Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windowsos tablet topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asztrofotózás
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Mondjuk más játékkal most én se nagyon(néha Vallhalla de egyszerűen már unom pedig hatalmas AC fan vagyok. 64 órám van benne de még sehol nem tartok) de a fifával meg akkor sem játszanék ha csak ez az 1 játékom lenne
Pang a piac a vírus miatt. Tavaly ilyenkor tűkön ültem a Last of us 2 meg a Ghost of Tsushima miatt idén meg jó eséllyel lesz egy Horizon Forbidden West amiért talán tudok rajongani(teszem hozzá az 1. részt még végig sem játszottam ott is nagyjából félúton járhatok).
Bánt is, hogy ennyire szar a fifa mert tavaly azért július végéig nyomtam a játékot rendesen idén meg már június közepén meghalt számomra
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch
- Windowsos tablet topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Diablo IV
- Spórolós topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest