Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánik a memóriapiacon
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
üzenetére
Néha nem értelek titeket
Arra várni, hogy lassan júliusban felmegy egy játékos ára olyan mintha a saját magad ellensége lennél. Nem tudom mikor nyitottad Hazardot de szerintem fixen drágábban tudtad volna eladni mint most. Az emberek ilyenkor már nem remegnek rá az ilyen fejlődős lapokra főleg egy 95-s Hazardnál akinél ez a pár +stat már nem oszt nem szoroz mert ígyis minden fontosabb statja 95 környékén mozog.
Az 5/5 lehetne egy befolyásoló tényező az árában a kérdés, hogy akarod-e még 3 hétig tartogatni illetve, hogy milyen promo jön addig+az, hogy a belgák eljutnak-e addig egyáltalán.
Ha kidobnak egy summer heatet akkor 200k-t sem fog érni ha majd jön egy SH Ribery 5/5el 250k-s sbc kirakási lehetőséggel.Szóval szerintem mindenképp add el most.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN! Samsung Q800F 5.1.2 ( HW-Q800F/EN 5.1.2) hangprojektor/soundbar/hangszóró
- Gigabyte RTX 4070 Super Windforce OC 12 GB (2 év garanciával)
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Arra várni, hogy lassan júliusban felmegy egy játékos ára olyan mintha a saját magad ellensége lennél. Nem tudom mikor nyitottad Hazardot de szerintem fixen drágábban tudtad volna eladni mint most. Az emberek ilyenkor már nem remegnek rá az ilyen fejlődős lapokra főleg egy 95-s Hazardnál akinél ez a pár +stat már nem oszt nem szoroz mert ígyis minden fontosabb statja 95 környékén mozog.