Aktív témák

• magedla

tag

válasz jim_raynor70 #34567 üzenetére

Köszönöm, megtörtént a régi rendszerpartíció és MBR törlése. Kicsit utánaolvastam és én is a Windows 7-es lemezkezelő mellett döntöttem. Hozzácsaptam őket egy másik partícióhoz. Kis izgalom következett az újraindítást követően, mert valamiért mégis kereste a HDD-ről törölt 100MB partíciót (pedig a clone-ozás után direkt lehúztam a HDD-t és csak azután boot-oltam az SSD-ről). A Windows 7 telepítőlemezéről egy Repair szerencsére megoldotta a dolgot.

Amit viszont nem értek, az az, hogy miután töröltem a régi 100GB méretű C:-t és a 100MB-os partíciót a HDD-ről, majd csatoltam őket a D:-hez, a D: és az E: drive (azaz az egész HDD - 2TB):
    - basic-ről dynamic típusúra,
    - primary partition-ről simple volume-ra váltott, valamint
    - a D: két részre szakadt a Lemezkezelő szerint: egy 100,1 GB-os részre D: név alatt (korábbi rendszer+100MB) és szintén D: elnevezéssel a 700GB partíció is jelen van, amihez csatoltam őket. A sajátgépben viszont egy D:-nek látok 800GB mérettel.
    Csatolok egy képet, remélem így érthetőbb, mint leírva.

Erre lenne ötletetek?

#34568) jim_raynor70: Eddig nem tudtam, hogy mi a CDM 0Fill és Random tesztje között a különbség, de most már ez is tiszta. Köszi. :R

Aktív témák