Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
addikt
Tegnap esti csoda
Ez így ment kb. a 25. perctől kezdve, több mint fél órán keresztül. Az idő real time ment, szóval 1 mp a játékban = 1 mp a valóságban. Nem reagált a játék semmire, van der Sar rúgdosta kitartóan a hálót, én meg reménykedtem, hogy a félidő végén helyreáll a dolog. Ehelyett kaptunk 8 perc hosszabbítást (
), aztán amikor az is letelt, simán ment tovább a meccs. Végül cirka 11 perc hosszabbításnál szegény srác megunta és kilépett, így ~30 perc semmittevés után nyertem 
Valóban megér 20 ezret ez a hibátlan, teljesen élvezhető játék...

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,12 hónap garanciával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- audio-technica ATH-S220BT vezeték nélküli fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez így ment kb. a 25. perctől kezdve, több mint fél órán keresztül. Az idő real time ment, szóval 1 mp a játékban = 1 mp a valóságban. Nem reagált a játék semmire, van der Sar rúgdosta kitartóan a hálót, én meg reménykedtem, hogy a félidő végén helyreáll a dolog. Ehelyett kaptunk 8 perc hosszabbítást (
), aztán amikor az is letelt, simán ment tovább a meccs. Végül cirka 11 perc hosszabbításnál szegény srác megunta és kilépett, így ~30 perc semmittevés után nyertem