Nem valoszinu, hogy bekavarna az uj driver, de szerintem le lehet szedni maradektalanul. Ha megsem, akkor ugy tervezd az operacios rendszered telepiteset, hogy konnyeden ujra tudd huzni. Sot, ha nagyon gyatrak lennenek az eredmenyek driver nelkul is, meg mindig hasznalhatod SATA 2-n, ahol talan stabilabban hozna a teljesitmenyt, ami elvarhato az SSD-tol.
-
jim_raynor70
aktív tag
-
atala
addikt
válasz
jim_raynor70
üzenetére
Köszi! Átsiklottam felette.

Már azt hittem utálnak enegem, azért nem kapok választ!
Akkor majd először kipróbálom driver nélkül, majd driverrel. Remélem le lehet szedni utólag az Asmedia drivert ha mégsem hozná a jó eredményeket. -
jim_raynor70
aktív tag
(#34555) Mercutio_: igen, azok a parameterek az .exe utan irandok be, csak erre kulon nem tert ki a szerzo. Illetve ott, hogy bemutatja az O cel mezojet: C:\Users\GoodSpeed\AppData\Local\Google\Chrome\Application\chrome.exe --disk-cache-dir="e:\System Temp\Chrome Temp" -enable-aero-peek-tabs --disk-cache-size=104857600. Vagy ha nem erre gondoltal, nem tudom, mire ertetted.
(#34563) bANDYka: viszonylag rendben lesznek az eredmenyek, de merj egyet Default (Random) teszttel is a CDM-ben.
(#34566) magedla: ez azert van, mert Nalad egy Samsung hajtja a rendszered, ami nem hasznal tomoritesi eljarast (igy akarmelyik modszerrel merheted, szinte ugyanazt mutatja), viszont neki egy SandForce vezerlos SSD-je van, ami igen, es a CDM 0 Filles tesztje erosen, vagy jol tomoritheto adatokkal mer, az meg nem tukrozi minden esetben a valosagot (mert nem lehet mindig minden allomany jol tomoritheto).
-
-
magedla
tag
válasz
bANDYka
üzenetére
Itt találhatsz Agility3 eredményeket: SSD tesztek
Ha jól látom, meglehetősen jók az eredményeid a többihez képest, egyedül a 4K QD32 read érték tűnik alacsonynak.
A valódi értékeléssel azért várd meg a hozzáértők válaszát. -
bANDYka
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Sziasztok,
megvettem az agility 3-at be is üzemeltem, friss telepítés után az általad postolt link alapján fel is tettem és mértem egyet, eredmény lent
Sajnos nem tudom eldönteni, hogy ezek jó vagy rossz eredmények, hol lehetne ezt megnézni?
Konfigom: Asus P5K (SATA2-es alaplap), E6750, 4GB
Esetleg tudtok visszajelzést adni?
-
magedla
tag
Sziasztok!
Felmerült még egy kérdés.
A mai Windows 7 clone-ozás után megjelent egy "System Reserved (D
" nevű 100MB méretű partíció, ami eddig nem volt látható a My computer-ben. A Diskeeper szerint létrejött egy rejtett 100MB-os partíció is hasonló néven: "System Reserved (hosszú kód)". Előbbit HDD-ként, utóbbit SSD-ként értelmezi.
Gondolom a rejtett, SSD-n lévőre szükség van, a másik viszont törölhető, ahogy a régi rendszerpartíció is, ugye?
-
Bodor
veterán
válasz
SipiBcs
üzenetére
Rendben van, nyugodtan alhatsz !
SteeWe: érzésem szerint nem kell semmi más, de kéretik elolvasni ezt a cikket!
-
SteeWe
aktív tag
Sziasztok!
Vásároltam egy samsung 830 64GB-os SSD-t az adatlapomnál található rendszerhez.
Az alaplap GA-EP45-DS3P.
Ezen csak sataII vezérlő van feltételezésem szerint intel fajta.
W7 installálás után mit kell feltennem az intel chiset driveren kívül (Intel Chipset Device Software (INF Update Utility))? Kell külön ACHI driver? -
ExtremeClock
aktív tag
Köszönöm a válaszokat!
-
SipiBcs
őstag
Sikerült végre eljutnom idáig. A hozzáértőktől megköszönök néminemű véleményt, hogy ez normális adatsor e.
OCZ Vertex3 Sata3 60 GB az SSD
-
Efbialy
tag
válasz
ExtremeClock
üzenetére
Egyrészt
Corsair Force 3 GT nem létezik, csak Corsair Force 3 és Corsair Force GT.
Tesztekben a GT gyorsabb mint a 3.
De általános napi használatban nincs számottevő különbség se a Samsung se a Corsair-ek közt. -
Mercutio_
félisten
válasz
jim_raynor70
üzenetére
Érdekes az első linkelt cikk, nekem nincs ilyen "disk-cache"-jellegű bejegyzés csak simán a .exe elérési úttal együtt

-
Bodor
veterán
válasz
ExtremeClock
üzenetére
Csak annyit szerettem volna mondani ezzel, hogy nincs érezhető különbség!
-
Bodor
veterán
válasz
ExtremeClock
üzenetére
Mindkettő egy helyben áll és nincs is sebességük. Még mozgó alkatrész sincs bennük...
Akkor lesz sebességük, ha kidobod őket az ablakon...
Ilyesformán teljesen hasonló a kettő

-
jobbacsabba
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Fire/SOUL/CD, Efbialy, Kroni1
Köszönöm a válaszokat!
-
ExtremeClock
aktív tag
Melyiknek jobb a sebessége?
Samsung 830 64GB vs. Corsair Force 3 GT 60GB
-
SipiBcs
őstag
válasz
LGLuke
üzenetére
Köszönöm a segítséget mindenkinek.
A privátban küldött infóid alapján újra lehúztam mindent és elkezdtem a nulláról. (már sokadjára)
Az eddigiekhez képest most lehúztam a DVD írót is!!!!!!!! Most ugrott a majom a vízbe! Minden HDD-t látok és megy minden szuper módon. Csak nincs íróm..... elkezdem átvágni az ereimet!
Viszont ha AHCI-ban csak az SSD volt fent, akkor működött a Pioneer olvasó/író.Kezdem elveszteni a fonalat!

-
LGLuke
őstag
válasz
SipiBcs
üzenetére
Az is kérdés, hogy mit szeretnél csinálni.
Mentsd le az adatokat, majd formázd a HDD-t egy másik gépben, vagy Hiren's BootCD-vel, és mehet vissza minden.Ha a BIOS jól van bekonfigurálva, AHCI módban megy, tehát nem IDE vagy RAID, akkor mennie kellene, mert csak a boot HDD esetében számít ez a mód. Az SSD-n szereplő Windows viszont még csak most fogja felismerni ezt a behelyezett HDD-t, így lényegtelen, hogy annak milyen a tartalma. Lehetne rajta akár linux, unix, bsd, irreleváns.
-
SipiBcs
őstag
válasz
LGLuke
üzenetére
Az első dolgom a win7 telepítése alatt ez volt, hogy csináltam egy cmos resetet és a boot szekciókat átállítottam. Egyértelműen arról bootol.
Már azzal is próbálkoztam, hogy átraktam sata2-es portba a HDD-t hátha az kavar be. Próbáltam jumpert rakni a HDD-re hátha azzal akad össze. Egyenlőre nincs változás.

Érdemes lenne a HDD-t a registryben átbuherálni AHCI-ra?
Akinek tippje van, kérem ne tartsa magában!

-
Bodor
veterán
válasz
magedla
üzenetére
A virtuális memóriát (lapozófájlt) egyelőre áthelyeztem a HDD-re.
Ez a legrosszabb amit tehetsz! Miért kell azt a szegény SSD-t lelassítani ilyen megoldással?
Ha nem tudod kikapcsolni mert nagyon szükséged van rá, vagy valamelyik programnak, vagy ha kevés a 4GB RAM, akkor inkább állíts be egy kicsi fix méretet az SSD-re. Nem fog az olyan sokat írkálni , hogy számítana az élettartam szempontjából. Használni vetted az SSD-t, vagy babusgatni?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
SipiBcs
őstag
Sziasztok!
Ma tettem be rendszermeghajtónak egy új OCZ Vertex3 Sata3 60 GB SSD-t a gépembe. Bár olvasgattam rengeteg hozzászólást, cikket, mégis picit a sötétben tapogatózok. Két kérdésben kérném a segítségeteket:
- Az eddigi rendszereim IDE módban futottak. Most ha rádugom a régi HDD-t az alaplapra (úgyszintén sata3), akkor boot után a win7 megfagy. Mi a teendőm bios-ban, hogy elinduljon? Egy alkalommal sikerült bebootolni és látta is a meghajtót a rendszer, mert átállítottam a biosban a meghajtó beállításai alatt valamit a sata érzékeléssel kapcsolatban, de azóta meg se nyikkan ha rá van dugva a HDD. Hogyan tovább?
- Miként tudom a CrystamMark képet ide bemásolni, hogy a rutinos kollegák tanácsot adjanak a sebességekkel és a további teendőkkel kapcsolatban. (a szerkesztés - másolás funkcióval csak írott formában másol)
Köszönöm a segítséget!
Üdv: Sipi
-
atala
addikt
[ERRE] valaki?
Rossz gombra nyomtam, nem konkrét személynek akartam a kérdést címezni. -
Efbialy
tag
válasz
zolee86
üzenetére
Szia!
A Vertex Plus széria nem ajánlott, sok vele a probléma, nem megbízható.
A legolcsóbb ajánlott ssd a OCZ Agility 3. -
szörnyeteg77
tag
ssd-re telepítem a wint. és a hdd-ét kilövöm,hogy ne fogyasszon annyit. ssd kb. 3-4 w fogyaszt. így a hdd mennyit fogyaszt,hogy kivan lőve?? csak akkor pörög a hdd,ha rajta egy alkalmazást megnyitok?
-
magedla
tag
válasz
jim_raynor70
üzenetére
-
kilozsul
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Szia!
Tudnál nekem is segíteni egy picit? Most tettem a laptopomba (Dell xps 15 l502x) egy SSD-t (Adata 510S), megy is szépen, de a Crystal nem látja a meghajtót. Driverből csak a HM65 Huron driverét tettem fel. Van ötleted?
-
magedla
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Fire/SOUL/CD és radi8tor1: Köszönöm a segítségeteket!

A Windows 7 átkerült az SSD-re. Szerencsére az első SSD-ről való indítás előtt még benéztem ide, így sikeresen lekötöttem a HDD-t a migration után.A rendszer érzésre nagyon gyors lett, de még kellene futtatnom néhány tesztet, hogy ezt számszerűsíteni is tudjam és összevethessem a gyári adatokkal.
Az alignálás ellenőrzésénél egész számot kaptam, a TRIM automatikusan működött, ezután végigmentem az optimalizálás lépésein. Volt, amit kihagytam (rendszer-visszaállítás, indexelés, Superfetch maradt).
A virtuális memóriát (lapozófájlt) egyelőre áthelyeztem a HDD-re. A böngészőnek pedig szeretnék egy ramdisk-et létrehozni. Scope2007 kolléga cikkében olvastam, hogy Firefox-nál hogyan történik a dolog. Chrome-mal is meg lehetne ezt csinálni?
Az a kérdés merült még fel, hogy a HDD-n megmaradt Windows 7 partícióval (40/100GB) mit csináljak? Meg szoktátok tartani vész esetére vagy leformázzátok?Köszi még egyszer!
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
strebacom
senior tag
válasz
jim_raynor70
üzenetére
Köszi szépen, én ezt "Migrate" nem akarom használni!! Én új OS-t teszek fel, nekem a backup és a recovery a lényeg, ehhez meg gondolom az eredeti Paragon Disk Man.11 jó lesz abban benne van minden progi(remélem jó lesz)!
A másik hogy a win temp mappát hogyan kell áthelyezni??
Köszönöm a sok segitséget mindenkinek és főleg a türelmet!!

-
zolee86
tag
Sziasztok!
Egy OCZ 60GB SATA2 Vertex Plus -t szeretnék venni 19k-ért, ennél többet nem szeretnék ssd-re költeni, de egy régebbi Asrock P43DE3 lapom van, egy Intel C2D E7500 procival kicsit tuningolva.
Na most hol találok valami infót a kompatibilitásról?
Esetleg vélemény/tapasztalat erről az ssd-ről, a vezérlőről, sebességről?UI: A gyorsaság talán annyira nem is fontos, mert merevlemez után biztos, hogy gyorsnak fog tünni, inkább a megbizhatóság.
-
jim_raynor70
aktív tag
válasz
strebacom
üzenetére
Csak mert szeretek erre a hozzaszolasra hivatkozni: [link]. Utolso ket link fokepp a Tied. Es par kommenttel elobb irtak, hogy nem minden program kezeli a rejtett particiot: [link].
(#34512) atala: igen, jol. Az 5 kek portot az AMD chipsete kezeli, mig a ket feheret, azaz a ket SATA 3-ast az ASMedia. Az ASRock honlapjan (Windows 7 64 bit) 1.1.9-es verzioju az utolso driver. Itt van ujabb is (1.3.1), erdemes lehet megprobalni vele.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
strebacom
üzenetére
Bármilyen program tudja kezelni az SSD-n levő particiókat. Ez nem az SSD-n múlik.
TEMP és CACHE áthelyezés HDD-re fakultatív. Ha kímélni szeretnéd az SSD-t, akkor átrakod, ha nem akkor nem.
Én átraktam, nekem 1 TB írás körül vannak a 2 éves SSD-im. Láttam már fél éves 3 TB írt SSD-t is, ha jóféle, akkor simán eléldegél vele. -
strebacom
senior tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Köszi szépen!!
Nekem megvan a Paragon Hard Disc Man.Prof 11.-es eredetiben, de az nemtom támogatja e az SSD-t, mert a lemezén nincs benne a leírásában!
Még valami ha a TEMP és CACHE mappákat nem helyezem át az okoz gondot, mert olvasgattam vissza és látom sokat nem teszik át a hdd-re!

-
strebacom
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi szépen, ezt közben elolvastam!!

Más: ha az Acronis True Image 11-el backup-ot csinálok, akkor azt bármikor visszaállíthatom az Acronissal és müködni fog a rendszer, természetesen az MBR-t békén hagyon visszaállításkor!

-
válasz
strebacom
üzenetére
Semmilyen progi nem kell, maga a W7 lemezkezelője alkalmas a feladatra, avagy telepítéskor is van manuális módszer.
magedla #34508
ahogy már írták, a HDD-n nem lesz módosítás, viszont ha a migrálás befejeződött, akkor a HDD(ke)-t húzd le, hogy valóban az SSD-.ről elindul-e a rendszer illetve ha nem indulna és a W7 javítás indul automatikusan, akkor nehogy előálljon az a helyzet, hogy úgy fogja javítani a hibát, hogy a HDD nélkül ne iduljon a W7. -
atala
addikt
válasz
radi8tor
üzenetére
Bár, a múltkor beírtam, de nem voltam biztos benne. Ugye jól értelmezem, hogy a kinézett alaplap sata3 vezérlője ASMedia ASM1061 ?
Ehhez a vezérlőhöz milyen drivert javasoltok? Tegyem majd fel az alaplaphoz adottat?This motherboard adopts AMD SB710 chipset that supports Serial ATAII (SATAII)
hard disks. This motherboard also adopts ASMedia ASM1061 chipset that
supports Serial ATA3 (SATA3) hard disks. You may install SATAII / SATA3 hard
disks on this motherboard for internal storage devices. This section will guide you
to install the SATAII / SATA3 hard disks. -
strebacom
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Mit ajánlasz az SSD formázására,particionálására, milyen programot, valami bootable kellene(amiről bebootolok),mint pl az Acronis Disc Manager!
Köszi!!

-
magedla
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nos, AIDA64-ben a Háttértár/Fizikai meghajtók alatt van egy #1 (Aktív) jelölésű 100 megás partíció (lásd screenshot). Ha megpróbálom a Paragon-nal, de sikertelen, attól összedőlhet a HDD-n lévő, működő rendszer? Ha nem a Paragon-nal, akkor mivel próbálkozzak, ami már tudja ezt a feature-t? (Kaptam az SSD-hez egy Norton Ghost 15 teljes verziót, esetleg az?)
-
válasz
magedla
üzenetére
A Paragon Migrate szoftvere nem birkózik meg a 100 megás rejtett partícióval, ha van ilyen, akkor az SSD-ről nem fog indulni a rendszer. Azt nem tudom, hogy a legújabb verzió (ami pl fizetős Paragon Hard Disk Manager részét képezi) megbirkózik-e vele, de a különálló Migrate OS to SSD régebben nem.
-
magedla
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Szuper. Éppen az előbb ellenőriztem, hogy már a HDD-nél is AHCI módban lett telepítve a Windows 7. A firmware-nek is utánaolvastam kicsit: a hibernációt érintette a BSOD (ha jól tudom, az optimalizáció keretén belül desktop-nál ezt érdemes ki is kapcsolnom majd), majd kijött egy második, ami "improves compatibility and stability of the update tool". Bízom benne, hogy ezek most nem életbevágóak.
A többi általam említett beállításnak akkor gondolom nincs jelentősége a clone-ozásnál? -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
magedla
üzenetére
Előtte állítsd át a SATA vezérlőt AHCI módba, indítsd el a Windowst. Ha nem indul el, akkor a megfelelő registry beállításokat állítsd be.
Ehhez vissza kell tenned a SATA vezérlőt az előző állapotba (különben nem tudsz bootolni).
SSD-n firmware frissítést csak akkor érdemes csinálni, ha van hozzá és téged érint a frissített dolog.
Formatálni nem kell, feltételezzük, hogy a Paragon tool megcsinálja jól a partició eltolást.
És jól csinálja: Automatically aligns partitions on the destination disk if necessary -
magedla
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy mielőtt a Paragon Migrate OS to SSD tool-lal áttenném a rendszert az SSD-re, a csatlakoztatott SSD-t meg kell-e formáznom, kell-e firmware-t frissítenem akár az SSD-n, akár az alaplapon/bárhol, telepítsek-e új drivert (pl: IRST), illetve kell-e buherálnom a BIOS-ban (AHCI) és kikapcsoljam-e a CPU tuningot (2500K - 4.0 GHz) a művelet idejére?
SSD: Samsung 830 MZ-7PC064D/EU
Intel Rapid Store Technology: aktuális: 10.1.0.1008 - legújabb: 10.8.0.1003 (2011.11.11)
ASUS P8P67 Deluxe BIOS: aktuális: 1502 (2011.03.18) - legújabb: 2302 (2012.03.02)Köszönöm.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mármint az eredmények a 0-ás teszttel.

Annyira sebes, hogy már csak na!
Meg vagy elégedve vele?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)