- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Táp ventilátor csere
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egér probléma
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Miért tűntek el a buta tévék?
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
[link] pár napat alatt ezt sikerült összakalapálni. Gyakorlatilag minden komolyabb fodder belement a cb rb sbc-be de szerintem ez nem volt rossz ötlet végülis nem hiszem hogy az olasz vagy francia ligából jönnének ezeknél jobbak szóval ez tök mindegy. Csinálom a Roussiliont, de ehhez a finesshez annyira suta vagyok egyáltalán nem áll valamiért a kezemre. Megvan a cross, 1 win meg 2 assziszt meg két gól kell de még 11 finess. Ha mindegyik meccset végig kell játszani agyfaxt kapok lehet inkább gold Mendy 6k.ért.
A bundes tots támadóktól viszont nem vagyok elájulva. Azt leszámítva hogy bárki jól jönne, de nincs olyan "meta" akire esély is lenne, nyilván nem fogok egy Lewat de még Haalandot se nyitni.
A 85-ös pikcet nem tudom megcsinálni, bár Hummels mehetne bele. De a kérdés szerintetek érdemes még a maradék foddert ezekbe a bundes uprgradekbe rakni vagy sem. A 81-87 pick az xar, max sbc foddert craftolni jó. a 81+ nem tudom milyen eséllyel ad 82-nél nagyobbat.
Vag várjam meg már a Ligue1-et végülis Ben Yeddert tudom linkelni
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Iqos cigaretta
- Óra topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Eredeti játékok OFF topik
- World of Tanks - OFF topic
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest