Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
Ja, asszem a szöglet fejes se számít, amikor beadásos gólt kér. De azért zárójelbe megemlíthetnék...
Amúgy amikor gólt lősz az ellennek és csak hosszabb várakozás után végzi el a középkezdést, akkor meg van fogva, igaz?
Én meg ezt figyeltem meg a gyerekek tifóin kívül, hogy utána össze-vissza csúszkálnak, eladják a labdát, sokkal idegesebben játszanak. Gondolom nem a két gombnyomásnyi időbe kerülő taktikai módosítás kerül nekik 10 másodpercbe. Este jobban szeretek játszani, akkor valahogy több a normális ellenfél, és nem idegesítő kisgyerek módjára játszanak. Bár néha de.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kuponkunyeráló
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Corsair MP600 PRO LPX 2TB - PS5 SSD (2029-ig Garis)
- Playstation 5 Slim -- Digitális -- 1TB SSD - fekete burkolattal
- Gigabyte 14,1" FullHD IPS Core i7(8 3,4Ghz),GTX 2/6GB DDR5 128BIT VGA,8-16/256-1TB,Szép állapot
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5800X / AIO / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB SSD / 650W GOLD
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Apple iPad 2025 (A16) 128GB & 256GB Wi-fi Bontatlan Összes Szín / 27% áfás ár
- AKCIÓ! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én meg ezt figyeltem meg a gyerekek tifóin kívül, hogy utána össze-vissza csúszkálnak, eladják a labdát, sokkal idegesebben játszanak. Gondolom nem a két gombnyomásnyi időbe kerülő taktikai módosítás kerül nekik 10 másodpercbe. Este jobban szeretek játszani, akkor valahogy több a normális ellenfél, és nem idegesítő kisgyerek módjára játszanak. Bár néha de.