Hirdetés
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
[link] pár napat alatt ezt sikerült összakalapálni. Gyakorlatilag minden komolyabb fodder belement a cb rb sbc-be de szerintem ez nem volt rossz ötlet végülis nem hiszem hogy az olasz vagy francia ligából jönnének ezeknél jobbak szóval ez tök mindegy. Csinálom a Roussiliont, de ehhez a finesshez annyira suta vagyok egyáltalán nem áll valamiért a kezemre. Megvan a cross, 1 win meg 2 assziszt meg két gól kell de még 11 finess. Ha mindegyik meccset végig kell játszani agyfaxt kapok lehet inkább gold Mendy 6k.ért.
A bundes tots támadóktól viszont nem vagyok elájulva. Azt leszámítva hogy bárki jól jönne, de nincs olyan "meta" akire esély is lenne, nyilván nem fogok egy Lewat de még Haalandot se nyitni.
A 85-ös pikcet nem tudom megcsinálni, bár Hummels mehetne bele. De a kérdés szerintetek érdemes még a maradék foddert ezekbe a bundes uprgradekbe rakni vagy sem. A 81-87 pick az xar, max sbc foddert craftolni jó. a 81+ nem tudom milyen eséllyel ad 82-nél nagyobbat.
Vag várjam meg már a Ligue1-et végülis Ben Yeddert tudom linkelni
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone SE 64GB Black Használt, megkímélt állapot 88% akkumulátor
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest