Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Pofonegyszerűvé teszi az AI-t az új AMD Software
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Videós, mozgóképes topik
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én sem kezdtem sokkal jobban
5ből 1 bukó. Nincs itt tots miatti tryhardkodás srácok. Ugyanazt a patkány stílust nyomják az emberek mint eddig
Körülbelül azon múlik, hogy megnyerek-e egy meccset a press after possession lossos matyik ellen, hogy éppen a szerverkapcsolat melyik oldalán ülök
Ha labdát sem tudok átvenni akkor általában kikapok ha meg éppen jobb napja van akkor 4-0 után kilép
Ha kicsit jobban védekeznék nem lenne gond egyébként de kb. itt válik el, hogy messze vagyok még az elittől vagy kitudja.... Játszottam egy bemelegítő Rivalst egy verified gyerek ellen.(toty cr,prime vieira,rb mbappe,atal,if neymar) tehát meta kvalis csapat.
5 védőzött a kölyök és kőkemény 0-0 lett
Volt kettőnknek összesen 3 lövése a meccsen0.
Érdekes, hogy egy stabil elit ellen képes vagyok jól védekezni de a kis silver3-as öcsike ellen aki se védekezni se támadni nem tud csak letámadni de valahogy mindent ő kaparint meg nem.
Az 1 vereségem is 2-0-s előnyből lett 3-2. srác 4 boxtobox kpval állt fel(saul,sanches,moments hierro,jones) és elől butra+neres.Gyerek 4222ben csak egyérintőzött. 85. percig momentuma nincs aztán hátulról rácsúszik sanchesre ami nyilván semmi és ebből szépített
innen vége is volt a meccsnek. Akanji nem akart innentől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Milyen széket vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
5ből 1 bukó. Nincs itt tots miatti tryhardkodás srácok. Ugyanazt a patkány stílust nyomják az emberek mint eddig