Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akciókamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Vezetékes FÜLhallgatók
Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Szerintem 5200RPM-es mobilwinyótól nem lehet sokkal lassabb a transcend SSD se, főleg átlagos laptophasználat mellett nem észrevehetően. (ha mondjuk nem a notin muxolsz 9Gb-os mkv-kat, meg nem itt bontod ki őket a rar-okból, hasonlók, mert az apró random műveletekben meg tuti jobb az SSD, ha linearban lassabb is...)
Én mondjuk épp a laptopon szoktam ilyesmiket csinálni (mert ez gyorsabb nethez fér hozzá mint ami otthon van, így erre töltődnek le a HD-ripek és akkor már innen is kerülnek DVD-re), és szoktam mozgatni menet közben, kicsit több mint egy éve van meg, és még hangtalan, hibátlan a WD mobilwinyó. (HDsentinel szerint 100 a kondíció) Annyira nem érzékenyek ezek a laptopok, hogy ne lehessen megmozdítani, miközben tekeri a lemezt. Jó, beton vagy szitavirátorra nem kell rátenni mikor vesszettül ír/olvas és ide-oda seekel. De az 5-ödikről se kell ledobni, mert akkor meg a winyónak lesz legkisebb gondja.
Ja, meg amit én eddig figyeltem, hogy nálam diszkrét VGA meg dualproci mellett alig több mint másfél órát bír a noti teljes fényerővel, ha torrentezek és mellette netezgetek is. Ha közben lehajtom a fedelet, akkor viszont elmegy majd 3 órát is torrent mellett, szóval pl. 17"-os notinál a monitor eszik legtöbbet. Kétlem hogy feltűnően tovább bírná, ha winyó helyett SSD van benne.
Én inkább meghagyom a laptopomban a 320Gb-os WD winyót, minthogy 64Gb-os SSD-re cseréljem. Egész addig, míg nem lesznek egy árban az SSD-k és HDD-k Gb-ra eső fajlagos árai, és nem lesznek több100 Gb-os SSD-k, addig nekem csak rendszermeghajtónak kell SSD HD mellé, kettő meg csak az asztali gépbe fér. (néhány notit leszámítva amit RAID0-val adnak el, de az más miatt nem jó nekem...)
Aktív témák
- Wuthering Waves
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- Jövedelem
- További aktív témák...
- XPG SPECTRIX S40G RGB 512GB NVMe SSD 100% / Beszámítás OK!
- SAMSUNG 9100 PRO 8 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.800-13.400 MBs - Eladó!
- M2 Sata 256 / 512 SSD-k / Intel / Samsung / Sandisk /
- Intel D3-S4610 960GB - Keveset futott - 2,5", SATA3, 5800 TBW - Eladó!
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest