Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- A pénztárcák imádni fogják az ID-Cooling új CPU-hűtőit
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
Ja, asszem a szöglet fejes se számít, amikor beadásos gólt kér. De azért zárójelbe megemlíthetnék...
Amúgy amikor gólt lősz az ellennek és csak hosszabb várakozás után végzi el a középkezdést, akkor meg van fogva, igaz?
Én meg ezt figyeltem meg a gyerekek tifóin kívül, hogy utána össze-vissza csúszkálnak, eladják a labdát, sokkal idegesebben játszanak. Gondolom nem a két gombnyomásnyi időbe kerülő taktikai módosítás kerül nekik 10 másodpercbe. Este jobban szeretek játszani, akkor valahogy több a normális ellenfél, és nem idegesítő kisgyerek módjára játszanak. Bár néha de.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én meg ezt figyeltem meg a gyerekek tifóin kívül, hogy utána össze-vissza csúszkálnak, eladják a labdát, sokkal idegesebben játszanak. Gondolom nem a két gombnyomásnyi időbe kerülő taktikai módosítás kerül nekik 10 másodpercbe. Este jobban szeretek játszani, akkor valahogy több a normális ellenfél, és nem idegesítő kisgyerek módjára játszanak. Bár néha de.