Hirdetés
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
Aktív témák
-
Bodor
veterán
(#23313) Gorneck23 : 12 Mbit-es netem van, szerintem RAMdisk-ről futtatva a firefoxot kb. 2X gyorsabban töltődnek be az oldalak, mint az SSD RAID tömbön, bár ezt elég nehéz lemérni pontosan. Nem vagyok egy nagy Youtube-os de ott belehúzva a videókba, szinte semmit sem kell várni a betöltődésre. Jelen pillanatban úgy tűnik, hogy a netem sávszélessége a szűk keresztmetszet, de mifelénk nincs gyorsabb normális áron....
(#23315) Slovak: 2009.01. hó óta használok ssd-t és csak RAID-ben, nekem csak jó tapasztalataim vannak evvel kapcsolatban, bár sokan értelmetlennek tartják, mivel a rendszer gyorsaságával kapcsolatos 4K random olvasás nem sokban nő meg az egy darab ssd-hez képest. Én azt gondolom, hogy nem csak ez számít,az általános gyorsaság is fontos.
nekem SATA2-es OCZ Vertex2 van a RAID tömbben, a mai SATA3-as SSD-k egy része már önállóan is hozzák az eredményeimet, RAID-ben biztos túl is szárnyalják őket. Én nyugodt szívvel ajánlom, ha sebességmániás vagy
Ramdisk témában ajánlom ezt a fórumot.
Különbségek single és raid0
ssd között:
Üdv
Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Bittorrent topik
- Projektor topic
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- További aktív témák...
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest