Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• evibly

senior tag

válasz Madn!ght #16591 üzenetére

Hát, én meg nagyjából kussolhatok, annyira megszórt a játék brutál Bundes lapokkal...még jobban, mint a La Liga és a specifikus bundás pikkek még most jönnek (?), vagy nem?

Tegnap este összedobtam egy csapatot abból, amim van és rájöttem, hogy esett egy Haaland is valamelyik pluszos pikkből :Y

Ezeken felül van a storyline Sessegnon (nagyon bírom azt a lapot egyébként), az amcsi CDM gyerek, egy eladható André Silva (ő persze nem valós opció), egy record breaker Sancho (mondjuk ő is max objektíveknél használható már csak). Szóval ez így szép, de mégis a winger felállást fogom valahogy kimókolni, Wamanon gondolkodom (őt kiszedte valaki?). És valami ilyesmi lehetne, ingame meg 4231, én csak abban tudok működni:

Egy Goretzka/Kimmich menne Amiri helyett és sztem nagyjából megvagyok. Vélemény?

Tegnap egyébként Div1-ben mentem pár meccset, iszonyú sweat és erőlködés mindenhol, egy-egy lövések kapura, 1-0-ás, 1-1-es eredmények, ettől még elvergődtem 2000 skill pontig. Akkor még a La Liga front volt meg, nem fogom őket hiányolni, de ez a bundás védelem baszki, eszméletlen: Tapsoba konkrétan tökéletes, Lacroix esetében kezdem érteni, mit hogy kell vele, mert hajlamos tiziket összehozni, Bender még mindig patika, Rousillon is elég stabil, beteg az egész :C

Új hozzászólás Aktív témák