Hirdetés
Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
RiddleR
üzenetére
"Most hirtelen nem emléxem, hogy a vezérlő típusát is kiírja-e, majd otthon megnézem."

"A Silicon Power-nek biztos B20 a típusa?"
Everest azt mondja."Így látatlanban nem tudom miért nem sikerülhetett a partíciózás."
Nem tudom, megcsináltam diskpar-ral ami itt volt olvasható, elkezdett telepíteni majd mindenféle kriksz-kraksszal a kijelzőn megállt. De már mindegy, lenyomtam a telepítővel utána már nem volt gond.(#2473) westlake!
Nekem valami olyasmi rémlik, hogy amíg nincs minden cella írva addig gyorsabb az SSD és ha már mindegyikre/be történt írás, akkor kissé lassabb lesz (ha a beleírt adat törölve is lett az már nem olyan gyors mint előtte). Ergo a tör.mentesítéssel felgyorsíthattad ezt a folyamatot. Persze meglehetősen hiányosak az ismereteim, így aztán lehet hülyeséget írok...
Aktív témák
- talmida: Változások 2. rész
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Wuthering Waves
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- 1 TB Samsung, HGST, Western Digital 2,5" SATA-s winchesterek eladóak! 100/100
- 500GB Sata SSD-k / Western Digital / Samsung / Crucial / Beszámítás OK!
- Western Digital Red Pro 3.5 14TB 7200rpm SATA3 (WD142KFGX)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Autós kamera eladó
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest