Hirdetés
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- CES 2026: máris tekert egyet HBM4 memóriáján az SK Hynix
- TCL LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Hobby elektronika
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Genius SW 5.1 Home Theater
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
Itt valami árulás van.
SBC-hez muszáj volt megvenni David Nerest. Nélküle a keret 10 emberrel 91-es chemes volt (1 10-es, mindenki más 9-es). Megveszem. Ő egyedül 8-as, így csak 99 100 helyett a chem. Jó, akkor veszek rá LW-ből LM-re átalakítót. Megvettem, rámegyek, nem dobja fel azt, h át lehessen alakítani. Megveszem még 1x, plusz még az LM-LW modit is, biztos ami biztos. Rámegyek Neresre, és ugyanúgy nincs olyan opció. Reddit. Ott írják h FIFA 20-nál volt ilyen bug, ha kilépsz FUT-ból megoldódik. Kiléptem. Nem oldódott meg. Kiléptem a játékból, majd újra vissza. Ugyanúgy nincs ott a position modifier Neresnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Legion 5 15IMH05 15.6" FHD IPS i7-10750H GTX 1650Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell G15 5511 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX 3060 16GB 1TB NVMe magyar vbill új akku gar
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- Samsung Galaxy Z Flip5
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
SBC-hez muszáj volt megvenni David Nerest. Nélküle a keret 10 emberrel 91-es chemes volt (1 10-es, mindenki más 9-es). Megveszem. Ő egyedül 8-as, így csak 99 100 helyett a chem. Jó, akkor veszek rá LW-ből LM-re átalakítót. Megvettem, rámegyek, nem dobja fel azt, h át lehessen alakítani. Megveszem még 1x, plusz még az LM-LW modit is, biztos ami biztos. Rámegyek Neresre, és ugyanúgy nincs olyan opció. Reddit. Ott írják h FIFA 20-nál volt ilyen bug, ha kilépsz FUT-ból megoldódik. Kiléptem. Nem oldódott meg. Kiléptem a játékból, majd újra vissza. Ugyanúgy nincs ott a position modifier Neresnél.