- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 3DMark (2013) eredmények
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
Azért jó hogy vannak ilyen"rendes " emberek is. Delikvens beírja meccs elején, hogy neki longshoot gól kell, nyerhetek én. Írtam neki hogy oké, lövünk 1-1 longshoot gólt. Engedtem neki, ő már persze nem engedte. Úgy felbaxtam magam , hogy ki is kaptam. Írtam is neki egy szívhez szóló üzenetet.
Másiknak írtam , hogy 1-1 longshoot gól. Az még csak annyit írt, hogy nem . Jó dolog a segítőkészsèg.
Mondjuk jó példa is volt : srácnak írtam, hogy kellene longshoot gól, neki kell e valami. Írja hogy csak win kell. Kikaptam, engedett egy longshoot gólt. Következő meccs szintén ugyanaz a srác. Engedett egy longshoot gólt, majd ki is lépett.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- AKCIÓ! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest