Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapeti07
senior tag
Tegnap még nem tudtam kirakni a 85+ PP-t, mert kellett hozzá a mai SB reward. Éppen néztem a csapatomba Angelino illene a Chem miatt. Mást nem tudok beépíteni. Tudom nem egy nagy szám lap de már undorodom F. Mendy-től. Tegnap még 90 ezer volt a lapja. Ma kirakom, két gold lap melett pont őt kaptam. Nézem micsoda szerencse, erre most látom keményen bezuhant az ára. 55 ezer körül pörög most. Nem baj... Inkább örülök neki (valószínűleg amíg ki nem próbálom
).nekem a 81+ nem adott még semmi értelmeset, talán valami törököt egyszer. Lehet a Swap-ok közzül inkább rámegyek valamelyik ikonra. A 83x25 sem adott semmi nagyot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA!
- Eladó Sony FE 3.5-5.6/28-70 OSS objektív
- mini pc/ WIN11/ i5 12600T/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ WiFi/ BT/ 1 év garancia, számla
- MIKROTIK XS+DA0001 kábel
- DeepCool Tápegység 500W - PF500 (80 Plus, Aktív PFC, 12cm )
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) AMD Ryzen 3 1200 4-Core 3.1GHz - AM4
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).