Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED TV topic
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen TV-t vegyek?
- Áprilisi hardverpasziánsz
Aktív témák
-
SipiBcs
őstag
Sziasztok!
Ma tettem be rendszermeghajtónak egy új OCZ Vertex3 Sata3 60 GB SSD-t a gépembe. Bár olvasgattam rengeteg hozzászólást, cikket, mégis picit a sötétben tapogatózok. Két kérdésben kérném a segítségeteket:
- Az eddigi rendszereim IDE módban futottak. Most ha rádugom a régi HDD-t az alaplapra (úgyszintén sata3), akkor boot után a win7 megfagy. Mi a teendőm bios-ban, hogy elinduljon? Egy alkalommal sikerült bebootolni és látta is a meghajtót a rendszer, mert átállítottam a biosban a meghajtó beállításai alatt valamit a sata érzékeléssel kapcsolatban, de azóta meg se nyikkan ha rá van dugva a HDD. Hogyan tovább?
- Miként tudom a CrystamMark képet ide bemásolni, hogy a rutinos kollegák tanácsot adjanak a sebességekkel és a további teendőkkel kapcsolatban. (a szerkesztés - másolás funkcióval csak írott formában másol)
Köszönöm a segítséget!
Üdv: Sipi
Aktív témák
- Gamer PC - Számítógép // i7 // GTX 1060 // Számla // Garancia //
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- MacBook Pro 16 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 24 core GPU, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0382AR)
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest