Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
evibly
üzenetére
Hát nem tudom. Hetek óta szerintem a hétvégén kivül nem is játszom
Ha programom van akkor általában a szombat is kimarad de így kb. ezen a 3 napon csinálom meg az objektív játékost +wl-t is. Rivalst ugyanezért nem játszom én sem. Csütörtökön beléptem 3 meccsre de azokután, hogy 3 ellenfél jött ellenem 5 védővel már a kedvem is elment tőle
Nem hiszem el, hogy 2300 skill ratingen valakinek 5 védőznie kell..Nem bonyolítottam túl:
Acuna nyitás nélkül nem lett volna pénzem jobbszélsőre de így azért összejött végül. Ha jönne egy jó kis Ramos akkor lenne még 300k-m az sbcbe ha megéri aztán akkor Capita kimenne szélre Kimmich meg vissza a kezdőbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha programom van akkor általában a szombat is kimarad de így kb. ezen a 3 napon csinálom meg az objektív játékost +wl-t is. Rivalst ugyanezért nem játszom én sem. Csütörtökön beléptem 3 meccsre de azokután, hogy 3 ellenfél jött ellenem 5 védővel már a kedvem is elment tőle