Hirdetés
Aktív témák
-
magedla
tag
válasz
jim_raynor70
üzenetére
Köszönöm, megtörtént a régi rendszerpartíció és MBR törlése. Kicsit utánaolvastam és én is a Windows 7-es lemezkezelő mellett döntöttem. Hozzácsaptam őket egy másik partícióhoz. Kis izgalom következett az újraindítást követően, mert valamiért mégis kereste a HDD-ről törölt 100MB partíciót (pedig a clone-ozás után direkt lehúztam a HDD-t és csak azután boot-oltam az SSD-ről). A Windows 7 telepítőlemezéről egy Repair szerencsére megoldotta a dolgot.
Amit viszont nem értek, az az, hogy miután töröltem a régi 100GB méretű C:-t és a 100MB-os partíciót a HDD-ről, majd csatoltam őket a D:-hez, a D: és az E: drive (azaz az egész HDD - 2TB):
- basic-ről dynamic típusúra,
- primary partition-ről simple volume-ra váltott, valamint
- a D: két részre szakadt a Lemezkezelő szerint: egy 100,1 GB-os részre D: név alatt (korábbi rendszer+100MB) és szintén D: elnevezéssel a 700GB partíció is jelen van, amihez csatoltam őket. A sajátgépben viszont egy D:-nek látok 800GB mérettel.
Csatolok egy képet, remélem így érthetőbb, mint leírva.
Erre lenne ötletetek?#34568) jim_raynor70: Eddig nem tudtam, hogy mi a CDM 0Fill és Random tesztje között a különbség, de most már ez is tiszta. Köszi.

Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- TCL LCD és LED TV-k
- Philips LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- BMW topik
- További aktív témák...
- Samsung 980 Pro 2TB Heatsink bontatlan, új!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 990 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 - Új, 1 év garancia - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Western Digital Purple Surveillance 3.5 2TB 5400rpm 64MB SATA (WD23PURZ) új
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest