- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
- Ez a pehelysúlyú egér talán még egy jeti kezébe is passzol
- Noctua-jubileum: 20 év, félmillió ingyenes rögzítőkészlet
- Megbuktatta az egyes Xeonok fizetős funkcióit az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Logitech Z906
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szjoci27
tag
Már most látom, hogy ez a hétvége borzalmas lesz...eljátszottam néhány div rivals meccset. Már már szánalmas módon tolja a németeket a játék (és nagyon sok a német ellenfél). Gabriel Jesus minden beadást el tud fejeleni, a védők lepattognak róla... Volt, hogy 3-szor leszereltem, de tovább viszi. A hülye gyerek meg örül magának, hogy milyen jól jatszik. Egy meccset letoltam Wl-ben, 4-3-ra kaptam ki úgy, hogy sterling kettőt fejelt... Látom, hogy mit fog csinálni, zárnám a passzsávot, de a védő vagy nem megy oda vagy elengedi a labdát. Mégis mit lehet akkor csinalni.. Vicc. Persze ő kb a kotrollert is letehetné a kezéből, mert a védői úgy is szerelnem irreális módokon.
Az autoblokkról nem is beszélve. Ez is csak arra lett kitalálva, hogy a gameplay még inkább tudja tolni valamelyik oldalt.Megint sikerült felbaszni magam, de nem a vereséggel van a gond, hanem hogy a géptől kapok ki, nem az ellenféltől. Plusz még ezek a játékosok el is hiszik, hogy jók és nyomják a másikat lenéző gólörömöket..
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gumi és felni topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- SilentiumPC Astrum AT6V EVO TG ARGB ház eladó
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Sophos AP55C - Access point - Hozzáférési pont - 5Ghz
- i5-ös Kezdő Gamer/Multimédiás PC! Core i5 4590 / 16GB / Nvidia GTX 750 Ti 2GB OC / SSD+HDD /Dell ház
- Legion 5 GAMING Notebook! 16" OLED / RTX 5070 / Ultra 9 275HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Apple iPhone 16 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs