Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Bakelit, vinyl lemezjátszó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Duplán 4K: a TCL tudja, hogy gyártson monitort
- Milyen monitort vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- OLED monitor topic
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zimmi91
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Pff najóvan ám, megmondalak anyukámnak
Elég rég voltam 12 éves, de mégis PC-n nyomom a fifát, mert mindennel is PC-n játszom, konzolt is csak kb fifa miatt vennék, mert multi játékok wow stb az mind pc
Bátyámnál PS4en játszottam 1-2 meccset most a trial alatt, ugyan úgy div4be dobott be az elején, és konzolon is ugyan úgy vannak vakok, meg jók mint PC-n is, annyi, hogy többen játszanak konzolon így nagyobb a szórás.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elég rég voltam 12 éves, de mégis PC-n nyomom a fifát, mert mindennel is PC-n játszom, konzolt is csak kb fifa miatt vennék, mert multi játékok wow stb az mind pc
Bátyámnál PS4en játszottam 1-2 meccset most a trial alatt, ugyan úgy div4be dobott be az elején, és konzolon is ugyan úgy vannak vakok, meg jók mint PC-n is, annyi, hogy többen játszanak konzolon így nagyobb a szórás.