Hirdetés
Aktív témák
-
Barney™
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, van egy ocz ssd 64gb-os meghajtóm. Vásárlás előtt az eladó volt olyan kedves, hogy megengedett rá egy próba installt.. Sima 32-es vistát instalált rá, és hihetetlenül gyors volt a kicsike, pár másodper alatt bebootolt, indítópultban 20 alkalmazás szinte azonnal indúlt..
Magamnak 64 bites vistát instalálltam, először nem volt gond a gyorsaságával, azonban mikor instaláltam a SP1-et, már észrevettem, mintha belassult volna kicsikét.. Miután a többi HDD-met is visszakötöttem a lapra a bootolási időborzalmasan megnőtt.. Első kérdésem, hogy ez normális jelenség?? Csak akkor bootol gyorsan, ha nincs hdd kötve a gépre..
Ahogy folyamatosan instaláltam a drivereket, programokat, egyre lassabnak éreztem az ssd-t. Most már gyakorlatilag úgy bootol, mintha egy sima sata2 hdd lenne a rendszervinyóm.. De a legrosszabb még csak most jön: Néha meg meg akad az egész rendszer, forog a kis köröcske, nem lehet klikkelni.. aztán megy tovább minden. Office-t instaláltam éppen, és közben foobarral zenét hallgatnék, de nem tudok, mert meg-meg akadozik a zene.. Második kérdés: Ez lenne a laggolás?? Ha igen, mit lehet ellene tenni??
Bánatomban, felkerestem az ocz oldalát, ahol találtam egy performance optimalizálást:
[link]
Szinte mindent megcsináltam ami le volt írva, kivéve a secondleveldatacache állítást, superfetch nem futott a szolgáltatások között, és a virtuális memóriát is visszaállítottam, mert azt hittem azért akadozik a zene..Szóval lehet hogy ezekkel az állítgatásokkal rontottam el valamit??Segítségeteket előre is köszönöm..
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- BestBuy topik
- Viccrovat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs