Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapeti07
senior tag
Garantáltból nekem is Gnabry jött, nem is tudom beépíteni. LM poszton Neres, Insigne, Carrasco után jönne és a bundesliga vonal nálam nem is nagyon megy. Mukiele-t is beleraktam ebbe az SBC-be. Hiába jó lap de nem tudom belinkelni sehogy a védelembe.
De volt ami kárpótolt utánna: csináltam egy 81+-ost és egy zöld Sanchez esett belőle. Maradék pénzemből vettem egy LLorois-t a kedvező link miatt. Phuu de jó védő. Még a Showdown Ake-t is felülmulja nálam. Tegnap igaz 5 Rivals meccsből 3 szor ki is kaptam, de nem rajta ment el a meccs. A Lag, meg a nyomom a passz gombot de 1 mp-vel később passzol. Csatárok összevissza futnak, úgyhogy csak a szokásos gameplay.
Lehet resetelnem kell majd a csapat taktikát és újra jók lesznek a sráccok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4521, 98% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest