Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
Teasüti
üzenetére
Akkor nem mind1 mit mutat a hdtune? Azt hittem folyamat másolgatsz vagy esetleg játékok is az ssdn vannak...ha minden indul úgy ahogy kell vagyis gyorsan, akkor nincs ott komoly baj...én tán egyszer ha telepítettem ilyen mérő progit...az alapján sokkal lassabb az én ssd-m egy raptorhoz képest...mégis a sárga földig alázza a válaszképességével...
Számomra a megakadás bootnál inkább vmi szoftveres dolog lesz, mint hw...vmi driver betöltés, hálózat keresés, víruskereső...stb-re gondolok.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest