Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
Kipróbáltam telón, megjelenik a discardolt játékos, apró hiba, hogy minden kiválasztott napra jelzi
Kristóf: imáink meghallgattak, végre nem kell a rohadékok barna meg bordó labdáit nézni
Btw a team press is kapott egy újabb nerfet.
- Decreased the amount of time the Team Press D-Pad Tactic can be active for, before requiring cooldown, from 20 seconds to 15 seconds.
- Once Team Press is requested, its effect takes 2 seconds to activate.
- In situations where the defending team is using Team Press and recovers possession, Team Press will not automatically remain active on the following loss of possession.Habár az utolsó sor inkább buff, legalább is nekem, jobb az ha én nyomkodom és nem automatikusan kapcsol be és fogyasztja el úgy, hogy nem is akartam volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nyaralás topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- GARANCIÁS! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Karcmentes Fóliás Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange 1OO% ! még 1OHó nemzetközi APPLE GaranciA
- Eladó Nvidia GeForce GTX 1080 Ti olcsóbban, hibás ventivel
- LOQ 15AHP10 15.6" FHD IPS Ryzen 7 250 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest