Hirdetés
Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
RiddleR
üzenetére
"Most hirtelen nem emléxem, hogy a vezérlő típusát is kiírja-e, majd otthon megnézem."

"A Silicon Power-nek biztos B20 a típusa?"
Everest azt mondja."Így látatlanban nem tudom miért nem sikerülhetett a partíciózás."
Nem tudom, megcsináltam diskpar-ral ami itt volt olvasható, elkezdett telepíteni majd mindenféle kriksz-kraksszal a kijelzőn megállt. De már mindegy, lenyomtam a telepítővel utána már nem volt gond.(#2473) westlake!
Nekem valami olyasmi rémlik, hogy amíg nincs minden cella írva addig gyorsabb az SSD és ha már mindegyikre/be történt írás, akkor kissé lassabb lesz (ha a beleírt adat törölve is lett az már nem olyan gyors mint előtte). Ergo a tör.mentesítéssel felgyorsíthattad ezt a folyamatot. Persze meglehetősen hiányosak az ismereteim, így aztán lehet hülyeséget írok...
Aktív témák
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- 4x2TB WD RED Nas Merevlemez
- Új 256 Gb-os Micro Sd kártya
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest