Hirdetés
- OLED TV topic
- Szó szerint a Holdra vinné a játékosokat az új GeForce driver
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Androidos tablet topic
- Kompakt vízhűtés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
válasz
Madn!ght
üzenetére
Hát, én meg nagyjából kussolhatok, annyira megszórt a játék brutál Bundes lapokkal...még jobban, mint a La Liga és a specifikus bundás pikkek még most jönnek (?), vagy nem?
Tegnap este összedobtam egy csapatot abból, amim van és rájöttem, hogy esett egy Haaland is valamelyik pluszos pikkből
Ezeken felül van a storyline Sessegnon (nagyon bírom azt a lapot egyébként), az amcsi CDM gyerek, egy eladható André Silva (ő persze nem valós opció), egy record breaker Sancho (mondjuk ő is max objektíveknél használható már csak). Szóval ez így szép, de mégis a winger felállást fogom valahogy kimókolni, Wamanon gondolkodom (őt kiszedte valaki?). És valami ilyesmi lehetne, ingame meg 4231, én csak abban tudok működni:
Egy Goretzka/Kimmich menne Amiri helyett és sztem nagyjából megvagyok. Vélemény?Tegnap egyébként Div1-ben mentem pár meccset, iszonyú sweat és erőlködés mindenhol, egy-egy lövések kapura, 1-0-ás, 1-1-es eredmények, ettől még elvergődtem 2000 skill pontig. Akkor még a La Liga front volt meg, nem fogom őket hiányolni, de ez a bundás védelem baszki, eszméletlen: Tapsoba konkrétan tökéletes, Lacroix esetében kezdem érteni, mit hogy kell vele, mert hajlamos tiziket összehozni, Bender még mindig patika, Rousillon is elég stabil, beteg az egész
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- OLED TV topic
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Szó szerint a Holdra vinné a játékosokat az új GeForce driver
- Olyan menő, hogy Google nélkül is elfogadnád
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Asztali PC , R5 3600 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- HP Victus Ryzen 7 8845HS /16GB DDR5 RTX 4060 / 1TB / 144Hz
- IPhone 17 Pro max 256GB gyári független bontatlan 1 év Apple jótállás
- Apple Pencil Pro hibátlan 2027.10.28.Alza jótállás
- ELADÓ AcerSwift3 (14" / AMD Ryzen 5 4500U / 16GB RAM / 512GB / HU)
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen. 12-15"
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest