- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Apple MacBook
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Aktív témák
-
magedla
tag
válasz
jim_raynor70
üzenetére
Köszönöm, megtörtént a régi rendszerpartíció és MBR törlése. Kicsit utánaolvastam és én is a Windows 7-es lemezkezelő mellett döntöttem. Hozzácsaptam őket egy másik partícióhoz. Kis izgalom következett az újraindítást követően, mert valamiért mégis kereste a HDD-ről törölt 100MB partíciót (pedig a clone-ozás után direkt lehúztam a HDD-t és csak azután boot-oltam az SSD-ről). A Windows 7 telepítőlemezéről egy Repair szerencsére megoldotta a dolgot.
Amit viszont nem értek, az az, hogy miután töröltem a régi 100GB méretű C:-t és a 100MB-os partíciót a HDD-ről, majd csatoltam őket a D:-hez, a D: és az E: drive (azaz az egész HDD - 2TB):
- basic-ről dynamic típusúra,
- primary partition-ről simple volume-ra váltott, valamint
- a D: két részre szakadt a Lemezkezelő szerint: egy 100,1 GB-os részre D: név alatt (korábbi rendszer+100MB) és szintén D: elnevezéssel a 700GB partíció is jelen van, amihez csatoltam őket. A sajátgépben viszont egy D:-nek látok 800GB mérettel.
Csatolok egy képet, remélem így érthetőbb, mint leírva.
Erre lenne ötletetek?#34568) jim_raynor70: Eddig nem tudtam, hogy mi a CDM 0Fill és Random tesztje között a különbség, de most már ez is tiszta. Köszi.

Aktív témák
- VR topik
- BestBuy ruhás topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- Villanyszerelés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sorozatok
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- További aktív témák...
- Western Digital 2TB SATA HDD 100/100% hibátlan állapot
- 2db WD Purple 3TB HDD (WD30PURX) - 100/100% Kondíció, Hibátlan!
- Eladó ÚJ - 0 napos OEM WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- AKCIÓ! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T3 Plus 400W
- LG 28MQ780 27,6 16:18 DualUp monitor Ergo talppal és USB Type-C csatlakozással
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest