Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
Én is benéztem a wl-re, bár ne tettem volna. Szerintem alzheimert adtak be a covid oltással és elfelejtettem jáfszNi, mert rivben is folyamatos bukó volt az utóbbi időben (1870 skillről 1140-ig csúsztam...) Az a baj, hogy ipari mennyiségű ziccerem marad ki, egyszerűen az üres kapuba se tudok gólt rúgni.
Természetesen ez a csapat is szarrá vert, 70-30ban birtokolta a labdát. Passzolgatott, a csapatom pedig semmilyen utasítást nem volt hajlandó követni. A 60 shottal az ezüst rw tökéletes chip shotot is tolt...
ok, hogy vannak nagyon jó játékosok, de a papírforma (statok) azért valahol domináljon már.
Minden pressz bevetve 3-2re kaptam (csak ki)
Asszem idei évre elengedtem minden eredmény hajkurászását.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Odyssey Neo Miniled S49AG952 240Hz
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest