Hirdetés
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- ARM-os meglepetéskiadást kap az év első felében a Windows 11
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Építsünk ventilátormentes minigépet Intel platformon az Akasa új házával!
- Apple MacBook
- Steam Deck
- Akciókamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ARM-os meglepetéskiadást kap az év első felében a Windows 11
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zufi
csendes tag
Már rég be kellett volna tiltani a francba a fut pontok vásárlását, vagy legalább is erőteljesen korlátozni. Egyrészt elképesztően pofátlan lesápolni újra és újra a azokat, akik már egyszer fizettek (nem keveset) a játékért, másrészt elindított egy nagyon toxikus szerencsejáték kultúrát (gyakorilatilag egy legális félkarú rabló), ami kiskorúakat is masszívan érint, habár felnőtteknek sem túl egészséges.
Harmadrészt egyáltalán nem fair azokkal szemben, akik nem vásárolnak fut pontokat. Nem akarok megvásárolt Gullit Gang-ek ellen játszani egyáltalán, pláne nem a játék első hónapjaiban. Jelentősen csökkenti az eredményességemet, amikor a nehezen összegürcölt millás csapatommal kiállok egy húszmillás ellen.
Negyedrészt pont a játék lényegét öli meg; a játékosok egy jelentéktelen részétől eltekintve (top e-sport szint, néhány streamer) nem is értem, miért vesznek pontokat az emberek egyáltalán, én ha valamit élvezek ebben a játékban az pont a nulláról való csapatépítgetés, az ad célt, motivációt a játékban, enélkül szerintem a játékélmény sem az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest