Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
"It looks as though the Summer Stars promo will operate as a Team of the Group Stage type squad, as it appears to be based on performance.
A passage from PlayStation's FIFA 21 page reads as follows:
The top individual performers during this month of play will be featured in Summer Stars, where eligible players will receive large permanent upgrades based on how they compete for their team."Ha az EB (és Copa) csoportkörben nyújtott alakítások alapján lesznek új kártyák, akkor nem igazán tudom ki jöhet. Németek-franciák biztos nem nagyon (vicces lenne, ha pl. Mbappe kapna
) , belgák már voltak a FOF promóban, drágább lapok közül talán olaszok meg spanyolok jöhetnek (bár a spanyolok sem hengereltek a csoportkörben). Mondjuk egy durva Pedri vagy Busquets lap még érdekelne 
A Copát annyira nem követtem, nem tudom ki nyújtott kiemelkedőt . Messi mondjuk az utolsó meccsen elég jó volt, de nem hinném, hogy kapna a TOTY/TOTS lapjánál jobbat.
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) , belgák már voltak a FOF promóban, drágább lapok közül talán olaszok meg spanyolok jöhetnek (bár a spanyolok sem hengereltek a csoportkörben). Mondjuk egy durva Pedri vagy Busquets lap még érdekelne