Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
válasz
EA's hit
üzenetére
Nem a gólöröm miatt ideges, hanem a kapott gól miatt. Főleg ha olyan fifásan szar. Mi az hogy toxic... Szerintem mindegyik az. Engem aztán nem érdekel ki mit tol. Másik kárán úriember nem örül látványosan. Ez illem. Amúgy meg ne hasonlítsd a focihoz. Ott 90 perc alatt van 3 gólöröm, itt meg 15 perc alatt 7. Kézi labdába is sok gól van. Nincsnenek 20-30 mpes gólörömök. Persze ez az én véleményem. Én akkor is gyorsan elnyomom ha a másik előtte izmozik. Amúgy nekem idén div 5ig kb 2 hét alatt mintha kevesebb örömödő lenne. Mondom én jobban támogatnám a normális visszajátszást. Nem egy 2 mpes...
-
Nandinagy
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Egyetértek
Engem még a tavalyi csitítás se idegesített fel meg a nyugtatás. Ez csak egy játék. Kit érdekel?
Ha valakinek ez okoz örömet akkor csinálja. Az esetek 90%-ban oda sem nézek milyen gólörömöt nyom az ellenfél mert ilyenkor váltok zenét vagy iszok meg hasonlók.
Kezdem azt érezni, hogy kicsit túl érzékenyek az emberek
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Autós topik
- Alkoholista nevelde
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Engem még a tavalyi csitítás se idegesített fel meg a nyugtatás. Ez csak egy játék. Kit érdekel?
Ha valakinek ez okoz örömet akkor csinálja. Az esetek 90%-ban oda sem nézek milyen gólörömöt nyom az ellenfél mert ilyenkor váltok zenét vagy iszok meg hasonlók.