Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
abban lehet valami, hogy játékoshoz kell igazítani a taktikát, de én abban sem vagyok biztos, hogy a meccs közbeni formációváltás nem zavarja meg a csapatot.
Ez a jelenlegi felállásom, Iniesta miatt meg kellett kicsit variálni, de mindenki 10-es chemen van:
Meccs elején váltok erre (attacking formáció) :
És valahogy azt veszem észre, hogy nem úgy működik a csapat mint korábban, amikor ezzel a felállással kezdtem, annyi különbséggel, hogy Iniesta helyett Coutinho volt a CAM.
Persze lehet csak a szokásos "néha elfelejt a csapat játszani" dologról van szó, de ezt most valahogy jobban érződik. Vagy én felejtettem el játszani
Lehet próbálok pár újabb taktikai beállítást, de Iniesta miatt a kezdő formáción nem tudok változtatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 1 TB Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest