Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ne már... Nem áprilisban, és nem tudom milyen védőid voltak (Bendert láttam meg valami másikat meg a még nem király Mbabut???), de értsd meg, hogy amit én állítok az az, hogy a játékosok egymáshoz képest mennek. Na meg ha egyet, hozol és bemondásra azt mondod, hogy hidd el nem többször, attól még az én tapasztalatom, és lehet másé is, hogy az aktuál legjobbaknál többször pattan vissza. Ezt nehéz lenne bizonyítani, mint ahogy az ellenkezőjét is, de az, hogy idecitálsz egy... Mondom egy példát, az nem épp bizonyítás. Én a sajátjaimnál is észrevettekl hogy a 92es prime Daglishez sokkal többször visszapattan, mint a 95 depayhoz...
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Warhammer 40.000
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Windows 10
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- E-book olvasók
- Óra topik
- További aktív témák...
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Komplett gép: i7 12700 - 4.90 Ghz / 32 GB DDR5 / 512 GB NVMe / Win 11 Pro - HP Z2 tower G9
- Asztali PC , i5 9500T , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB m.2
- Asztali PC , i5 12400F , RX 6600 XT , 16GB RAM , 512GB nVME , 1TB HDD
- iPhone 13 256GB Midnight
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest