Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós kamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
ha már a sérelmek kibeszélésénél tartunk:
EA vastagon benne van a toxic közösség építésében például azzal, hogy nem sajnálják az energiát az idegesítő gólörömök kidolgozására. Szerintem semmit nem ad a játékhoz, ellenben viszi az időt és csak b@ssza fel az ember agyát.
Egy "normális" gólörömmel nincsen bajom, néha ha nagy meccs volt és a végén sikerül behúzni még én sem nyomom azonnal tovább, de eszembe nem jutna táncikálós és hasonló beteg gólörömöket beállítani és még arra is energiát fordítani, hogy a megfelelő pillanatban benyomjam.
Ha azt az energiát amit az EA ezek kidolgozásába fektet, azt a játékmenet fejlesztésébe tolná, lehet egy sokkal jobb játékkal játszhatnánk
Arról nem is beszélve, hogy nem tudom kinek okoz örömöt pl. egy Puskást vagy Cruyff-ot breaktáncolni látni, de azzal biztos nincs rendben valami
Elég megnézni egy régi meccset, összefoglalót, hogy anno mennyivel tudtak le egy gólörömöt. Nekem az valahogy sokkal szimpatikusabb volt, de biztos öreg vagyok már...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gyúrósok ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Futás, futópályák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- Dell Optiplex 3050 Sff i5-7G /8 gb ddr4/NVME foglalt/ 250gb ssd
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1 év Garancia)
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest