Aktív témák
-
SipiBcs
őstag
Sziasztok!
Ma tettem be rendszermeghajtónak egy új OCZ Vertex3 Sata3 60 GB SSD-t a gépembe. Bár olvasgattam rengeteg hozzászólást, cikket, mégis picit a sötétben tapogatózok. Két kérdésben kérném a segítségeteket:
- Az eddigi rendszereim IDE módban futottak. Most ha rádugom a régi HDD-t az alaplapra (úgyszintén sata3), akkor boot után a win7 megfagy. Mi a teendőm bios-ban, hogy elinduljon? Egy alkalommal sikerült bebootolni és látta is a meghajtót a rendszer, mert átállítottam a biosban a meghajtó beállításai alatt valamit a sata érzékeléssel kapcsolatban, de azóta meg se nyikkan ha rá van dugva a HDD. Hogyan tovább?
- Miként tudom a CrystamMark képet ide bemásolni, hogy a rutinos kollegák tanácsot adjanak a sebességekkel és a további teendőkkel kapcsolatban. (a szerkesztés - másolás funkcióval csak írott formában másol)
Köszönöm a segítséget!
Üdv: Sipi
Aktív témák
- Samsung 990 Pro 1TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD RED 8 TB HDD - HD Sentinel: 100%/100%
- Samsung 990 Pro 4TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged